Apple Safari - Facebook Sorunu

Aerop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Safari 4'ü bir hevesle indirmiştim, biraz kullandım fakat Facebook'taki olayı görünce başka bir tarayıcıya geçtim. Safari 5 çıkmış onu indirdim belki olmaz düzeltmişlerdir diye fakat yine aynı şey ile karşılaştım.. Sorun şu; Facebook'ta bir arkadaşınız size birşey yazdığında karşımıza şöyle bir uyarı geliyor:
36120547.jpg

Bunun nedenini veya çözümünü bilen birisi var mı? Yardımcı olursanız çok sevineceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
safari nedir yaa chrome varken.... chrome da kullanmak istemiyorum diyorsan firefox kullan :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
apple düzgün bir şey yapsa şaşarım. geçen gün ıpod'a müzik yükleyim dedim yeni bir albüm indirmiştim.ıpod da 500e yakın şarkı var. yeni indirdiğim albümü yükledim.birde ne göreyim diğer 500 şarkı uçmuş..hadi uçuracan bi uyar demi..o gün akşama kadar apple kufrettim..

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Quicktime pluginini yüklediğin zaman düzelmesi lazım.

Aerop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
safari nedir yaa chrome varken.... chrome da kullanmak istemiyorum diyorsan firefox kullan :D

Normalde Chrome kullanıyorum zaten. Ama Safari'de hoşuma gidiyor. Birde şu sorun olmasa tam süper olacak :D:D

Newtlco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
apple düzgün bir şey yapsa şaşarım. geçen gün ıpod'a müzik yükleyim dedim yeni bir albüm indirmiştim.ıpod da 500e yakın şarkı var. yeni indirdiğim albümü yükledim.birde ne göreyim diğer 500 şarkı uçmuş..hadi uçuracan bi uyar demi..o gün akşama kadar apple kufrettim..

Kullanmayı bilene.

hyshot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

senkronizeyi manuel olarak ayarlarsanız şarkılar uçmaz.