Antivirüs Anketi [ 2010 ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quasar_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tecrübelerinize Göre En Beğendiğiniz Antivirüs [ 2010 ]

• Kullanılan toplam oy
    473
  • Anket kapatılmış .

ErthQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Performans + Güvenlik ikisinide bir arada barındıran Bitdefender a gitti oyum. En önemli tercih sebebim sistemi kasmadan koruması ve hızlı şekilde virüs taraması yapabilmesi, ayrıca win7 ile de çok uyumlu çalışıyor.

SelamiOzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarımı kasmadan virüslere karşı koruduğu ve tarama hızının yüksek olması, dosya kasası, laptop modu özellikleri gibi nedenlerleBitdefendertercihim. Şimdiye kadar kullandığım en iyi antivirüslerden diyebilirim Bitdefender.

FerGny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süper koruması ve harika özellikleri nedeniyle Bitdefender kullanıyorum

Gnfx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitdefender Internet Security 2010 kullanıyorum lisanslı ve koruması olsun tarama hızı olsun çok iyi. sistemi kasmıyor yanlış alarm sayısı da çok düşük

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kaspersky. :) Ama Avira kullanıyorum.

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Norton-Internet-Security-2010.jpg

tek geçerim

hKml

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bit-defender.png

Win7 uyumlu, sistemi kasmıyor ve de tune-up modülü ile süperrr... Bitdefender Total Security

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bagımsız av test NİS 2010 2009 yılının 1 numarası sectı

KabKa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
15pj090.jpg

bitdefender internet security .... my first choice :D

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ben oldum olası Avast takılırım ama burada o kadar çok Bitdefender mesajı var ki indirip denemek farz oldu. Ama lisansı olmadan kullanamaz mıyız arkadaşlar?

KabKa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben oldum olası Avast takılırım ama burada o kadar çok Bitdefender mesajı var ki indirip denemek farz oldu. Ama lisansı olmadan kullanamaz mıyız arkadaşlar?

Bitdefender in deneme sürümünü indirip deneyebilirsin, burdan Bitdefender Internet Security Türkçe versiyonu indir, yalnız lisans olmadan kullanmak kısmı biraz sakıncalı gibi ne de olsa forumdan atılmak tehlikesi var :)

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
şuanda bilgisayarlarımın birinde nod 32 diğerinde avast var. diğer pc linux olduğu için onda antivirüs yok.

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
şuanda bilgisayarlarımın birinde nod 32 diğerinde avast var. diğer pc linux olduğu için onda antivirüs yok.

3 bilgisayarın mı var? bütçe iyi olsa gerek :D. bence avast yerine Bitdefender yükle şu sıralarda kampanyası var.

Fadk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni versiyon antivirüslerin içinde test edip beğendiğim Bitdefender Antivirüs ve Bitdefender Internet Security ... sistemi yavaşlatmıyor her ikiside ve koruması çok iyi.

Teagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi bir koruma sağlayan, sınıfında hep bir adım önde gitmeyi başarabilen Kaspersky güvenlik paketini kullanıyorum. Özellikle 2010'da iyi bir çıkış yapmayı başarmıştır. Oyumu Kaspersky'den yana kullandım. İyi sistemler için ideal bir güvenlik paketi...

Gauson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bit-defender.png

Win7 uyumlu, sistemi kasmıyor ve de tune-up modülü ile süperrr... Bitdefender Total Security

Bitdefender benim de tercihim, şu anda antivirüsünü kullanıyorum fakat Bitdefender Total security e geçme ihtimalim de var. Tune up modulü ile ekstra bir porgrama gerek kalmadan sistemi hızlandırabiliyorsunuz. :thumbup1:

zDeniZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bir ay önce aldım kampanyadan Bitdefender internet security 1 yıl fiyatına tam 2 sene kullanıyorum. Bu kadar başarılı bir yazılım beklemiyordum doğrusu. Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki kullandığım en başarılı antivirüs yazılımlarının başında geliyor Bitdefender. Kaspersky 2010 IS de denedim ama sistemi çok fazla kasıyor. Trojan bulaştırdığından beri ise Eset e bakmıyorum bile. Bence en başarılısı Bitdefender.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bence bıtdefender av almak cok daha ıyı bıtdefender guvenlık duvarı zayıf bana katılırmısınız bılemem ama bence en ıyı koruma soyle olur bıtdefender av - pc toolls free fırawall - a-sguared free

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Avira kullanıyorum gayet de memnunum, bir de Türkçe yapsalar daha güzel olacak.