Windows Vistayı Hızlandırmak

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Zamanında sevmiştim Vista'yı.Ama şimdi verseler BiOS bana yeter derim :D
Bios deme bana Almi 1996 yılında internet kafeye gitmiştim mario oynuyayım dedim msdos ile açılıyordu bir tıkladım bilgisayar ekranı siyah :D ince ince sıvıştım kafeden ogün bugündür sonu S ile biten tüm bilgisayar uygulama isimlerine gıcığım :D

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
vegatürk arkadaşım, ben hiç win 7 kötü dedim mi?????
elbette iyi vistaya göre, az rem yiyor. meseleyi çarpıttınız iyice.
bak ben sadece diğer arkadaşın vista aman aman uzak durun, böyle rezil bişey yok demesine tepki gösterdim. helede xp yle karşılaştırıp kötülemek bilgili olmaya dalalet olmadığı kesin...
vista öyle bahsettiğin gibi kötü performanslı falan değil ben kullanıyorum zerre kadar kasmıyo kendini. çok ta verimli.
her bilgisayarın vistayı yemediğini bilmiyorsan yazdıklarını kayda değer bulup cevap yazdığım için kendime üzülürüm.:dirol:

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşım illa vista kuracam diyosan kur sonra SP2 yi kur. Daha fazlasını bekleme...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
vegatürk arkadaşım, ben hiç win 7 kötü dedim mi?????
elbette iyi vistaya göre, az rem yiyor. meseleyi çarpıttınız iyice.
bak ben sadece diğer arkadaşın vista aman aman uzak durun, böyle rezil bişey yok demesine tepki gösterdim. helede xp yle karşılaştırıp kötülemek bilgili olmaya dalalet olmadığı kesin...
vista öyle bahsettiğin gibi kötü performanslı falan değil ben kullanıyorum zerre kadar kasmıyo kendini. çok ta verimli.
her bilgisayarın vistayı yemediğini bilmiyorsan yazdıklarını kayda değer bulup cevap yazdığım için kendime üzülürüm.:dirol:

Kendine üzül o zaman kasma kendini...cevapta yazmaya bilirsin benim için problem yok.. merakta etme ben senin gibi ön yargılı değilim...

Sistemin de sorun olmayabilir kasmıyor diyorsun ama aynı sistemi windows 7 ile kullansan farkını görürsün... sence xp kullananlar neden vistaya geçişte zorlanıyor neden windows 7 ye geçerken pek zorlanmıyorlar bunu düşünmen gerekir...neyse sana vistalı hayatta başarılar... cevapta yazma istersen cevap vermem sana boşa yazdık zaten bu mesajı Anlayan sivri sinek saz anlamayana davul zurna az... iyi bak kendine :clover::sneaky2:

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşım illa vista kuracam diyosan kur sonra SP2 yi kur. Daha fazlasını bekleme...

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
:biggrin: meseleyi sadece bilgisayarın kasılması olarak görüyorsan cidden şimdi cevap yazdığım için üzülürüm.
E heralde xp yi ve win 7 yi kullanan rahat kullanır. çünkü ikiside remden fazla yemiyo ve pc vista deneyimlerine göre hızlı oluyo. bu konuda anlaşıyoruz sanırım.
bu hiç bir zaman vistayı fevkalade kötü bir sistem yapmaz. vista nere xp nere yaaa. aralarındaki farkı saymaya gerek yok bildiğini tahmin ediyorum.
benim bilgisayar olağan üstü hızlı hiçbir yavaşlama yok vistadan dolayı.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
:biggrin: meseleyi sadece bilgisayarın kasılması olarak görüyorsan cidden şimdi cevap yazdığım için üzülürüm.
E heralde xp yi ve win 7 yi kullanan rahat kullanır. çünkü ikiside remden fazla yemiyo ve pc vista deneyimlerine göre hızlı oluyo. bu konuda anlaşıyoruz sanırım.
bu hiç bir zaman vistayı fevkalade kötü bir sistem yapmaz. vista nere xp nere yaaa. aralarındaki farkı saymaya gerek yok bildiğini tahmin ediyorum.
benim bilgisayar olağan üstü hızlı hiçbir yavaşlama yok vistadan dolayı.

