Yorum Yapın kazanın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knightx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Merhaba herkese kolay gelsin

Sitem üzerinden bir projemi gerçekleştiriyorum.Bu proje ise size yorum yaparak hediye kazanma imkanı sunacak.

Proje hakkında ise projede vereceğim ürün görseli altına yorum istiyorum.Ve belirli bir zaman sonra gelen yorumlardan kullanıcı için en iyi 3 yorumu (sayı değişebilir.)seçip ana sayfada haber olarak yayınlıyorum.Bu yorumu yapan 3 kişiye sponsorumuz tarafaından çam sakızı çoban armağanı hediye veriyoruz.

Reklam olarak alınmasın yada hit çekmek için yapılan daha sonra hediye verilmeyen bir sistem olarak algılanmasın.Kesinlikle böyle bir amacımız yok amaç size boş yere yorum yaptırmak değil ziyaretçiler için en iyi yorumları yaptırıp değerini vermek.

Sizde yorum yapıp kazanmak isterseniz burdan sitemize girin.Kategori ürünler başlığındadır ve zaten şuan bir ürün vardır oda iphone 4 yorumlarınızı esirgemeyin.

İnşallah tam anlatmışımdır.Ayrıca şuan yorum için üyelik sistemi yok sizce ekleyelimmi böyle mi devam etsin.Ve fikirlerinizi alalım.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
hacı siten çok güzel.

ellerine sağlık sık kullanılanlara ekledim.

umarım beklentilerini karşılarsın.

hayırlı olsun.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Güzel bir proje, umarım kalıcı olur. :)

neverland

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
site güzel olmuş,bi yorum yaptım bakalım

naUst

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hayırlı olsun başarılar dilerim

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
kardeş ilk yorumun benden siten hayırlı olsun sitenin tasarımınıda beyendim bu arada

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
hacı siten çok güzel.

ellerine sağlık sık kullanılanlara ekledim.

umarım beklentilerini karşılarsın.

hayırlı olsun.

çok teşekkür ederim...

Güzel bir proje, umarım kalıcı olur. :)

konuyu açmamız biraz zor oldu ama saolasın keyloger:D

site güzel olmuş,bi yorum yaptım bakalım

teşekür ederim galiba sen yanlış anlamışsın hediye kazanabilmek için sadece ürünler kategorisi altındaki başlıklara yorum yapmalısınz.diğerlerinide yorum yapabilirsiniz fakat ordan hediye kazanma şansınız yok tekrar bakmanızı tavsiye ederim:)

Hayırlı olsun başarılar dilerim

teşekkürler...

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sanki bi şeyler eksik gibi ama başlangıç için sayılır

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
benden ötürü mü? :D

yok abi bnden ötürü yanlış yere zıplatmışım konuyu yoks niye senden olsun:D

kardeş ilk yorumun benden siten hayırlı olsun sitenin tasarımınıda beyendim bu arada

yorumun güzel fakat daha kısa yorumlar yazmaya özen gösterelim:D

sanki bi şeyler eksik gibi ama başlangıç için sayılır

örneklerseniz gelişmemize yardımcı olursunuz...

WebYouGo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başarılar dilerim.
Bende sitenin orta kısmındaki kayan konu başlığı kısmı sorun verdi
yan taraftaki oklara basmadan konular kendi otomakit gelmedi,
dediğim gibi geçici olabilir, yinede ilgili kısmanıza bakmanızda fayda var

