- Konuyu başlatan
Metronetten hiç memnun değilim. O kadar para veriyoruz (30 lira) 2mb diye üye oluyorum adamlar ısrarla 10 mbit gönderiyolar yahu bide ttnetten cayma bedelimi ödediler. Bu kadar da olmaz![]()
la git adamla kafa mı?? buluyon

Metronetten hiç memnun değilim. O kadar para veriyoruz (30 lira) 2mb diye üye oluyorum adamlar ısrarla 10 mbit gönderiyolar yahu bide ttnetten cayma bedelimi ödediler. Bu kadar da olmaz![]()
Hız olarak bence sorunsuz. Ayrıca normal adsl hatlarında yaşanan kayıp da yok.
![]()
upload hızı yüksek ama verimli değil. çok dalgalı hız. mesela 50 kb iken 450 oluyor birkaç dakika sonra 2 kb oluyor falan.
normal zamanlarda download hızı 50 kb/s nin üstüne çıkmıyor ama sabaha karşı 250 yi görüyorum![]()
Gece geç saatlerde ancak 750 kb civarı upload hızı görebiliyorum. Gündüzleri 150 kbs ı geçmiyor upload. Download güzel ama şu saatlerde 1.2 mbs indiriyorum daha ne isteyeyimbende 10 mbit kullanıyorum ama bulunduğum bölgede bu kadar büyük fark olmuyor uploadda hemde çok memnunum webmaster arkadaşlar metroneti gözü kapalı alabilirler uploadda şu an en iyisi. Ayrıca 10 mbit sınırsızı 50 tl ttnetten geçersen ilk 6 ay 10 tl ödüyorsun benim gibi![]()
MetroNet iyiymiş ya, bir araştırayım bunu. Taahüt istiyorlar mı illa ki?
şu anda metronet bizim apartmana kablo çekiyor, bodruma bir tane kutu koydular, asansöt boşluğundan bütün dairelerin elektrik kustusuna kablo çekiyorlar.
edit: Konya'da oturuyorum.
Ben de Konya'dayım.Nerede oturuyorsun? Site tek blok mu yoksa 4-5 bloktan mı oluşuyor? Bir de başvuruyu siz mi yaptınız?
bizim apartmanada geldi acaba kullanan varmı nasıl internetmiş.türktelekomuda biz sizin yerinize kapatırız diyolar.kamulularada indirimleri varmış.
elektrik hattı üzerinden diyince bilmeyenler kim bilir ne hayaller kuruyordur. elektrik kadar hız, vay anasını diye
safsata. internet dünyası dediğin şey taşınan bir elektrik yükü değilki. taşınan şey frekans. ister yüksek gerilim hattından taşı, ister telefon kablosundan, hiç bir farkı yok.
ışıktan yani fiberden hızlı bir teknoloji yok.
Verdikleri hizmet zaten fiber. Diğer fiber internet sağlayıcılarından farkı ise cat5 kablonun daireye kadar çekilmesi yerine apartmanın elektrik hattına bağlanması. Kablo karmaşası açısından oldukça temiz bir sistem denilebilir. Verdikleri modemin görevi de zaten önce elektrik hattındaki interneti ayrıştırmak ardından normal modem görevi görmek.