TTNET Destek Artık ShiftDelete.Net Forumunda !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
TTNET Destek artık ShiftDelete.Net forumunda da hizmet verecek.

ttnet-logo-164x60.gif

Sizlere daha hızlı ve kaliteli teknik destek vermek, problemlerinizi en kısa sürede çözmek üzere TTNET Destek hesabımız ile ShiftDelete'deyiz! Mesajınızı iletişim bilgilerinizle(Telefon + Adsl numarası) birlikte ttnetdestek@ttnet.com.tr adresine gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz.

TTNETDestek rumuzlu moderatörümüz sizlere forum üzerinden destek sağlayacak. Açacağınız konu başlıklarını tek tek inceleyecek ve sizlere cevap vererek ttnetdestek@ttnet.com.tr e-posta adresine hızlı bir şekilde geribildirim almanız için yönlendirecekler.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bence çok güzel bir gelişme. Neden derseniz, sorularınızı doğrudan sorabileceksiniz. Daha önceden aracı oluyorduk ama bu arada da bilgi kaybı olabiliyordu.

Şimdi bütün taşlar yerine oturdu ve daha sağlıklı bir iletişim imkanı kuruldu.

demiryumruk-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu duyuruyu tam anlayamadım ifadeler biraz kapalı

yani ttnet sdn forumu üzerinden birebir destek mi verecek ,yoksa sadece belirttiğiniz e-mail mi kullanılacak .eğer mail kullanılacaksa

ee zaten yıllardır ttnet bu mail adresi üzerinden hizmet veriyor !! yeni olan ne ??? pardon

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bizim ttnetle ilgili kısaca sorunlarmız aşağıdaki maddelerden oluşuyor genelde önce bunları halletsinler " ttnetdestek@ttnet.com.tr " adresine bile gerek kalmayacaktır..

1-Düşük hızda Yüksek fiyata internet..
2-Altyapının yetersizliği
3-Kotasız netin kotalıya dönüşmesi
4-Yalın internet kandırmacası buna ek olarak tek seferlik bilmem ne zar zurt fiyatları..Ek ücret ödemek zorunda kalmak istemiyoruz.Sonra topu devlete atmak sanki devletin elinde internet yaa özelleştirilip almadınız mı ?
5-Tahhüt zorunluluğun kaldırılması herkesin özgürce istediği zaman netini kapatması..
vsvss böyle uzatabilirimde uzatabilirim..Genel anlamda herkesin şikayeti böyle şunları önce halletsinler sonra gelip bide böyle pişkin pişkin adres açıyorlar ya adamı deli ediyolar ..

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba,

TTNET destek sadece sosyal medya kullanıcılarına özel bir hizmettir. Her türlü soru ve şikayetinizi ttnetdestek@ttnet.com.tr adresine göndermeniz durumunda en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bu duyuruyu tam anlayamadım ifadeler biraz kapalı

yani ttnet sdn forumu üzerinden birebir destek mi verecek ,yoksa sadece belirttiğiniz e-mail mi kullanılacak .eğer mail kullanılacaksa

ee zaten yıllardır ttnet bu mail adresi üzerinden hizmet veriyor !! yeni olan ne ??? pardon

Katılıyorum, ben de anlamadım*

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bir kere bile bana mailden cevap vermediler, umarım bu ayıbı düzeltirler.

Waveeeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Adblocksuz bir bilgisayarda SDN'nin 10 Dakika'da açıldığını göze alırsak. Sdn'nin TTNET'ile işbirliği yapmasına şaşırmamak gerek.

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Maksat reklam olsun.Biz müşterilerimizle çok ilgiliyiz vs Yoksa SDN olmadan da mail e destek veriyorlar.Adamlar daha telefondan doğru dürüst hizmet veremiyor :)

.....
Müşteri : İnternetim yavaşladı kopmalar oluyor
TTnet : Virüs vardır.Format atın düzelir

TTkomedya :)

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
''Sizlere daha hızlı ve kaliteli teknik destek vermek, problemlerinizi en kısa sürede çözmek üzere'' bunlar çok iddialı sözler mayk:),ezilmeyesin altında.

plastik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizim ttnetle ilgili kısaca sorunlarmız aşağıdaki maddelerden oluşuyor genelde önce bunları halletsinler " ttnetdestek@ttnet.com.tr " adresine bile gerek kalmayacaktır..

4-Yalın internet kandırmacası buna ek olarak tek seferlik bilmem ne zar zurt fiyatları..Ek ücret ödemek zorunda kalmak istemiyoruz.Sonra topu devlete atmak sanki devletin elinde internet yaa özelleştirilip almadınız mı ?
5-Tahhüt zorunluluğun kaldırılması herkesin özgürce istediği zaman netini kapatması..
vsvss böyle uzatabilirimde uzatabilirim..Genel anlamda herkesin şikayeti böyle şunları önce halletsinler sonra gelip bide böyle pişkin pişkin adres açıyorlar ya adamı deli ediyolar ..

Aynen katılıyorum!

