Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285
Sağlam grup olunca insan dinlemekten bıkmıyor.Sende takmışsın Rotting Christ'eBırak Allah'ın Yunanlarını yakında batacaklar zaten
![]()
Sağlam grup olunca insan dinlemekten bıkmıyor.Sende takmışsın Rotting Christ'eBırak Allah'ın Yunanlarını yakında batacaklar zaten
![]()
Demek ki Dimmu'da sağlam bende ondan bıkmıyorum :mrgreen:Sağlam grup olunca insan dinlemekten bıkmıyor.![]()
Yok yav, bu gidişle onlar batacak. :mrgreen:Demek ki Dimmu'da sağlam bende ondan bıkmıyorum :mrgreen:
Yok yav, bu gidişle onlar batacak. :mrgreen:
(SDN Metal Cafe açmak şart.)
MBM diye SBM yutturdukları günler bence geride kalacak.Bana da öyle geldi son albüm hoşuma gitti ama kayıpları oldu, üstelik her zaman bu kadar senfonik parçalar yapmak zor olur sıradan şarkılara göre bence çoook çok zor bir iş her türlü uyum şart en başta
SteeLinux ya da MetaLinux Cafe açalımLKMD de olabilir (Linux Kullanan Metalciler Derneği)
Linux yoksa bende yokum!
![]()
Onlar Senfonik Metal. Sirenia'da bak. Bu aralar bende dinliyorum o tarz gruplar.Finix, az önce Nightwish diye bir grup dinledim. Bunlar da mı metal? Ama çok güzel parçalardı. Meadows of Heaven, bir de Amaranth. Diğer gruplar gibi kafa ütülemiyorlar en azından![]()
Birde fazlası ile Power Metal etkisi var. Tarja iyi götürüyordu grubu. Neden bıraktı anlamadım.Senfonik metal mi, sen öyle diyorsan öyledirNe demekse artık
Sirenia'ya da bir bakalım.
Nightwish iyidir bende severek dinlerimOnlar Senfonik Metal. Sirenia'da bak. Bu aralar bende dinliyorum o tarz gruplar.![]()
Angela Brutal yapmıyor mu yav? Bence Vibeke Stene ikisinide döver/ezer.Nightwish iyidir bende severek dinlerimTarja Turunen'in sesine hayranım
Angela Gossow gibi olamaz ama yolları ayrı olsun o kadar :mrgreen:
Metal ile Linux ne alaka: ikisi de vazgeçilmezim![]()
Ben brutalciyim dostumAngela Brutal yapmıyor mu yav? Bence Vibeke Stene ikisinide döver/ezer.![]()
Kadınlara Brutal yakışmıyor ama yav. Sakis Tolis gibisi çıkmıyor.Ben brutalciyim dostum
Cristina Scabbia varken onun esamesi okunmaz![]()
Tamam. Lacuna Coil'se tamam. Bende hep merak etmişimdir Lacuna'nın vokali kim?Bu brutal değil yaw
Canlı perf. dinle de gör
[video=youtube;r_VS2B48c24]http://www.youtube.com/watch?v=r_VS2B48c24[/video]
Bu arada Fedora-metal ilişkisini ben de çözemedim
Porcelain and the Tramps daha sağlamdır.O ancak güzelliğiyle döver yoksa Urban Alexandra ile yarışamaz![]()
Devil Hornlar yukarı!Bu finix bizi de metalci yapacak sonunda![]()
Porcelain and the Tramps daha sağlamdır.(Konu başlığına bak muhabbete bak.
)
Zaten kendisi Metal yapmıyor. Birde Anna Murphy var. En sevdiğim.Sevmedim ben bu porseleniBir metalurji ve malzeme mühendisi olarak çok daha iyisini çıkartırım ortaya
![]()
Zaten kendisi Metal yapmıyor. Birde Anna Murphy var. En sevdiğim.![]()
Benzemiyor nan bu?Montana üniversitesinde okuyormuşBu di mi?
![]()
Anna Murphy bu inanmıyorsan resmin adına bak, üniversitenin kayıtlarına bak... :mrgreen:Benzemiyor nan bu?Üniversite okuduğunu bilmiyorum.
Anna Murphy bu inanmıyorsan resmin adına bak, üniversitenin kayıtlarına bak... :mrgreen:
Yav, olabilir de hortlak gibi kızı görünce şaşırdım.Dostum senin acilen gözlüğe ihtiyacın var, bunlar adeta ikiz gibi ama araştırdım ikizi yokmuş, olmadığına göre bence ta kendisi
Ayrıca hem okuyup hem müzik grubuna üye olamaz mı? İki işi aynı anda yapacak yeteneğe sahip değil mi sence?![]()
Sanki senin eklediğin resimde çok normalYav, olabilir de hortlak gibi kızı görünce şaşırdım.![]()
Metal konserinde makyaj falan mı kalır?Sanki senin eklediğin resimde çok normalMakyajsız hali anca bu kadar yoksa aynı
![]()