Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

naUst

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkadaaslar bu 4. istegim lutfen zahmet olmuyorsa bi tanede bana atin yaa
tancell@live.com

:hammer: Davetiyeniz yollanmıştır üye olabilrisiniz saygılar :thumbup1:

---------- saat 14:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:47 eklenmişti ----------

giga12009@mynet.com bende bi davet alabilirmiyim:)

Davetiyeniz yollanmıştır üye olabilirsiniz saygılarımla :thumbup1:

---------- saat 14:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:49 eklenmişti ----------

Davetiyeniz yollanmıştır saygılarımla:thumbup1:

---------- saat 14:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:51 eklenmişti ----------

selam arkadaşlar banada bir adet davetiye gönderirseniz sevinirim. mesut_19@mynet.com

Davetiyeniz yollanmıştır :thumbup1: saygılarımla

---------- saat 14:54 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:52 eklenmişti ----------

Rica etsem bana da gönderebilir misiniz? Teşekkürler. jokete@hotmail.com

Davetiyeniz yollanmıştır saygılarımla :thumbup1:

---------- saat 14:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:54 eklenmişti ----------

Cok merak ediyorum acikcasi bu siteyi, baska sitelerde olmayan ne var burda? Eger banada bir arakdasimiz davetiye gonderirse cok memnun kalirim. E-mail; serra80@live.nl
Simdiden tesekurler....

---------- saat 14:58 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:57 eklenmişti ----------

rica etsem banada turktorret.biz davetiyesi yollayabilirmisiniz.çom ihtiyacım var nezamandan beri bekliyorum ama üyeligini açmadı seed eden biriyimdir bool bool seed edebilirim

ozkansezgin10@gmail.com

---------- saat 14:59 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:58 eklenmişti ----------

Davetiyesi olan varsa bana da gönderirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

byrossi82@gmail.com

Davetiyeniz yollanmıştır. saygılarımla :thumbup1:

---------- saat 15:01 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:59 eklenmişti ----------

"mersin_lee@hotmail.com" turktorrent.biz yardımlarınız için şimdiden teşekkürLer.. bi davetiye be:)

Davetiye yollanmıştır saygılarımla

cess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
naust bu kadar davetiyen varsa türk torrent.biz de admin falan olmalısın.yoksa ratio mu yüksek.:)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
benim bile 15 tane var sanırım :D

giga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:hammer: Davetiyeniz yollanmıştır üye olabilrisiniz saygılar :thumbup1:

---------- saat 14:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:47 eklenmişti ----------

Davetiyeniz yollanmıştır üye olabilirsiniz saygılarımla :thumbup1:

---------- saat 14:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:49 eklenmişti ----------

Davetiyeniz yollanmıştır saygılarımla:thumbup1:

---------- saat 14:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:51 eklenmişti ----------

Davetiyeniz yollanmıştır :thumbup1: saygılarımla

---------- saat 14:54 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:52 eklenmişti ----------

---------- saat 14:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:54 eklenmişti ----------

---------- saat 14:58 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:57 eklenmişti ----------

---------- saat 14:59 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:58 eklenmişti ----------

Davetiyeniz yollanmıştır. saygılarımla :thumbup1:

---------- saat 15:01 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:59 eklenmişti ----------

Davetiye yollanmıştır saygılarımla
EYW birader cok cok bidaha cok saol:D

tazmannyakk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım davetiye hala gönderiyorsan bitane de ben rica edebilir miyim acaba? çok makbule geçecek

naUst

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bende davetiye alabilirmiyim.
laren722@gmail.com

Davetiyeniz yollanmıştır üye olabilirsiniz saygılarımla

---------- saat 15:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:17 eklenmişti ----------

[/COLOR]
Bir tane de ben rica etsem süper olacak. spy_mg@hotmail.com

[

Davet edildiniz üye olabilirsiniz saygılarımla
:hammer::4::4:

---------- saat 15:23 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:22 eklenmişti ----------

bir tane daveityede ben alabirmiyim acaba. teşekkürler.. hakansel05@hotmail.com

quedro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar acaba elinde davetiyesi olan bir arkadaşım bana da davetiye gönderebilir mi? Bağlantım 8 mbit ve bilgisayarım 7/24 açıktır yani hep seed'de kalacağım.

İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler.

naUst

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bana da davetiye yollar mısınız??? gentle7800@hotmail.com

Davetiye tarafımdan yollanmıştır üye olabilirsin saygılarımla:hammer:

---------- saat 01:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:08 eklenmişti ----------

Merhaba arkadaşlar acaba elinde davetiyesi olan bir arkadaşım bana da davetiye gönderebilir mi? Bağlantım 8 mbit ve bilgisayarım 7/24 açıktır yani hep seed'de kalacağım.

adres: ozgr11@gmail.com

İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler.

Davetiyeniz yollanmıştır tarafımdan üye olabilirsin :hammer:

---------- saat 01:11 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:10 eklenmişti ----------

Davetiyen yollanmıştır :hammer::devil:

---------- saat 01:14 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:11 eklenmişti ----------

ilgilenen yokmu bu sayfayla acaba.davetiye bekliyorum sabahtan beri arkadaşlar. taransivaznic@gmail.com :(

Davetiyen yollanmıştır :hammer::devil:

---------- saat 01:15 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:14 eklenmişti ----------

Rica etsem barisaydin@besiktasforum.net'e bir davetiye yollayabilir misiniz?

Davetiyen yollanmıştır :hammer:

---------- saat 01:17 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:15 eklenmişti ----------

sitemize kayıtlısınız bilginize saygılarımla :devil:

---------- saat 01:18 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:17 eklenmişti ----------

İyi geceler elinizde varsa 1 tane davetiyede ben alabilirmiyim? lise_defteri_17_35@hotmail.com

Davetiyeniz yollanmıştır saygılarımla :hammer:

---------- saat 01:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:18 eklenmişti ----------

Bir tane de ben rica etsem süper olacak. spy_mg@hotmail.com

Davetiyen yollanmıştır saygılarımla :hammer: