Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

evo8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
arkadaslar lutfen banada bir davetiye yollarmisiniz aylardan beri helak oldum bu site icin yokmu sevab isliyecek biri yahu...

The_Ghost38

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Davetiye elimde var Bu mesajdan sonra mesaj sayısı en çok olan kişiye atacağım

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bende iki üç tane vardı hepsini silmişim:) tektorrent.net'ten isteyen varsa gönderebilirim.Gelen kutusunda iki adet “Davetiye Kazandınız!” mesajı var.Eğer her biri için ayrı ayrı gönderme şansım varsa iki tane gönderebilirim.(tam bilmiyorum)

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
iki siteyede takılırım, aralarında pek fak yok:)
Edit:yönetime mesaj atım.davetiyelerimi geri istiyorum dedim.Eğer yollarlarsa paylaşırım:)
Edit 2:Cevap geldi:davetiyeler artik Vip yoluyla aliniyor

furkan5353

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Türktorrent davetiyesi olan varsa bitane rica etsem olurmu? :):):) şimdiden teşekkür ediyorum saygılarımla

naUst

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Davetiyesi olan varsa davet etsin... Ben de onu bi ara davet ederim:lol::lol:

883_268_tt.jpg

Türkiyenin en Büyük, En Kaliteli Ve en Seviyeli Torrent Sitesine Kaydolmak Için Davet Edildiniz. :hammer:

---------- saat 15:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:21 eklenmişti ----------

Davetiyesi olan varsa davet etsin... Ben de onu bi ara davet ederim:lol::lol:

883_268_tt.jpg

Türkiyenin en Büyük, En Kaliteli Ve en Seviyeli Torrent Sitesine Kaydolmak Için Davet Edildiniz. :hammer:

---------- saat 15:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:22 eklenmişti ----------

hdsht-yasin@hotmail.com davetiyesi olan varsa çok makbule geçer valla :) şimdiden tşk.

883_268_tt.jpg

---------- saat 15:28 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:27 eklenmişti ----------

crazy_archer_26@hotmail.com torrent.biz davetıyesı lutfen 1 adet şımdıden tşk by

---------- saat 00:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:52 eklenmişti ----------

çok lazım torrent.biz göndercek arkadaşa şimdiden teşekkurs crazy_archer_26@hotmail.com

883_268_tt.jpg

Türkiyenin en Büyük, En Kaliteli Ve en Seviyeli Torrent Sitesine Kaydolmak Için Davet Edildiniz.
:hammer::hammer:

---------- saat 15:31 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:28 eklenmişti ----------

elinde davetiye olan bi arkadaş paylaşırsa minet duyarım esatyok@gmail.com

883_268_tt.jpg

Türkiyenin en Büyük, En Kaliteli Ve en Seviyeli Torrent Sitesine Kaydolmak Için Davet Edildiniz.:hammer:

---------- saat 15:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:31 eklenmişti ----------

gönderen arkadaşa şimdiden teşekkürler... baydaroglu@gmail.com

883_268_tt.jpg

naUst

Asistan
Reaksiyon puanı
5
gönderen arkadaşa şimdiden teşekkürler... baydaroglu@gmail.com

883_268_tt.jpg

Türkiyenin en Büyük, En Kaliteli Ve en Seviyeli Torrent Sitesine Kaydolmak Için Davet Edildiniz.:hammer:

---------- saat 15:38 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:36 eklenmişti ----------

banada davetiye yollarsanız cok memnun olurum

thsn-yldz@msn.com

883_268_tt.jpg

---------- saat 16:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:38 eklenmişti ----------

Burdaki davet isteyen arkadaşlara sesleniyorum daha önce üye olmuşsanız tekrar davetiye istemeyiniz.Aynı ip'den ikincisi kabul olmuyor sistem kabul etmiyor.Burda elimden geldiğince davet ediyorum edemediklerim sanmasınki ben istenmiyorum böğle bir şey hep aynı yerde kalamıyorum.kendimce çalışmaların içersinde olunca unutuyorum.üye olan arkadaşlara bilgi için söğlüyorum utorrent 1.8.5. kurunuz.utorrent 2 daha tam sistem içinde iyi görünmüyor.Burdan yeni Davetiyler istemeye devam edebilirsiniz tşkler saygılar :Hammer: