Bence de kurma kaspersky i. çok fazla sistem kaynağı tüketiyor bilgisayar kasılmaktan iş yapamaz hale geliyor, bir çok antivirüs kampanya yapıyor şu sıralar. Mesela Bitdefender 1 yıl fiyatına 2 yıllık kampanya düzenliyor çok avantajlı.
Bitdefenderi beğenmedim1 Gb ramle bilgisayarı cehenneme çevirdi bende kaldırdım antivirüs yok tasa yok
![]()
bence Kaspersky XP & Vİsta'da bilgisayarı kullanılmayacak kadar çok kasıyordu ama Windows 7'de böyle bir sorun yok rahat rahat kullanabiliyoruz.
O zaman sen hiç antivirüs yükleme çünkü Bitdefender ile bu kadar kasılıyorsa bilgisayarın KASpersky ne yapar düşünemiyorum bile :confused1: Bitdefender antivirüs 1gb ramle çok rahat çalışabilir fakat günümüz bilgisayarlarında performans için artık en az 2gb ram şart.
Esasında sürekli Kaspersky kullanırım.Bikeresinde pc yi fazla kasmamasından dolayı nod32 yi yüklemiştim.Her taramada virüs bulunamadı derdi nod32.
Bende bu durumdan sıkılıp Kaspersky ı tekrar yükledim ve sonuçta pcden toplam 8 tane virüs,trojen falan filan çıktı.
Kaspersky tarama yaparken kasıyor olabilir ama buna değer![]()
Neredeyse kullanalı bir yıl oldu ve hiçbir sorun çıkarmadı onun için şimdilik Avira diyiyorum
Son 6 aydır hiçbirini kullanmıyorum. Hiçbir sorun da yaşamadımGörev yöneticisi ile de kontrol ediyorum arka planda çalışan bir haşereye de rastlamadım. Ama işin özü şu ki kusurlu sitelere,miki sitilerine girmiyor crackli program kullanmıyorum
![]()