230 tl kurulum ve 130 tl modem ucreti varmis onun harici fiyatlar super gorunuyoyeni başlık açmaya gerek duymadım direk buraya yazıyorum.
MetroNet e yarın hemen başvurmayı düşünüyorum ttnet in akk sine katlanamıyorum artık.
Birkaç metronet kullanıcısı görüşlerini yazabilir mi ?
Akk uygulaması yok sanırım , 5Mbit Simetrik internet hizmetine geçmeyi düşünüyorum.
Ve sitede oturmak zorunlu mu ?
10 Mbps'e kadar BPL 59,99 TL
Bu paket süpermiş bence![]()
kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Bİr ay sonra ttnet ile sözleşme bitiyor. Bundaki 10 Mbpse geçebilirim.
---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:43 ----------
üstelik mantıklı. Telefonla İnternet bağlantılı olan evlerde güç kaynağınız yoksa, elektrik kesildiğinde interneti kullanabiliyor musunuz?
heryerde varsa ucuz kalmis gibi mnetronet.karanlikta raflarda unutulunca zam yapamamislar herhalde
![]()
buralarda varsa ben de gecicem. 45 liraya 1 mbps yerine 49 liraya 5mbps simetrik cok daha mantikli gorunuyogerci iki gun kagit topla gonder evraklari doldur zor is
![]()
eski /diger sirketteki aboneligi onlar kapatiyosa guzel bisey . ancak dsmart-net kapatma icin postayla mektup isteriz diye israr ediyo tabi ondan once telefon veya maille iptal kodu gibi bisey istemen gerekiyo ugras durArkadaşlar ben 3 yıldır kullanıyorum bilgi işlemciyim sürekli online olmam gereken zamanlar oluyo ve ihtiyaçları fazlası ile karşılamakta, kullanımla ilgili de sorunlarla karşılaşılabiliyor bende karşılaştım aradım sordum uzun uzun anlattılar. herşey servis sağlayıcısında bitmemekte doğru kullanım ve yönlendirmelere uyulduğunda 10mbps kullanıyorum gördüğüm minimum hız 8-9 arası fiyatlar cazip telefon zorunluluğu yok haliliyle vergi vermek zorunda değilsiniz sabit fiyat adamlar yapmış teşekkür ediyorum.
Elektrik kesintisinde hizmette kesiliyo sonuçta blok üzerinden verilen ortak bir hizmet var ve zincirleme süreç işlemekte bina da elektrik gittikten sonra senin dairende ki güç kaynağı için ne yapsın adamlar
üyelik süreci sandığın gibi değil arıyosun yada web sitelerinden mail atıyosun seni arayıp kampanyalar fiyatlar herşey hakkında bilgi veriliyor sonrası senin anayına kalmış tamam dersen evine geliyolar sen çayını içerken onlar 10dk da işlemleri yapıp gidiyolar sabah kahvaltısının siparişini netten ver sonrasında![]()