Antivirüs Anketi [ 2010 ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quasar_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tecrübelerinize Göre En Beğendiğiniz Antivirüs [ 2010 ]

• Kullanılan toplam oy
    473
  • Anket kapatılmış .

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kaspersky Kullanıorm Dahada 643 Günüm Var Karantinaya Alınmadan Hemde Keyfim Yerinde :P

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Herkez NOD32 Diyor neden çünkü lisansları full ortalıkta ara bulursun o eset diyen 94 kişinin kaç tanesinde orj lisans var ? Kaspersky Bu İşte bir numara :)

Evet kaspersky gerçekten virüs konusunda oldukça başarılı bir program fakat iş performansa gelince Eset in yanından bile geçemiyor.Sistemi çok kasıyor kasper.

FightFor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok seçenekli bir anket olsaydı daha iyiydi bence.

deneyip de beğendiğim antivrüsler sırasıyla :

1 - Eset ( Süratli, sistemi kasmıyor ve yüksek oranda virüsleri buluyor )
2 - Kaspersky ( Hiç virüs kaçırdığını görmedim )
3 - Norton 2010( Hızlı ve virüs bulma oranı yüksek )
4 - Bitdefender ( alternatif olarak kullanılabilir )

mhmtmtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet kaspersky gerçekten virüs konusunda oldukça başarılı bir program fakat iş performansa gelince Eset in yanından bile geçemiyor.Sistemi çok kasıyor kasper.

kaspersky 2010 versiyonunu çift çekirdekli core2duo t7400 işlemci ve 3gb ram ile kullandım ve herhangi bir yavaşlama görmedim. 2011 versiyonunu 4x2 çekirdekli i7 ile kullanıyorum yavaşlamanın adı geçmiyor haliyle. pentium 4 kullanılırsa tabii ki yavaşlatır; ancak, ortalama ve üst düzey sistemlerde hiçbir performans sorunu yok kaspersky'nin.

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
kaspersky 2010 versiyonunu çift çekirdekli core2duo t7400 işlemci ve 3gb ram ile kullandım ve herhangi bir yavaşlama görmedim. 2011 versiyonunu 4x2 çekirdekli i7 ile kullanıyorum yavaşlamanın adı geçmiyor haliyle. pentium 4 kullanılırsa tabii ki yavaşlatır; ancak, ortalama ve üst düzey sistemlerde hiçbir performans sorunu yok kaspersky'nin.

Söylediğin sistemler bayağı süper yani bu sistemlerde grafik ağırlıklı programlar kullanmadıkça farkı belki göremeyebilirsin. Fakat ben Kaspersky ve Eseti karşılaştırmak için defalarca kurup kaldırdım fakat Eset'in performansına gerçekten yaklaşamıyor kasper. Söylediğin konfigurasyonlarda kasılma çok fazla hissedilmez haliyle.

Ayrıca kaspersky i gerçekten beğenirim... Fakat performans konusunda kullanıcıların ortak şikayeti zaten bu kasma problemi.

mhmtmtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Söylediğin sistemler bayağı süper yani bu sistemlerde grafik ağırlıklı programlar kullanmadıkça farkı belki göremeyebilirsin. Fakat ben Kaspersky ve Eseti karşılaştırmak için defalarca kurup kaldırdım fakat Eset'in performansına gerçekten yaklaşamıyor kasper. Söylediğin konfigurasyonlarda kasılma çok fazla hissedilmez haliyle.

Ayrıca kaspersky i gerçekten beğenirim... Fakat performans konusunda kullanıcıların ortak şikayeti zaten bu kasma problemi.

söylediğim sistemlerde CST Microwave Studio programı ile 3 boyutlu elektromanyetik simülasyonlar yapıyorum ki grafik ağırlıklı programlardan çok daha ağır bir program kendisi:) ama yine de önemli bir fark gözlemlemedim aralarında.

tabii ki eset daha hızlı çalışıyor (çünkü amacı o hızlı çalışmak), ancak kaspersky'nin ciddi bir problemi yok kasma konusunda benim gözlemlediğim kadarıyla. kaspersky kasıyor demek bence biraz haksızlık. bitdefender kurdum, o gerçekten kastı mesela. gdata desen daha beter.

kaspersky kurup bir süre kullanınca prefetch klasörüne ekleniyor ve açılışta öncelikli olarak rame yükleniyor, dolayısı ile bir süre kullanınca yavaşlama problemi yok oluyor. en azından benim gözlemlerim bu şekilde oldu.

not: benim kullandığım ayarlardan dolayı da olabilir bu durum. ayarları biraz hafifletilmiş şekilde kullanıyorum çünkü. ya da ben fark edemiyor da olabilirim yavaşlama durumunu. sadece kendi durumum hakkında konuşuyorum.

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
söylediğim sistemlerde CST Microwave Studio programı ile 3 boyutlu elektromanyetik simülasyonlar yapıyorum ki grafik ağırlıklı programlardan çok daha ağır bir program kendisi:) ama yine de önemli bir fark gözlemlemedim aralarında.

tabii ki eset daha hızlı çalışıyor (çünkü amacı o hızlı çalışmak), ancak kaspersky'nin ciddi bir problemi yok kasma konusunda benim gözlemlediğim kadarıyla. kaspersky kasıyor demek bence biraz haksızlık. bitdefender kurdum, o gerçekten kastı mesela. gdata desen daha beter.

kaspersky kurup bir süre kullanınca prefetch klasörüne ekleniyor ve açılışta öncelikli olarak rame yükleniyor, dolayısı ile bir süre kullanınca yavaşlama problemi yok oluyor. en azından benim gözlemlerim bu şekilde oldu.

not: benim kullandığım ayarlardan dolayı da olabilir bu durum. ayarları biraz hafifletilmiş şekilde kullanıyorum çünkü. ya da ben fark edemiyor da olabilirim yavaşlama durumunu. sadece kendi durumum hakkında konuşuyorum.