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sazan olmuşsam affola ancak ben daha önceden de belirtilen adrese mail atıyordum. Şimdi ne olmuş oldu ? Yani artık siz mi yanıtlayacaksınız valla anlamadım. Öyle geç saat falanda değil uykum geldi desem. Neyse ayrıntılı bir açıklama gelir umarım.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Sazan olmuşsam affola ancak ben daha önceden de belirtilen adrese mail atıyordum. Şimdi ne olmuş oldu ? Yani artık siz mi yanıtlayacaksınız valla anlamadım. Öyle geç saat falanda değil uykum geldi desem. Neyse ayrıntılı bir açıklama gelir umarım.

Katılıyorum. Bunun SDN ile alakası ne anlamış değilim. TTNET'in mail adresi SDN'ye özel gibi reklam yapılmış

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27

AYNEN KATILIYORUM.

Maksat reklam olsun.Biz müşterilerimizle çok ilgiliyiz vs Yoksa SDN olmadan da mail e destek veriyorlar.Adamlar daha telefondan doğru dürüst hizmet veremiyor :)

.....
Müşteri : İnternetim yavaşladı kopmalar oluyor
TTnet : Virüs vardır.Format atın düzelir

TTkomedya :)

Daha doğrusu;

Müşteri (Yani ben) : Internette bir arıza mı var, sadece 1.0 Mbit şu an.
Yanıtlayan görevli : Efendim, kotanızı aşmış görünüyor bizde, o yüzden 512 Kbit veriliyor.
Müşteri : Ee, o zaman sabah ve gece neden 4-6 Mbit oluyor? Kısıtlama sadece akşam saatleri mi?
Görevli : Ehm, hık mık.
Müsteri : Ne diyebilirim ki, İyi akşamlar (Telefon kapatma efekti)

YALNIZ BU KOMEDYA DEĞİL TRAJEDİ.

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bence çok güzel bir gelişme. Neden derseniz, sorularınızı doğrudan sorabileceksiniz. Daha önceden aracı oluyorduk ama bu arada da bilgi kaybı olabiliyordu.

Şimdi bütün taşlar yerine oturdu ve daha sağlıklı bir iletişim imkanı kuruldu.

Merhaba,

TTNET destek sadece sosyal medya kullanıcılarına özel bir hizmettir. Her türlü soru ve şikayetinizi ttnetdestek@ttnet.com.tr adresine göndermeniz durumunda en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz.

Bu mesajlar aynı anlamı taşımıyor. Çelişki var.

demiryumruk-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

yanlış bir tanım kullanmışsınız. sosyal medya, yani facebook, twitter, sdn forum, messenger vs. üzerinden birebir iletişim kurmaktır. siz bunu yapıyor musunuz!? HAYIR

belirttiğiniz mail adresine snd forum nickimizi, facebook profilimizi, twiter hesabımızın linki veya ismini istiyor musunuz!? isteseniz bile bunun gerçek olup, olmadığının araştırmasını yapıyor musunuz? HAYIR

ee peki müşterinizin sosyal medyayı kullandığını nasıl tespit ediyorsunuzda, bu hizmet ona özel oluyor? :confused1: please pardon yani

amacınız hizmet ise buyrun, başımız gözümüz üstünde yeriniz var. ama iş reklama girerse, millet şuan patlama noktasında bence bu sabrı hiç test etmeyin. :wink:

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
sonuçta ttnet ve sdn arasında ticari bi anlaşma yapılmış
troyda bunu uygun bi dille bize anlatmaya çalışıyor
düşünce güzel, iddialar büyük, uygulama yetersiz.
ttnetin kalitesi hizmetleri ortada
ttnetdestek isimli arkadaşın kimsenin derdine derman olacağı yok
toplantıda ortaya bi fikir atılmış düşünmeden uygulamaya geçilmiş
ttnete ateş püsküren bu kadar insanın derdini tek bir kişi göğüsleyebilecek mi? hiç sanmıyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Olaya açıklık getireyim sevgili dostlar.

TTNETDestek rumuzlu moderatörümüz sizlere forum üzerinden destek sağlayacak. Açacağınız konu başlıklarını tek tek inceleyecek ve sizlere cevap vererek ttnetdestek@ttnet.com.tr e-posta adresine hızlı bir şekilde geribildirim almanız için yönlendirecekler.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Bireysel den çok kitlesel bir sıkıntı var ortada, o da burada 3-5 şikayete cevap vermekle düzelecek birşey değil. Genel olarak politikasını iyileştirmeli ttnet yada adını sömürnet olarak değiştirmeli:)
Neyse bu işlerin düzelmesine çok var daha sağlam bi rakip lazım.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hayırlı olsun diyorum ve şimdiden ttnetdestek veren arkadaşımıza yiyeceği küfürlerden dolayı geçmiş olsun diyorum :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
SDN için güzel. Ama kullanıcılar için işe yaramaz.

Bireysel den çok kitlesel bir sıkıntı var ortada, o da burada 3-5 şikayete cevap vermekle düzelecek birşey değil. Genel olarak politikasını iyileştirmeli ttnet yada adını sömürnet olarak değiştirmeli:)
Neyse bu işlerin düzelmesine çok var daha sağlam bi rakip lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...