Fedora 15 yayınlandı

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yok yav, bu gidişle onlar batacak. :mrgreen:

(SDN Metal Cafe açmak şart. :D)

Bana da öyle geldi son albüm hoşuma gitti ama kayıpları oldu, üstelik her zaman bu kadar senfonik parçalar yapmak zor olur sıradan şarkılara göre bence çoook çok zor bir iş her türlü uyum şart en başta :)

SteeLinux ya da MetaLinux Cafe açalım :D LKMD de olabilir (Linux Kullanan Metalciler Derneği) :D Linux yoksa bende yokum! :P

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bana da öyle geldi son albüm hoşuma gitti ama kayıpları oldu, üstelik her zaman bu kadar senfonik parçalar yapmak zor olur sıradan şarkılara göre bence çoook çok zor bir iş her türlü uyum şart en başta :)

SteeLinux ya da MetaLinux Cafe açalım :D LKMD de olabilir (Linux Kullanan Metalciler Derneği) :D Linux yoksa bende yokum! :P
MBM diye SBM yutturdukları günler bence geride kalacak. :) Septic Flesh falan dinledin mi? Asıl MBM onlar diye düşünüyorum. :)

Bu arada Metal ile Linux'un alakası ne nan? :D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Finix, az önce Nightwish diye bir grup dinledim. Bunlar da mı metal? Ama çok güzel parçalardı. Meadows of Heaven, bir de Amaranth. Diğer gruplar gibi kafa ütülemiyorlar en azından :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Finix, az önce Nightwish diye bir grup dinledim. Bunlar da mı metal? Ama çok güzel parçalardı. Meadows of Heaven, bir de Amaranth. Diğer gruplar gibi kafa ütülemiyorlar en azından :D
Onlar Senfonik Metal. Sirenia'da bak. Bu aralar bende dinliyorum o tarz gruplar. :P

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Senfonik metal mi, sen öyle diyorsan öyledir :D Ne demekse artık :D Sirenia'ya da bir bakalım.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Senfonik metal mi, sen öyle diyorsan öyledir :D Ne demekse artık :D Sirenia'ya da bir bakalım.
Birde fazlası ile Power Metal etkisi var. Tarja iyi götürüyordu grubu. Neden bıraktı anlamadım.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Onlar Senfonik Metal. Sirenia'da bak. Bu aralar bende dinliyorum o tarz gruplar. :P
Nightwish iyidir bende severek dinlerim :D Tarja Turunen'in sesine hayranım :P Angela Gossow gibi olamaz ama yolları ayrı olsun o kadar :mrgreen:

Metal ile Linux ne alaka: ikisi de vazgeçilmezim :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Nightwish iyidir bende severek dinlerim :D Tarja Turunen'in sesine hayranım :P Angela Gossow gibi olamaz ama yolları ayrı olsun o kadar :mrgreen:

Metal ile Linux ne alaka: ikisi de vazgeçilmezim :D
Angela Brutal yapmıyor mu yav? Bence Vibeke Stene ikisinide döver/ezer. :P

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Yok bu Sirenia'yı beğenmedim ben :D Biraz sert bir müzik yapıyorlar sanki.

Bu arada Fedora-metal ilişkisini ben de çözemedim :D Ama Fedora'yı konuşmaya değmez zaten böyle iyi :D

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu brutal değil yaw :D
Canlı perf. dinle de gör :D
[video=youtube;r_VS2B48c24]http://www.youtube.com/watch?v=r_VS2B48c24[/video]

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bu brutal değil yaw :D
Canlı perf. dinle de gör :D
[video=youtube;r_VS2B48c24]http://www.youtube.com/watch?v=r_VS2B48c24[/video]
Tamam. Lacuna Coil'se tamam. Bende hep merak etmişimdir Lacuna'nın vokali kim? :P Simone Simons döver bunu. :P

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
O ancak güzelliğiyle döver yoksa Urban Alexandra ile yarışamaz :P

Bu arada Fedora-metal ilişkisini ben de çözemedim

Bu Fedora 15 akıllı adamın kullanacağı dağıtım değil. Metal de akıllı adamın dinleyeceği müzik değil. :D ...

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Zaten kendisi Metal yapmıyor. Birde Anna Murphy var. En sevdiğim. :P

Montana üniversitesinde okuyormuş :D Bu di mi?
Ana Murphey.JPG

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Dostum senin acilen gözlüğe ihtiyacın var, bunlar adeta ikiz gibi ama araştırdım ikizi yokmuş, olmadığına göre bence ta kendisi :D
Ayrıca hem okuyup hem müzik grubuna üye olamaz mı? İki işi aynı anda yapacak yeteneğe sahip değil mi sence? :P

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Dostum senin acilen gözlüğe ihtiyacın var, bunlar adeta ikiz gibi ama araştırdım ikizi yokmuş, olmadığına göre bence ta kendisi :D
Ayrıca hem okuyup hem müzik grubuna üye olamaz mı? İki işi aynı anda yapacak yeteneğe sahip değil mi sence? :P
Yav, olabilir de hortlak gibi kızı görünce şaşırdım. :D