bLaCkSouL
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
arkadaşlar ben ettim siz etmeyin ..ben abone oldum yakamı kurtaramyorum.telekom un en kötüsü bunun en iyisinden iyidir... vaat ettikleri hızı kesinkille sağlamıyorlar.telefon ettinizde 2Mb KADAR yani aşağısı var yukarısı yok demekmiş.. komşuda türknet var 1024 luk fark atıyor vallla ..modemiz bozuldu git komşudan al tak kullan ama bunda öylemi mecbursun onlardan alacan ..
he birde ben internete hızım yok ,çok yavaş diyorum adam utanmasa sigorta kutusundana modemi tak dicek ..
anlarsam destan olur ..
sakın ha bulaşmayın :cursing:
---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:16 ----------
artı olarak sabir IP veriyorlar .rapidten dosya indireyim reset yemiyor,apartmandaki biri indirdiyse vay halinize ..söylediginizde paylaşım sitelerini tavsiye ediyorlar
Hocam sizde şans yokmuş ya. Ben de kullanıyorum ve o kadar rahat ettim ki. Bir sene boyunca 5 Mbit kullanıp sözde 8 Mbitlik bağnatıya ayda 110TL veriyordum. Metronet bana göre cidden iyi. Sabit ip olayının tek kötü yanı paylaşım sitelerini kullanmak dert. Başka bir götürüsü yok. Sakat durum olsa nasıl tespit edilecek falan denmiş de her bir kullanıcıya sistem içerisinde 253 adet ip adresi tanımlanıyor. Örneğin x abonesi sistemden 172.16.7.xxx gibi y abonesi ise 172.16.5.xxx gibi ip alıyor. Herkesin farklı tabi. Bu yüzden ayırt edilebilir.
Hız olarak da gayet memnunum. Genel olarak 8 Mbitin altına düştüğünü görmüyorum ve Ayda 47.47TL fatura geliyor. Şu an yoğun bir saat ve test yaptım. Sonuç ortada.

Tabi sizde hız sorunu yaşanıyor olabilir. Evin elektrik tesisati önem taşıyor bu konuda biraz. Modemi prize tek başına takmak lazım. Yoksa parazit oluyor ve hız düşüyor.