Sdn Maskotum

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Teşekkürler arkadaşlar

Kovboy şapkasına gelince paylaşılan maskotların arasında kovboy şapkalı bir maskot vardı o yüzden öyle bir şapka yapmak istemedim

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
3dmax demişsin :) tek photoshopla yapılma ihtimali olan bişey neden 3 programla onu anlamadım :)

3D max ile 3D yazılar daha kolay render alınıyor Photoshop ta 3d yazı yazılabiliyor ancak render alma işlemi çok uzun sürüyor mesela 1 layer da yazının renderını aldıktan sonra maskotun bulunduğu rendera yazıyı taşadığında yeniden render almaya çalıyor ve yazı kenarları oldukça yumuşak çıkıyor...:)

Ama bahsettiğin mantık gayet normal ancak bazen şartlar el vermiyor ve beklemektense hemen sonuca gitmek istiyorsun o yüzden 3d max kullanmak zorunda kalıyorsun :)

Bu arada illustratör ile yapmamın tek amacı vectorel çalışmamdır photoshop vektörel program değil piksel programdır bu tür maskot vs çizimlerinde vektörel programa yönelmek durumundasın..

Bence cok basıt olmus

Saygı duyarım kardeşim:clover:

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Eline sağlık hoş bir çalışma olmuş... :)

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
o hayvanın yerine başka bir hayvan koysaydın. daha sempatik duracak birşey... teddy ayıcık gibin olmuş bu :D [çok kibarım he he :4:]

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Cengizim maskot kol ve omuz olayından biraz tuhaf durmuş sanki, ama genel bütün olarak çok şık olmuş, eline sağlık.
Keşke birde alternatif olarak tehditkar bakışlı kaslı bi maskot daha yapıp" biliyorsan öt bilmiyorsan öttürürüz" yazsaydın :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Cengizim maskot kol ve omuz olayından biraz tuhaf durmuş sanki, ama genel bütün olarak çok şık olmuş, eline sağlık.
Keşke birde alternatif olarak tehditkar bakışlı kaslı bi maskot daha yapıp" biliyorsan öt bilmiyorsan öttürürüz" yazsaydın :D

Omuz kenarlarını zırh gibi düşündüm kolları tam uçlardan değilde biraz içeri kaydırdım zırhtan çıkan kollar gibi :)

Diğer fikrin güzelmiş yapmadığıma yavaş yavaş pişman olmaya başladım :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
daha önceden yapsaydın keşke.
yarışmaya sokardın