En iyisi bunu anketle çözmek :)

http://forum.shiftdelete.net/guvenlik/159764-en-fazla-kasan-antivirus-veya-internet-security.html

Burdan oyunu kullanırsın artık. :thumbup1:

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bilgisayarımı ilk aldığımda mcafee yüklüydü. Nod32'ye geçince mcafee'nin bilgisayarımı nasıl yorduğunu anladım. Nod32'den sonra bitdefender, norton en son olarak da kaspersky. Bundan sonra da devam ederim kis ile.

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Dünyanın en iyi antivirüsü %99.9 tanıma oranıyla Trustport Antivirüsdür. Ardında GData gelir. Özellikle GData denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Çok sağlam ve güçlü bir antivirüs. 2 motor bulunmakta.

Birinci Motor : Kaspersky
Ikinci Motor : Bitdefender

Ve bu ikisinde birleşik avast var. Düşünün piyasanın lideri 3 antivirüs güçlerini birleştirmiş.. Daha fazla bilgi için

Kod:
http://tr.gdatasoftware.com/is-ortaklari/teknoloji-ortaklarimiz.html

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Eset, Kaspersky yada Norton. Ama oyumu Kaspersky olarak kullandım bende.

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
antivirusten tek ,istediğim işini sessiz sedasız yapsın, genelde antivirus yükleyince virüs girmişten beter oluyor pc...

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
spyware doctor with antivirüs 2010

metalok

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Avast 5 kendini bilen kullanıcı için çok sorunsuz bir programdır.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bende bitdefender 2011 kullanıyorum anket 2010 ama artık 2011 anketine geçsek diyorum nede olsa 3 ay kaldı:D:lol:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Win32 Sality trojanını bilgisayarınıza indirmeye çalışın bakalım kullandığınız programlar sizi bu virüsten kurtarabilecek mi bir deneyin öyle karar verin sality öylede böyle galip çıkıyor.

oddy2011

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Internet Guvenlikleri Programlari Uzerine

Selamlar arkadaslar,

Bir suredir forumlara bakiyorum ancak maalesef VIPRE Premium 4 hakkinda pek birseye rastladigimi soyleyemem.
Arkadaslar herhalde yaklasik 20 antivirus denemisidir, herbirinde her turlu testi yaparak. Bunlarin icinde BitDefender,Kaspersky,Avira,Avast,Comodo,Norton vs.vs. var yalniz butun bunlarin disinda son derece degisik bir motor kullanan VIPRE butun bu saydigim antiviruslerden daha etkili veya en az Kaspersky kadar etkili. Ancaaakkk cok onemli bir husu var ortada Windows kullanicilari icin. O da " Antivirusum bilgisayarimin performansini nasil etkileyecek? " VIPRE 4u digerlerinden ayiran ozelligi iste burada ortaya cikiyor. Gerekli ayari ( Asagida acikladim ) yaptiktan sonra bilgisayarinizda bir antivirus calisiyormu calismiyormu hic anlamamaniz. VIPRE sistemi hic ama hic yavaslatmiyor. Yaklasik 2 yildir VIPRE kullaniyorum ve elimden herhalde abartisiz binlerce program gecmistir ve VIPRE bunlar icinde tek para vererek aldigimdir. Yillik 35 dolar gibi cüzi bir rakama 1 yillik dunyadaki en guzel guvenlik sistemini aliyorsunuz.

Yalnizca bu bilgiyi sizlerle paylasmak istedim yoksa VIPRE dan herhangi bir gelirim yok :)

Uyarilar; VIPRE yi kurduktan sonra SETTINGS bolumunde ACTIVE PROTECTION seceneklerinde CHECK FILES WHEN THEY ARE OPENED OR COPIED bolumu secili ise iptal ediniz, merak etmeyin guvenliginiz ayni sekilde devam edecek. Bir bucuk yildir bu sekilde kullaniyorum. Bir cok forumu gezmistim ve bu tavsiye VIPRE calisanlari tarafindan yapiliyor. Aksi taktirde sistemin basinda CPU nun yarisini yiyor.

Bir ay bedava denemek icin;

http://www.sunbeltsoftware.com/Home-...virus-Premium/

Cok ama cok cok ama cok memnun kalacaginizi bildirmek ister simdiden tesekkurleriniz icin Rica ederim :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Her yere aynı şeyi yazıp reklam yapmanın anlamı ne?

oddy2011

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
herkesten ozur diliyorum, shiftdelete nete henuz uye oldum ve her basliga farkli kisilerin gozattigini dusunerekten yazdim, herkesten ozur dilerim. saygilar, bir daha tekrarlanmayacaktir.

Volga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nod32 bence. Hızlı ve tüm zararlı yazılımları algılıyor.

trsm

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nod32 yıllardır kullanıyorum çok memnunum...

oddy2011

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Elbetteki oyum, sistemde yuzde sifir ile 4-5 arasi CPU ve 30MB RAM yemesi sebebiyle VIPRE Premium icindir.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
microsoft security yok ankette.adı sanı duyulmamış bissürü antivirüs programı var ortada.