Tasarım Bitti Eleştiriler 2

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Öncelikle bu konuyu web tasarım bölümüne açmak isterdim ama orada sitenin ismini vermek yasak olduğu için burada (Tavsiye Ettiğiniz siteler) açmak zorunda kaldım.

Web sitemi kendi çabalarımla yaptıktan sonra eleştiri ve fikirleri görmek için burada bir konu açmıştım
(http://forum.shiftdelete.net/web-tasarimi/126108-tasarim-bitti-elestiriler.html)
ve sağolun sizin fikirleriniz bana yol gösterdi ve siteyi biraz modifiye ettim ve yeni özellikler ekledim.İlk konunun ardından yaklaşık 7 ay geçtikten sonra ürün ekleme işlemi ve bir kaç küçük sorun hariç tasarım işi bitti.

Şimdi yeni fikir ve görüşler için tekrar sizlere ihtiyaç duydum.her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz :)
-->Site web tasarımı bölümüne taşındığı için adres gizlenmiş :)
MOD NOT: Site adresini Ö.M ile isteyiniz.

Edit: (10.07.2010)
Eleştiri yapanlara teşekkür ederim.yaklaşık bir haftadır teknolojiden uzak bir yerde tatildeyim bu yüzden yorumlara cevap veremedim.

Öncelikle site isminin görünmesiyle ilgili backlinkten falan bahsedilmiş .alexada görünen tek backlinkim var oda shiftdelete den ama 7 ay önce açtığım ilk konudan onuda backlink için açmamıştım ve orda yapılan eleştiriler çok güzeldi bana çok faydası oldu.Bu yüzden bazı değişiklikler yapıp tekrar konu açmak istedim ki yine eksik ve hatalarımı düzeltebileyim...

Web siteme gelince; proje aklıma ilk geldiğinde de şu anda çok orjinal ve işe yarar bir fikir olduğunu düşünüyorum.Ancak açık konuşmalıyım ki tasarım çokta fazla hoşuma gitmiyor Ayrıca bir kaç yerde tıkanmış durumdayım.Sitemin ana amacı kullanıcı yorumlarını diğer kullanıcılara aktarmak fakat hiçkimsede durup dururken gelip yorum yapmaz bu yüzden bir hediye koydum ancak bununda dezavantajı kişi bilip bilmeden herşeye yorum yapacak hediyeyi almak için.

Şuan ürün ekleme işi devam ediyor.google ın indexlemesine bağlı olarakta ziyaretçi sayımda hatırı sayılır bir artış yaşanıyor.bu durumda tasarım ve diğer şayler hakkında yapacağınız yorum ve eleştiriler benim için çok değerli.

zazazazazazazaz.png

mTanriverdi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Site adını neden Ö.M ile isteyelim ki? Burası bi forum işi zorlaştırmaya ne gerek var ?

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Site adını neden Ö.M ile isteyelim ki? Burası bi forum işi zorlaştırmaya ne gerek var ?

önceden serbest bırakmıştık
sonra herkes backlink için reklamını yapmaya başladı maalesef.
Site önermek isteyenler için zaten forumumuz mevcut.

saygılarımla...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
tasaramı güzel geniş bir açı var renkler de uyumlu olmuş daha da gelişir tabi devam edersen benim notum iyiden yana

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Blog havasında olmuş biraz. Sadeliği güzel ama biraz daha canlı olabilirdi. Renkler uyumsuz geldi. Yordu biraz gözümü. Yapıcı olması açısından eleştiriyorum, lütfen yanlış anlama. Şahsi görüşüm tamamen

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Eleştiri yapanlara teşekkür ederim.yaklaşık bir haftadır teknolojiden uzak bir yerde tatildeyim :)bu yüzden yorumlara cevap veremedim.

Öncelikle site isminin görünmesiyle ilgili backlinkten falan bahsedilmiş .alexada görünen tek backlinkim var oda shiftdelete den ama 7 ay önce açtığım ilk konudan :)onuda backlink için açmamıştım ve orda yapılan eleştiriler çok güzeldi bana çok faydası oldu.Bu yüzden bazı değişiklikler yapıp tekrar konu açmak istedim ki yine eksik ve hatalarımı düzeltebileyim...

Web siteme gelince; proje aklıma ilk geldiğinde de şu anda çok orjinal ve işe yarar bir fikir olduğunu düşünüyorum.Ancak açık konuşmalıyım ki tasarım çokta fazla hoşuma gitmiyor :)Ayrıca bir kaç yerde tıkanmış durumdayım.Sitemin ana amacı kullanıcı yorumlarını diğer kullanıcılara aktarmak fakat hiçkimsede durup dururken gelip yorum yapmaz bu yüzden bir hediye koydum ancak bununda dezavantajı kişi bilip bilmeden herşeye yorum yapacak hediyeyi almak için.

Şuan ürün ekleme işi devam ediyor.google ın indexlemesine bağlı olarakta ziyaretçi sayımda hatırı sayılır bir artış yaşanıyor.bu durumda tasarım ve diğer şayler hakkında yapacağınız yorum ve eleştiriler benim için çok değerli.

mTanriverdi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Olsun arkadaşlar reklam yapanlarla yapmayan belli olur zaten. Hem konulacak site sanki reklam amaçlı mı? SDN üyelerini mi çalacak? Üstelik 452 mesajı olan bi üyenin reklam yapacağını tahmin etmiyorum

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Olsun arkadaşlar reklam yapanlarla yapmayan belli olur zaten. Hem konulacak site sanki reklam amaçlı mı? SDN üyelerini mi çalacak? Üstelik 452 mesajı olan bi üyenin reklam yapacağını tahmin etmiyorum
Bu konu daha önceden site yöneticileri tarafından tartışıldı, arkadaşımızın tek başına aldığı bir karar değil. Herkese uygulanan yöntem budur, kimseye bir ayrıcalığımız yoktur. :)

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
çok kötü olmuş berbat skandal :D

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Eğer backlink olayı için yasaklanmışsa bu site olayı ve bize ö.m atmamız talep ediliyorsa bunun kolay bir çözümü var.

Konu içinde verilen linklere

Kod:
<a href="#"[B] rel="nofollow[/B]">

kodunu eklerseniz sorun çözülür.