Msn login olma sorunu yardım :( [Çözüldü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
s.A hayırlı akşamlar,ya ben msn 2009 kullanıyorum bi sorun var ancak benim msnin şifresi ve e-postası doğruyken hata veriyo sorun gdder diye internetten olsa neden abimin msnini açsın sizce sorun nedir lütfen yardım edermisniz...(:turned::turned:

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ne demek istediğini daha açık anlatırsan belki bir yardım eden çıkar aramızdan.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ya ben şimdi bana ait olan msn'nimi açıçam ancak açılmıyo sorun gider fln diye hata veriyo ama aynı pc de ve aynı msnde benim abim msn açabilyo yni sorun şu benim msn açılmazken neden abimin msn ni açılıyo

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Nasıl bir hata onu anlamadım, yazmıyor. Ama şunları gözden geçirmekte fayda var. Email adresi, şifresi, güvenliği. İlk önce web de oturum açın gerekirse şifre değiştirin, sonra yeniden deneyin.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nasıl bir hata onu anlamadım, yazmıyor. Ama şunları gözden geçirmekte fayda var. Email adresi, şifresi, güvenliği. İlk önce web de oturum açın gerekirse şifre değiştirin, sonra yeniden deneyin.

yaptım onlarıda denedim aynı hata hani internet yokken msni açmaya çalışınca hata verir ya öle bi hata veriyo işte ama başka bir msn açtığımda hata felan vermiyo açıyo :(

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Peki en son sürümü neden kullanmıyorsunuz. Yeni sürümler her yönden daha iyidir. Sorun çözülür diye düşünüyorum.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Peki en son sürümü neden kullanmıyorsunuz. Yeni sürümler her yönden daha iyidir. Sorun çözülür diye düşünüyorum.

benim almadığım şu benim msn açılmıyo ancak aynı pc de benim pc de yani abimin msn açıyorum açılıyo anlamadım gitti ya

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
hotmail.com a giriş yap muhtemelen yanlış girişden dolayı hesap kıtlendi yönergeleri takip et mail acılınca msn de acılmış olacaktır
hotmail.com a giriş yaptıgında şifren kabul edilmiyorsa biri şifreyi değişmiştir.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
tamam çok saolun arkdaşlar abilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...