MetroNET - Elektrik Üzerinden İnternet

efe24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bpl olan fiberden binanın elektirik hattına internet veriyorlar o ya metronet ethernet ne oluyor odamı fiber?

slm66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde ttnet ten kalma airtes kablolu-kablosuz modem var. Bununla metro neti nasıl kablosuz yapabilirim.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
yeni başlık açmaya gerek duymadım direk buraya yazıyorum.

MetroNet e yarın hemen başvurmayı düşünüyorum ttnet in akk sine katlanamıyorum artık.

Birkaç metronet kullanıcısı görüşlerini yazabilir mi ?
Akk uygulaması yok sanırım , 5Mbit Simetrik internet hizmetine geçmeyi düşünüyorum.

Ve sitede oturmak zorunlu mu ?

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yeni başlık açmaya gerek duymadım direk buraya yazıyorum.

MetroNet e yarın hemen başvurmayı düşünüyorum ttnet in akk sine katlanamıyorum artık.

Birkaç metronet kullanıcısı görüşlerini yazabilir mi ?
Akk uygulaması yok sanırım , 5Mbit Simetrik internet hizmetine geçmeyi düşünüyorum.

Ve sitede oturmak zorunlu mu ?
230 tl kurulum ve 130 tl modem ucreti varmis onun harici fiyatlar super gorunuyo :P
Paketler (Limitsiz + Simetrik) Tarife
1 Mbps BPL 29,99 TL
2 Mbps BPL 39,99 TL
5 Mbps'e kadar BPL 49,99 TL
10 Mbps'e kadar BPL 59,99 TL
http://www.metronet.com.tr/genel-kampanya.html
bu arada sanirim sadec 115 lira aliyolar 12 aylik abonelige kayit ucreti ve modem ucreti :P tabi 12 ay dolmadan iptal edince 220 lira modem ve basvuru ucretinin kalanini aliyolarmis :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
2 Senelik konu hortlamış yaw :)

güzel gözüküyorda ne bilim 2 senedir hiç duymadım ismini. Olumlu ve olumsuz olarak reklamını vs de görmedim

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
10 Mbps'e kadar BPL 59,99 TL

Bu paket süpermiş bence :)

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
heryerde varsa ucuz kalmis gibi mnetronet. :P karanlikta raflarda unutulunca zam yapamamislar herhalde :D
buralarda varsa ben de gecicem. 45 liraya 1 mbps yerine 49 liraya 5mbps simetrik cok daha mantikli gorunuyo :P gerci iki gun kagit topla gonder evraklari doldur zor is :D

ofica

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben 3 yıldır kullanıyorum bilgi işlemciyim sürekli online olmam gereken zamanlar oluyo ve ihtiyaçları fazlası ile karşılamakta, kullanımla ilgili de sorunlarla karşılaşılabiliyor bende karşılaştım aradım sordum uzun uzun anlattılar. herşey servis sağlayıcısında bitmemekte doğru kullanım ve yönlendirmelere uyulduğunda 10mbps kullanıyorum gördüğüm minimum hız 8-9 arası fiyatlar cazip telefon zorunluluğu yok haliliyle vergi vermek zorunda değilsiniz sabit fiyat adamlar yapmış teşekkür ediyorum.

kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Bİr ay sonra ttnet ile sözleşme bitiyor. Bundaki 10 Mbpse geçebilirim.

---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:43 ----------

üstelik mantıklı. Telefonla İnternet bağlantılı olan evlerde güç kaynağınız yoksa, elektrik kesildiğinde interneti kullanabiliyor musunuz?

