Antivirüs Anketi [ 2010 ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quasar_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tecrübelerinize Göre En Beğendiğiniz Antivirüs [ 2010 ]

• Kullanılan toplam oy
    473
  • Anket kapatılmış .

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bence de kurma kaspersky i. çok fazla sistem kaynağı tüketiyor bilgisayar kasılmaktan iş yapamaz hale geliyor, bir çok antivirüs kampanya yapıyor şu sıralar. Mesela Bitdefender 1 yıl fiyatına 2 yıllık kampanya düzenliyor çok avantajlı.

KülTigin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bitdefender da küçümsenmeyecek derecede oy almış, belki sene sonuna doğru hepsini geçebilir :) bugün saat 11:00 da hepsiburada.com a baktım Bitdefender 1. sıradaydı ve ilk 10 da 4 ürün vardı.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kaspersky ve eset varken birinciliği alamaz.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Antivir,Antivir,Avira :)
Altarnatif olarak nod32 derim.Konunuza balta vurmayacağım :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Nod32 arayı açmış.:D

byxxl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence Kaspersky XP & Vİsta'da bilgisayarı kullanılmayacak kadar çok kasıyordu ama Windows 7'de böyle bir sorun yok rahat rahat kullanabiliyoruz.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bitdefenderi beğenmedim :( 1 Gb ramle bilgisayarı cehenneme çevirdi bende kaldırdım antivirüs yok tasa yok :)

avea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eset Smart Security üzerine antivirüs tanımam.

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitdefenderi beğenmedim :( 1 Gb ramle bilgisayarı cehenneme çevirdi bende kaldırdım antivirüs yok tasa yok :)

O zaman sen hiç antivirüs yükleme çünkü Bitdefender ile bu kadar kasılıyorsa bilgisayarın KASpersky ne yapar düşünemiyorum bile :confused1: Bitdefender antivirüs 1gb ramle çok rahat çalışabilir fakat günümüz bilgisayarlarında performans için artık en az 2gb ram şart.

---------- saat 10:38 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:36 eklenmişti ----------

bence Kaspersky XP & Vİsta'da bilgisayarı kullanılmayacak kadar çok kasıyordu ama Windows 7'de böyle bir sorun yok rahat rahat kullanabiliyoruz.

maalesef hala var aynı sorun, özellikle kaspersky kaldırıp yerine farklı bir antivirüs yüklediğinizde farkı çok bariz şekilde anlayabiliyorsunuz.

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
MSN üzerinden karşı taraftan gelen "Bak seni de ekledim" şeklinde gelen virüs linklerini Kaspersky "URL blocked" tarzı bir yazıyla engellerken ESS 4.2.35.0 gayet tıklanıma hazır bir halde karşınıza çıkartıyor.Hani biraz tecrübesiz olsam direk tıklayacağım linke.Bu bile iki virüs programı arasındaki bariz farkı anlatmaya yeter bence.Kasıyor masıyor ama Kaspersky kral cidden.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
O zaman sen hiç antivirüs yükleme çünkü Bitdefender ile bu kadar kasılıyorsa bilgisayarın KASpersky ne yapar düşünemiyorum bile :confused1: Bitdefender antivirüs 1gb ramle çok rahat çalışabilir fakat günümüz bilgisayarlarında performans için artık en az 2gb ram şart.

Zaten 2 gb arkadaş ama 1 gbını görmüyor pc.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Avira antivir 2010 kullanıyorum şimdilik.

dcevdet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Esasında sürekli Kaspersky kullanırım.Bikeresinde pc yi fazla kasmamasından dolayı nod32 yi yüklemiştim.Her taramada virüs bulunamadı derdi nod32.
Bende bu durumdan sıkılıp Kaspersky ı tekrar yükledim ve sonuçta pcden toplam 8 tane virüs,trojen falan filan çıktı.
Kaspersky tarama yaparken kasıyor olabilir ama buna değer;)

