• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mustang geçersiz msn adresin saygılarımla

---------- saat 19:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:31 eklenmişti ----------

arkadaslar bende davetiye istiyorum zahmet olmasssa bircanozbek@gmail.com tskler simdiden

Davetiyen yollanmıştır üye olabilrisin saygılarımla

---------- saat 19:36 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:33 eklenmişti ----------

msn adresin geçersiz bilgin olsun saygılar

Bana da davetiye yollayabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
mcemal90@gmail.com

Davetiyeniz Yollanmıştır üye olabilirsiniz saygılar

---------- saat 15:23 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:19 eklenmişti ----------

Arkadaşlar banada davetiye gönderebilirmisiniz ?
bygitar@gmail.com
Şimdiden teşekkürler...

Davetiyeniz yollanmıştır bilginiz olsun saygılarımla :hammer:

Bu sitenin özelliği hakkında bir bilgisi olan ve benide bilgilendirecek bir arkadaşım varsa sevinirim.. Bu sayede belki biri bana davetiye yollayınca üyede olurum.

Selamlar Bende Bi Davetiye Alabilirmiyim.

özel Mesajla bildirirseniz Sevinirim.

davetiye lazım lütfen
santez_111@hotmail.com adres budur

---------- saat 03:29 eklendi ---------- önceki mesaj saat 03:26 eklenmişti ----------

davatiye gönderbilirmisin admin adres santez_111@hotmail.com
E-posta aresin geeriz siteye kayıtlısn sen zaten !!!!!

---------- saat 10:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:37 eklenmişti ----------

Bir davetiyede bana gönderebilirmisiniz?
rapstarrrrrrr@hotmail.com
Davetiyen Gönderildi !!!! Davetiye gönderilirken üyelerin mesaj sayısı dikkate alınacaktır !!!!!

---------- saat 10:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:41 eklenmişti ----------

mamidadas@gmail.com bir davatiye de ben alabilirmiyim
Davetiyen Gönderildi !!!!!