Yanlız, jeeplerin görüntüsü çok büyük bir artı.Troy koca sdn'yi temsil ediyor; gittiği yerlerde, katıldığı toplantılarda, minibüsle görülmek var, jeeple görülmek var.
Yanlış mıyım?
![]()
işte doğrudan anlatamadığım diğer kriter.
hangi hatun minibüsle gezmeye gider benle![]()
Öncelikle değerli tecrübelerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Ben en iyi sonuca ulaşmak için durumum hakkında biraz daha fazla bilgi vereyim sana;
7 kişi ile çıktığımız seyehatler ayda 1-2 defa oluyor. Geri kalan zamanda ise yalnız veya yengenle oluyorumAile ile gezilen yol sanırım toplam yolun %10'u civarında. Bu gezmelerin de hepsinde bayır ve yokuş bulunmuyor.
O nedenle düşük vites de kullansak, yine de daha uygun bir seçim olur 1.5 dizel motor.
Şimdi ne diyorsun![]()
Minibüs olmaz dostlar. Şu anda son durum olarak Nissan Qashqai +2 için en iyi fiyat politikasını kolluyorum.
Minibüs olmaz dostlar. Şu anda son durum olarak Nissan Qashqai +2 için en iyi fiyat politikasını kolluyorum.
Daihatsu Terios
Suzuki Grand Vitara
Mitsubishi Pajero
Volkswagen Tiguan
Volvo XC 90
Kia Sportage
Kia Sorento
Yukarıdakileri tavsiye ederim ama Captivayı asla![]()
HAzır konu hortlamışken,soruveriyim o minicik Teriosa nasıl 7 kişi sığdıracan, iyi sallıyon valla.
Sallasaydım seni sallayıp camdan aşağıya atardım. Cuma cuma mübarek günde neyse önce bir araştır da çamur at...
http://www.daihatsu.com/catalogue/terios/long/