kowalskii
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
En güzel ve basit yöntem, windows içine kurmak. Açılışta win i linux mu diye sotuyor birşey yapmazsan da win e giriyor
En güzel ve basit yöntem, windows içine kurmak. Açılışta win i linux mu diye sotuyor birşey yapmazsan da win e giriyor
Bende bir şey yapmayınca Linux'a giriyorPardus'ta da böyleydi - Ubuntu'da da böyle. Hep en alta geliyor Windows - ezmeye çalışıyorlar diye yorumlamıştım
![]()
Dün gece sabaha kadar uğraşıp windowsu bozduktan sonra bugün gittim format attırdım. ve bu kadar işi yapıp sonuç alamadıktan sonra ubuntu kullanma hallerim suya düşerken bide baktım wubi.exe ? bune dedim biraz araştırdım windows içinde kurmakmış bu konuya geldim kowalskii abide aynısını diyince şuan sıfır windows 7nin üzerine ubuntu kurmaya karar verdim. babamın dosyalarını c ye tasıdıktan sonra başlıyoruz inşallah yine bozulmaz![]()
wubi ile iso aynı klasörde olursa olan isoyu yükler direkt, indirmeye çalışmaz...Verdiğin adrestekine benzer anlatımı az öncegirdiğim bi sitede gördüm ve yapabilirimama yükle diyince olan iso dosyasını indirmeye çalışıyo neden indirmeeye çalışıyo zaten var ya
![]()
Verdiğin adrestekine benzer anlatımı az öncegirdiğim bi sitede gördüm ve yapabilirimama yükle diyince olan iso dosyasını indirmeye çalışıyo neden indirmeeye çalışıyo zaten var ya
![]()
wubi ile iso aynı klasörde olursa olan isoyu yükler direkt, indirmeye çalışmaz...