Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285
Ben sanırım Gnome 3 kullanacağım. Fakat ben Gnome 2.32 zamanından kullanmaya başladım zımbırtıyı ona göre düşünün.
Yalnız elime geçmedi.
fedora ile bilgisayarına gnome3 kurabilen varmı?
Ubuntuya nasıl kurucaz denedim bir kere sistem çöktü ya :s
Ubuntuya nasıl kurucaz denedim bir kere sistem çöktü ya :s
Qt'ye bulaşan bir kere bırakamıyor ki misal ben. Pardus ekibi de böyle. O yüzden GTK ya dolayısıyle Gnome geçmek istemiyor insan.GNOME 3 ile Pardustan hiç kimse bahsetmiyor. Ubuntu hazır böyle bir şey yapmışken, Pardus tüm dünyaya yayılabilir. Umarım akıllı davranırlar ve GNOME3 piyasasına damga vururlar.
Ubuntu 11.04 Natty için..
http://news.softpedia.com/news/How-to-Install-GNOME-3-on-Ubuntu-11-04-194085.shtml
adresindeki yönergelere göre de Gnome 3 yükle
Gnome 3 denemek için canlı cd leri indirdim ve sanalda denemek istedim ama nafile...
İki sistemde Gnome 32ü çalıştıramadı...Unity ve Gnome3 biraz fazla kaynağa ihtiyaç duyuyor anlaşılan...
Fedora açıldı ama tam olarak kullanılamıyordu, OpenSuse ise desktenlenmiyor dedi kaldı...
Minimum gereksinimleri bilen var mı?
openboxa gectim rahatımFedora'yı denedim USB ile, kendi programları olan Live USB Creator ile beta sürüm olmuyor maalesef, UNetBootin ile başardım
Ancak aynı anda birkaç şeyle uğraşınca donması ve düzelmemesi canımı sıktı...
GNOME3'ü görsel olarak beğendim ancak çooook eksiği var üstelik latest (son sürümü) buymuş...
Daha çok yol alması lazım...
Ne Unity ne de GNOME3 sarmadı, KDE desen tam bir sistem canavarı, artık varsa yoksa LXDEHatta LMDE de kullanılabilse çok daha güzel olur hem uyumlular LMDE ve LXDE
![]()
openboxa gectim rahatımartık sistemimdeki tek canavar firefox
![]()
openboxa gectim rahatımartık sistemimdeki tek canavar firefox
![]()
Bende openbox' u ubuntuya kurdum giriş yaptım boş masa üstü geldi hiç bir şimge panal hiç biri yok sag tıklayınça terminal emülatör ve web tarayıcı gözüküyor diger masa üstü simgelerini nasıl getiriyoruz....
LXDE'ye yöneleceğimi söylemiştim ancak görsel yönden tatmin etmedi :/
Sırada Enlightenment var, PCLinuxOS ile deneyeceğim, iyi özelliştirilirse sanat eseri ortaya çıkabilir diye yorumlar varBu arada Pardus 2011'de kullanabiliyorsunuz depolarda varmış ve sorunsuz çalışıyormuş denemek isteyenlere duyurulur
hoşgeldin furina![]()
Enlightenment'i beğenmedim. Görsel ve verimlilik yönünden iyi olsa da kullanırken insan sıkılıyor, bayıyor.