FillsMartin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 15
Essential güzel
Herkez NOD32 Diyor neden çünkü lisansları full ortalıkta ara bulursun o eset diyen 94 kişinin kaç tanesinde orj lisans var ? Kaspersky Bu İşte bir numara![]()
Evet kaspersky gerçekten virüs konusunda oldukça başarılı bir program fakat iş performansa gelince Eset in yanından bile geçemiyor.Sistemi çok kasıyor kasper.
kaspersky 2010 versiyonunu çift çekirdekli core2duo t7400 işlemci ve 3gb ram ile kullandım ve herhangi bir yavaşlama görmedim. 2011 versiyonunu 4x2 çekirdekli i7 ile kullanıyorum yavaşlamanın adı geçmiyor haliyle. pentium 4 kullanılırsa tabii ki yavaşlatır; ancak, ortalama ve üst düzey sistemlerde hiçbir performans sorunu yok kaspersky'nin.
Söylediğin sistemler bayağı süper yani bu sistemlerde grafik ağırlıklı programlar kullanmadıkça farkı belki göremeyebilirsin. Fakat ben Kaspersky ve Eseti karşılaştırmak için defalarca kurup kaldırdım fakat Eset'in performansına gerçekten yaklaşamıyor kasper. Söylediğin konfigurasyonlarda kasılma çok fazla hissedilmez haliyle.
Ayrıca kaspersky i gerçekten beğenirim... Fakat performans konusunda kullanıcıların ortak şikayeti zaten bu kasma problemi.
söylediğim sistemlerde CST Microwave Studio programı ile 3 boyutlu elektromanyetik simülasyonlar yapıyorum ki grafik ağırlıklı programlardan çok daha ağır bir program kendisiama yine de önemli bir fark gözlemlemedim aralarında.
tabii ki eset daha hızlı çalışıyor (çünkü amacı o hızlı çalışmak), ancak kaspersky'nin ciddi bir problemi yok kasma konusunda benim gözlemlediğim kadarıyla. kaspersky kasıyor demek bence biraz haksızlık. bitdefender kurdum, o gerçekten kastı mesela. gdata desen daha beter.
kaspersky kurup bir süre kullanınca prefetch klasörüne ekleniyor ve açılışta öncelikli olarak rame yükleniyor, dolayısı ile bir süre kullanınca yavaşlama problemi yok oluyor. en azından benim gözlemlerim bu şekilde oldu.
not: benim kullandığım ayarlardan dolayı da olabilir bu durum. ayarları biraz hafifletilmiş şekilde kullanıyorum çünkü. ya da ben fark edemiyor da olabilirim yavaşlama durumunu. sadece kendi durumum hakkında konuşuyorum.
http://tr.gdatasoftware.com/is-ortaklari/teknoloji-ortaklarimiz.html
Nod32 önde gidiyor.![]()
Her yere aynı şeyi yazıp reklam yapmanın anlamı ne?