Arkadaşım galiba hiç program kullanmıyorsun öylece monitöre bakıyorsun kullansana bir Adobe After Effects , Photoshop, 3D max, İndesing ? heralde işe kasma yönünden bakacam 2 gb lik remin 1 gb sini vista yiyeceğine programlar yer enayimiyim yani Vistayı öyle anlatıyorsunki görende 4x4 işletim sistemi sanar :D Xp ye laf atma istersen altından kalkamazssın :D vista kullanacağıma o beğenmediğin xp yi kullanırım daha iyi eziyet çektirmez en azından yazık ya tartışğım kişiye bak arkadaşım yazma istersen sana cevap vermek istemiyorum zira her mesajında batıyorsun ne kullanırsan kullan istersen krem peynirden işletim sistemi yap kullan vista yerine linux u övsen bende daha iyi bir etki bırakırdın üzüldüm durumuna.... :):clover:

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
xp ye laf atmayacakmışım emredersin! vistaya laf atana bak :D
xp ye laf atıyorum: >>>>> xp berbattt
hadi altından kaldırma bekliyorum.......... (ben buralardayım)

-----------------------------------------------------
herkese saygılar sevgiler, çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı üzgünüm:flowers:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
xp ye laf atmayacakmışım emredersin! vistaya laf atana bak :D
xp ye laf atıyorum: >>>>> xp berbattt
hadi altından kaldırma bekliyorum.......... (ben buralardayım)

-----------------------------------------------------
herkese saygılar sevgiler, çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı üzgünüm:flowers:

Sana acıyorum vah gariban vah takıl oralarda sen ben oralardamıyım bir bak :D yazık ya bilgisizce laflar söylüyorsun sonrada forum insanlarına şirin gözükmek için laf söylüyorsun ... hadi başka kapıya sana cevap yok :dirol:

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
:biggrin::biggrin::biggrin:bu akşam beni çok eğlendirdin Allah iyiliğini versin.
en son yazdıklarını bi oku sende eğlen! bi oraya vuruyorsun kafayı bi buraya.
akşam akşam bu iyi geldi:D

--------------------------------------------
yav neyse, herkese iyi akşamlar...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
:biggrin::biggrin::biggrin:bu akşam beni çok eğlendirdin Allah iyiliğini versin.
en son yazdıklarını bi oku sende eğlen! bi oraya vuruyorsun kafayı bi buraya.
akşam akşam bu iyi geldi:D

Adam olana laf bir kez söylenir ben söyledim söyleyeceğimi var git yoluna cahil cahil insanlara sataşma işletim sistemini kullanmayı öğren öyle gel forumda takıl belki birşeyler öğrenirsin..

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
yav sen niye böle gerildin? sakin ol, rahatla, relax
bi işletim sistemi için değermi bunlara boşver. :clover:
sıkma kendini bu kadar:dirol:

Gerildiğim yok hata bendeki seni ciddiye alıp işletim sisteminin eksisini artısını anlattım uzaktasın ya boş boş rahat rahat konuş dikkat et o sakızı patlatmasınlar :clover:

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
yav sen niye böle gerildin? sakin ol, rahatla, relax
bi işletim sistemi için değermi bunlara boşver. :clover:
sıkma kendini bu kadar:dirol:

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Gerildiğim yok hata bendeki seni ciddiye alıp işletim sisteminin eksisini artısını anlattım uzaktasın ya boş boş rahat rahat konuş dikkat et o sakızı patlatmasınlar :clover:

anlaşıldı sen yay gibisin. ne sakızı yav, ben onu öylesine koydum. taktığın şeye bak:huh:. evt bende senle tartıştığıma değmediğini düşünüyorum.:sleeping: