Antivirüs Anketi [ 2010 ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quasar_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tecrübelerinize Göre En Beğendiğiniz Antivirüs [ 2010 ]

• Kullanılan toplam oy
    473
  • Anket kapatılmış .

C++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anketin galipleri şimdiden belli olmuş zaten :)
Nod32 ve Kaspersky.

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Avira Antivir dıyenlerdenım. Bu konuda cok arastırma yapmadım. Danısarak avıra kullanmaya karar verdım yıllardırda kullanıırım. Trojen sorunu hiç anımsamıyorum yasadıgımı. PC kasmıyorda. Kaspersky haila eskısı gibiyse almıyayım:) Nod 32 de kullanmıstım ama kullandıgım dönemde kaldırmak zorunda kaldıgımı hatırlıyorum.

jsrcb

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1. Kaspersky
2. Nod32
3. Avira Antivir

Benim sıralamam bu şekilde. :)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Nod32 ve Kasper kapışıyor baya bi. 2 antivirüsten herhangi birini kullananların diğer antivirüsü test etmeleri gerekiyor sanırım :)

fatih_61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Düne kadar Nod32 Smart Security kullanıyordum.Bugün AVG Internet Securtiy kurdum.Nod32'nin bulamadığı virüsleri buldu :)

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Düne kadar Nod32 Smart Security kullanıyordum.Bugün AVG Internet Securtiy kurdum.Nod32'nin bulamadığı virüsleri buldu :)

Belki bulduğu vrüs değildir.

Ben 3-4 yıldır eset firmasının yazılımını kullanıyorum. Virüs felan da hiç görmedim pc imde. Kimisi şöyle diyebilir: belki bulamamıştır.
Buna da cevabım var. Virüslerin bazıları pc ye zarar verir, bazıları yavaşlatır... Ben hiçbir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.

Listem:
1: Eset smart security
2: Eset smart security
3: Eset smart security
Bilmem anlatabildim mi:):)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Eset smart security candır...yıllardır tek yamuğunu görmedim..

fatih_61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Belki bulduğu vrüs değildir.

Ben 3-4 yıldır eset firmasının yazılımını kullanıyorum. Virüs felan da hiç görmedim pc imde. Kimisi şöyle diyebilir: belki bulamamıştır.
Buna da cevabım var. Virüslerin bazıları pc ye zarar verir, bazıları yavaşlatır... Ben hiçbir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.

Listem:
1: Eset smart security
2: Eset smart security
3: Eset smart security
Bilmem anlatabildim mi:):)

2004-2005 yılında beri bende zaten Eset firmasının yazılımını kullanıyordum.Gayet de memnumdum.Denemek için AVG'yi kullandım.AVG virüs bulunca şaşırdım zaten.NOD 32 ücretili olduğu için - internetten serial bulmakta zorlandığım için.her zaman kullaıcı adı/şifre değiştirme uyarısı veriyordu - değiştirmek zorunda kaldım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
key bulan ve otomatik giren programlar mevcut.. key bulması en kolay antivirus eset :)

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kaspersky İnternet Security 2011 Kraldır 2017 Günüm Kaldı Bitene Kadar Kullanıcam :D :D