fenerliler için mi?polat başkan iyiydi yaa![]()
Aynen öyle.Çok saçma.
Futbolu bırakacağını düşünüyorum ben.
Frey'i bekliyorum şahsen. Ama ne olur bilmem.
Elma dersem çık elmandersem çıkma![]()
bazılar Elmander'e burun kıvırıyor. Neil gelmeden önce de benzer yorumlar vardı. geldikten sonra "ligimizdeki en iyi savunmacı" oldu.
sonuçta adam premier ligden geliyor. hani şu bizim yıldız oyuncularımızın bile transfer olamadığı, transfer olsa dahi forma şansı bulamadığı (bk. hakan şükür, tuncay şanlı) premier lig.
kalıdıki, elano, lincoln gibi bombaları da gördük. hepsi elimizde patladı.![]()
Sırf size cevap yazmak içni üye oldum evet.
Ve evet ligin en iyi savunmacısı Neill evet. 46 tane golü babamın defans yaptığı takım yedi evet. "O kadar büyük" bir takım ki galatasaray -7 avarajı var. -7 = Galatasaray'ın avarajı. Pardon pardon özür diliyorum Galatasarayın taaa bi zamanlar uefa kupası vardı.
evet 1 uefa kupamız 1 süper kupamız var. hani şu sizin rüyanızda bile göremediğiniz kupalar... önceki arkadaşa da aynı cevabı verdim, Neil'in ligimizdeki en iyi savunmacı olduğunu söyleyen ben değilim, fenerbahçe kaptanı Alex de Souza.Sırf size cevap yazmak içni üye oldum evet.
Ve evet ligin en iyi savunmacısı Neill evet. 46 tane golü babamın defans yaptığı takım yedi evet. "O kadar büyük" bir takım ki galatasaray -7 avarajı var. -7 = Galatasaray'ın avarajı. Pardon pardon özür diliyorum Galatasarayın taaa bi zamanlar uefa kupası vardı.
galiba.sırf bunun için üye olduğuna göre bi acın var herhal
Siz de alın da 1-2 kupa ondan sonra sataşın sataşacaksanız.
Türkiye Kupası da olur bak.![]()
Avutun kendinizi böyle.
Elmander hayırlı olsun konuya dönecek olursak.![]()
Acaba kim avutuyor(1 uefa 1 skupa)
Tekrar hayırlı olsun![]()
Ah be kardeşim bizim dilimizde tüy bitti anlatmaktan siz anlamamktan bıkmadınız.
Fenerbahçe bir futbol kulübü değildir Fenerbahçe bir SPOR kulübüdür.
Fenerbahçe Ülkerin bu sene şampiyonluğa oynaması gibi...
Fenerbahçe Acıbademin sizin katılamadığınız turnuvalarda oynaması gibi...
Fenerbahçe erkek voleybol takımının şampiyonluğu gibi...
Fenerbahçe bayan basketbol takınının 6.kez üst üste şampiyon olması gibi...
Fenerbahçe Yelken şubesinin şampiyonlukları gibi...
Fenerbahçe Kürek şubesinin şampiyonlukları gibi...
Fenerbahçe Atletizm şubesinin aldığı başarılı şonuçlar gibi...
Fenerbahçe U15 takımının Nike Avrupa Kupasının alması gibi...
Fenerbahçe Masa tenisi şubesinin şampiyonlukları gibi...
Fenerbahçe Boks şubesinin aldığı madalyalar gibi...
ve Fenerbahçe Futbol külübünün şampi..... gibi.:yes:
Bunlar sadece bu sene için![]()
Şimdi kimin kupaya ihtiyacı var bir düşün?
Sandalyeden düşüyordumbaşkasının herhangi bi kupasını başarısını küçümsemek için önce sizdede bi tane olmalı yoksa ciddiye alınacak laflar değil bunlar. o skupa'yı real madridi yenip aldık siz hiç realle maç yaptinizmi? playstation dışında...
başkasının herhangi bi kupasını başarısını küçümsemek için önce sizdede bi tane olmalı yoksa ciddiye alınacak laflar değil bunlar. o skupa'yı real madridi yenip aldık siz hiç realle maç yaptinizmi? playstation dışında...