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Tamam yorum yaparım hediyemi ben seçerim ama :D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşım sen bir sitedeki yazı tiplerini düzelt ondan sonra hediye dağıtırsın. Zaten böyle indexlenirsen Google'da ancak hediyelerle kullanıcı alırsın sayfana. Madem sistemi kurdun reklamını yapıyorsun o zaman hediyeyi de açıklarsın insanlar nedir ne değildir bilirler. Ben bilmem sponsor bilir olayıysa adresi ver sponsorun sayfasını şenlendirsin millet belki indirim alır.
Daha iki dakikada bunlarla karşılaştıktan sonra tekrar gireceğimi sanmıyorum.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
mesela sayfa açılır açılmaz sanki kocaman boş beyaz bir sayfa açılmış hissi verdi bana, bunda yeni olmasının payı vardır mutlaka ayrıca dadaist'in dediklerine katılmamak elde deği.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
başarılar dilerim.
Bende sitenin orta kısmındaki kayan konu başlığı kısmı sorun verdi
yan taraftaki oklara basmadan konular kendi otomakit gelmedi,
dediğim gibi geçici olabilir, yinede ilgili kısmanıza bakmanızda fayda var

o sorunsa bendede oluyo yoksa öylede olabilir onu bende anlamadım abi teşekkürler yorum için...

Tamam yorum yaparım hediyemi ben seçerim ama :D

bizim belirlediklerimiz arasından seçebilirsin üstat ilerleyen zamanlardada istediğinizi seçmenize izin veririz inşallah:D

Arkadaşım sen bir sitedeki yazı tiplerini düzelt ondan sonra hediye dağıtırsın. Zaten böyle indexlenirsen Google'da ancak hediyelerle kullanıcı alırsın sayfana. Madem sistemi kurdun reklamını yapıyorsun o zaman hediyeyi de açıklarsın insanlar nedir ne değildir bilirler. Ben bilmem sponsor bilir olayıysa adresi ver sponsorun sayfasını şenlendirsin millet belki indirim alır.
Daha iki dakikada bunlarla karşılaştıktan sonra tekrar gireceğimi sanmıyorum.

abi çalışmadığımızımı zannediyorsun yavaş yavaş ilerliyoruz nedir bu önyargı anlamadım.
Siteyide merak ettiysen gir bak www.dusunmedenal.com hediyeler tam net olmadığı için bişey söylemedim ben ne site nede hediyeler için.şimdi olduysa bakabilirsin.

mesela sayfa açılır açılmaz sanki kocaman boş beyaz bir sayfa açılmış hissi verdi bana, bunda yeni olmasının payı vardır mutlaka ayrıca dadaist'in dediklerine katılmamak elde deği.

abi haklısınızda bana gösterin bi site ilk açıldığında süper olsun öyle devam etsin varmı böyle bişey anlamıyorum sizi??

teşekkürler...

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Değerli kardeşim sitenin eksikleri bitmeden tanıtım yapmamalısın o zaman. Yoksa benim senden ya da sitenden bir beklentim yok,
Sadece bu hatalar varken girin yorum bırakın hediye kazanın işi bana soğuk geldi, yoksa neye ön yargım olsun tanımıyorum ki seni.
Ben sana gene de tavsiyelerde bulunayım.

Wordpress kullanıyorsun görüldüğü kadarıyla. Öncelikle Cufon sitesinden türkçe karakterler indirip sitene monte et ki sayfa başlıkların ve noktalama işaretlerin normale dönsün. Hala aynı görünüyor.

Haber başlıklarının olduğu kutucuklarda (anasayfada) haberlerin karakter sayılarını eşitlersen biri aşağıda biri yukarıda görünmez.

Recent Post altında gönderileri görünür kılman yerine konu başlıklarıyla ve sadece o başlık altındaki yazıları gösteren eklentiler kullanman hem sayfanı derli toplu kılar hem ilk girişte birden çok başlık paylaşmanı sağlar.

Şu an için artık siteni kurmuşsun ama bence joomla kursaydın bunları çok kolay halledebilirdin ve daha esnek bir siten olurdu.

Ayrıca son yorumlar olarak sağ blokta bir eklenti çalıştırırsan siteye ilk girenler sitenin başkalarınca da aktif olarak kullanıldığını görür ki yeni açılmış hissini bir nebze azaltır.

Son olarak yineliyorum karakter sorununu çözmezsen Google indexlemelerinde çok sıkıntı yaşarsın.

