• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

0.facebook Incisözlük Tarafından Hacklendi..!!!

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Çok Güvenilir Dediğimiz Facebook'un Ücretsiz Mobil Versiyonu 0.facebook.com İncisözlük Tarafından Hacklendi... Siteye Mobil Telefonlardan Girdiğimizde ''Bu Tarihler Arasında Ücretsiz S**iş ve Dede Show :D Yazıyor...

Facebook'un Güvenilir Olduğuna İnanıyormusunuz?

Ortada hacklenme diye birşey yok, iyi niyetin kötüye kullanılmasından başka birşey değil. Çeviri bölümüne yığınla mesaj atıp onu değiştirmek hack değil.

yapılan hack değil terbiyesizce bi hareketleşme..

doğru :thumbup1:
Facebook Övüldüğü Kadar Güvenli Değil Belliki, Şimdi Yazıları Değiştirirler Yarın Facebook'u İncibook Yaparlar..
Yahu Daha Yeni Hesap Açmıştım Facebook'ta Bu Olandan Sonra Kapatmayı Düşünüyorum... Yediremem O Yazıları Kendime :D

bu adamlara avazım çıktığı kadar küfür etmek istiyorum, anladıkları dilden

aynen bu hack değil ayrıca inci sözlük çok bel altı çalışan bi ekip kendi forumlarınada göz atın başka muh. donmuyr bırbırlerıne rahtca sovuyrlar anlam veremıyrm :S

insan bu kadarda alçalamaz dedirten hareketler bunlar. Facebookta çeşitli linkler yine inci sözlükten nasibini almaya başlamış:(

hack denilen şey bu kadar kolay değil. bunlar lamerlerin yaptığı işler:)

bu arada istemeyerekte olsa ingilizce kullanmaya başladım facebooku

Ve facebook'ta bilgiler kısmında;

(İsim) (ülke ismi) g..üne ( şehir ismi) soktu olarak değiştirilmiş.

Oysa ki (İsim) oturduğu yeri (ülke ismi) (şehir ismi) olarak değiştirdi olacaktı.

Yakında düzelir.

Fotoğralarım yerine inci yazıyor benimde :)

Gereksiz insanlar topluluğu tarafından yapılan anlamsız bir hareket.