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Esasında sürekli Kaspersky kullanırım.Bikeresinde pc yi fazla kasmamasından dolayı nod32 yi yüklemiştim.Her taramada virüs bulunamadı derdi nod32.
Bende bu durumdan sıkılıp Kaspersky ı tekrar yükledim ve sonuçta pcden toplam 8 tane virüs,trojen falan filan çıktı.
Kaspersky tarama yaparken kasıyor olabilir ama buna değer;)

Kaspersky kasma problemi olmasa gerçekten virüs bulma konusunda çok başarılı. Eğer sistemi kasmayan bir antivirüs geliştirebilirse kaspersky çok daha fazla başarılı olacağından şüphem yok. Ve eset konusunda, aslında bu kadar çok fazla virüs ve trojan kaçırması hayret verici bir durum ama olabiliyor bazen.

deliyurek32400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 yildir AVG free kullaniyorum. Arasira digerlerini 2 3 ay kullandigimda oldu en dusuk sistemlerde bile fevkalade çalisip kendini sisteme optimize edebiliyor. (AVG 9 un özelligi) Yani sistem neyi gerektiriyorsa o sekilde çalisiyor. AVG security sistem ise fevkaledenin fevkinde bir yazilim olmus ayrica orjinal türkçe dil destegi olmasida güzel olsa gerek heralde.
WIN 7 üzerinde free olmasina ragmen harkulade çalisiyor.
GOOGLE¨ve birçok Arama sitelerinin arama sonuçlarindan tarayip sitelerin güvenligi hakkinda bilgi veriyor.

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yakın zamanda denemek için kurduğum AVG de hakikatten oldukça başarılı bir program. AVG yi bende beğeniyorum, sistemi kasmıyor kesinlikle gerçekten çok güzel bir antivirüs programı. Yeni versiyon AVG Internet security yazılımı ise eskiye nazaran çok aşama kaydetmiş. Sadece kullanıcı arabirimini biraz daha geliştirseler iyi olur düşüncesindeyim.

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ankete devam... Henüz 2010 yılı bitmedi arkadaşlar. :D

Şu anda kaspersky ve nod32...

ömer muhtar

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Neredeyse kullanalı bir yıl oldu ve hiçbir sorun çıkarmadı onun için şimdilik Avira diyiyorum

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
AVG diyorum.. 2 Yıldır ücretli sürümünü kullanıorum ve gercekten çok basarılı son 1 yılda İnternete her türlü erişimde bitane database olusturuor ve sisteminizde çalışıp çalışmadıgınızı anlamıorsunuz tarama anında sadece 130 küsür mb ram kullanıor gayet düşük.. Tavsiye ederim..

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Bende nod32 kullanıyorum ve nod32 ye oy verdim ama bir kaç kere virüsleri yakalayamadığı durumlar oldu..

CerkezEthem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Son 6 aydır hiçbirini kullanmıyorum. Hiçbir sorun da yaşamadım :D Görev yöneticisi ile de kontrol ediyorum arka planda çalışan bir haşereye de rastlamadım. Ama işin özü şu ki kusurlu sitelere,miki sitilerine girmiyor crackli program kullanmıyorum :D

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Son 6 aydır hiçbirini kullanmıyorum. Hiçbir sorun da yaşamadım :D Görev yöneticisi ile de kontrol ediyorum arka planda çalışan bir haşereye de rastlamadım. Ama işin özü şu ki kusurlu sitelere,miki sitilerine girmiyor crackli program kullanmıyorum :D

Sadece internet mi ? Bence o da çok tehlikeli, açık bir porttan birileri sızabilir bilgisayarına.

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
dr.web yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum ne sistemde bir kasma oluyor nede bir virüs bulup silemediği
düşük özellikli bilgisayarlara tek geçerim:D

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Herkez NOD32 Diyor neden çünkü lisansları full ortalıkta ara bulursun o eset diyen 94 kişinin kaç tanesinde orj lisans var ? Kaspersky Bu İşte bir numara :)