Sanırım vakit ayırıp bunları paylaşmam önyargım olmadığını gösterir.
Kolay Gelsin...

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Linkin biri hatalı. Site de fena değil ama :)

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Değerli kardeşim sitenin eksikleri bitmeden tanıtım yapmamalısın o zaman. Yoksa benim senden ya da sitenden bir beklentim yok,
Sadece bu hatalar varken girin yorum bırakın hediye kazanın işi bana soğuk geldi, yoksa neye ön yargım olsun tanımıyorum ki seni.
Ben sana gene de tavsiyelerde bulunayım.

Wordpress kullanıyorsun görüldüğü kadarıyla. Öncelikle Cufon sitesinden türkçe karakterler indirip sitene monte et ki sayfa başlıkların ve noktalama işaretlerin normale dönsün. Hala aynı görünüyor.

Haber başlıklarının olduğu kutucuklarda (anasayfada) haberlerin karakter sayılarını eşitlersen biri aşağıda biri yukarıda görünmez.

Recent Post altında gönderileri görünür kılman yerine konu başlıklarıyla ve sadece o başlık altındaki yazıları gösteren eklentiler kullanman hem sayfanı derli toplu kılar hem ilk girişte birden çok başlık paylaşmanı sağlar.

Şu an için artık siteni kurmuşsun ama bence joomla kursaydın bunları çok kolay halledebilirdin ve daha esnek bir siten olurdu.

Ayrıca son yorumlar olarak sağ blokta bir eklenti çalıştırırsan siteye ilk girenler sitenin başkalarınca da aktif olarak kullanıldığını görür ki yeni açılmış hissini bir nebze azaltır.

Son olarak yineliyorum karakter sorununu çözmezsen Google indexlemelerinde çok sıkıntı yaşarsın.

Sanırım vakit ayırıp bunları paylaşmam önyargım olmadığını gösterir.
Kolay Gelsin...

Teşekkürler abi verdiğin bilgiler için kusura bakma öyle çıkıştım birden dediklerini göz önünde bulunduracağım....

Cincin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun.
bence üyelik sistemi ekleme ama üyelerin ayrıcalıkları olsun.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Hayırlı olsun :)

Sitenin iyi bir Türkçeleştirmeye ihtiyacı var ayrıca konu başlıkları uzun olduğu için kayma yapmış bir kaç kutucuk... :)

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hayırlı olsun :)

Sitenin iyi bir Türkçeleştirmeye ihtiyacı var ayrıca konu başlıkları uzun olduğu için kayma yapmış bir kaç kutucuk... :)

evet uğraşıyorum üsütnde İnşallah halledeceğiz.

Bu arada en geç yarın hediyelerin ne olduğunu açıklayacağım ve hediyeler birinci seçtiğimiz yoruma 3 ikiniciye 2 üçüncüye 1 hediye vermeyi düşünüyoruz.,

Ayrıca şuan 5800 xpressmusic ekledim herkes yorum yapsın ilk hediyeleri verelim diye.Buyrun:

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bomboş görünmesinden kastım her taraftan içerik ,bilgi fışkırmıyor demek değil ,boş bir word sayfasını andırdı ilk başta ,tasarım güzel iç açıcı bile denilebilir,bir de konu başlıklarının renkleri daha farklı oalbilir belki göze çarpması anlamında,ayrıca biraz flash kullanılsa sanki hiç fena olmaz

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bence maksat sitenin hit yapması. Yoksa kimin ne yorum yaptığı kimin umurunda.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bence maksat sitenin hit yapması. Yoksa kimin ne yorum yaptığı kimin umurunda.

amaç o zaten ama bu burda çoğunluğun hediye yada başka bir şey için yorum yaptığını sanmıyorum ,çünkü yardım istenilen diğer konularda da insanlar bildikleri ölçüde yardımcı olmaya çalışıyorlar konuyu açan kişiye.