Elektrik kesintisinde hizmette kesiliyo sonuçta blok üzerinden verilen ortak bir hizmet var ve zincirleme süreç işlemekte bina da elektrik gittikten sonra senin dairende ki güç kaynağı için ne yapsın adamlar

heryerde varsa ucuz kalmis gibi mnetronet. :P karanlikta raflarda unutulunca zam yapamamislar herhalde :D
buralarda varsa ben de gecicem. 45 liraya 1 mbps yerine 49 liraya 5mbps simetrik cok daha mantikli gorunuyo :P gerci iki gun kagit topla gonder evraklari doldur zor is :D

üyelik süreci sandığın gibi değil arıyosun yada web sitelerinden mail atıyosun seni arayıp kampanyalar fiyatlar herşey hakkında bilgi veriliyor sonrası senin onayına kalmış tamam dersen evine geliyolar sen çayını içerken onlar 10dk da işlemleri yapıp gidiyolar sabah kahvaltısının siparişini netten ver sonrasında :)

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben 3 yıldır kullanıyorum bilgi işlemciyim sürekli online olmam gereken zamanlar oluyo ve ihtiyaçları fazlası ile karşılamakta, kullanımla ilgili de sorunlarla karşılaşılabiliyor bende karşılaştım aradım sordum uzun uzun anlattılar. herşey servis sağlayıcısında bitmemekte doğru kullanım ve yönlendirmelere uyulduğunda 10mbps kullanıyorum gördüğüm minimum hız 8-9 arası fiyatlar cazip telefon zorunluluğu yok haliliyle vergi vermek zorunda değilsiniz sabit fiyat adamlar yapmış teşekkür ediyorum.

Elektrik kesintisinde hizmette kesiliyo sonuçta blok üzerinden verilen ortak bir hizmet var ve zincirleme süreç işlemekte bina da elektrik gittikten sonra senin dairende ki güç kaynağı için ne yapsın adamlar

üyelik süreci sandığın gibi değil arıyosun yada web sitelerinden mail atıyosun seni arayıp kampanyalar fiyatlar herşey hakkında bilgi veriliyor sonrası senin anayına kalmış tamam dersen evine geliyolar sen çayını içerken onlar 10dk da işlemleri yapıp gidiyolar sabah kahvaltısının siparişini netten ver sonrasında :)
eski /diger sirketteki aboneligi onlar kapatiyosa guzel bisey . ancak dsmart-net kapatma icin postayla mektup isteriz diye israr ediyo tabi ondan once telefon veya maille iptal kodu gibi bisey istemen gerekiyo ugras dur :P

valla sadece apartman gibi toplu konutlara yapiliyomus. kablo pahaliya geliyo herhalde :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 2 senedir kullanıyorum. Hızlı ve ucuz evet. Ama sık sık merkez kaynaklı kesintiler olmakta ve bunlar bazen 3-4 saat sürebiliyo. Sürekli internetten dosya, teklif vs. yolladığımdan tam anlamıyla rezil olduğum zamanlar oldu. 4 sene tt net kullandım ve birgün kesinti yaşamadım. Taahhütt süremin dolmasını bekliyorum ve şiddetle de kullanmayın mağdur olursunuz diyorum.

azkader

Asistan
Reaksiyon puanı
0
müşteriler yavaşligindna şikayet.çi

ofica

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yavaşlıklar çoğu zaman kullanıcı tarafında olan fakat kullanıcının bu problemi hizmeti veren firmada olduğunu sandığı çok olmaktadır. bu gibi durumlarda öncelikle verilen modemi tabi bu modem prizde çalışan bpl modem ise kullanımını tek başına duvar prizine takın ve üzerine herhangi cihaz takmayın sorun devam ediyosa 212 320 40 70 ya da info@metronet.com.tr adresine bir mail atın sizlere dönüş yapsınlar. Sorun neyse çözümde sunuluyor zaten

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sitemize alt yapıyı kurarken yönetim adına sınırsız bedava bir internet verecekleri vaadiyle kandırıp binada karar defterine karar aldırdıktan sonra sözlerini yerine getirmediler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim metronet biraz ucuz ama asla almayım çok yavaş ve destek konusunda hiç iyi deiller arada gidip gelior net gidin 60 tl ye sınırsız ttnet alın daha iyi ben pişmanım aldım için :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Metroneti kullananlar TTNeti genelde mumla arıyorlar :)