Smackdown VS RAW 2010 PS3 İnceleme

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Kaslı erkeklerin ve güzel kadınların önce lafla sonra da yumruklarla dövüştüğü Amerikan Güreşi, oyun dünyasına da konuuk oldu. İşte sizin için hazırladığımız kapsamlı video inceleme.

Puanı: 8.7/10
Hulk Hogan'ın filmleri ve çizgi filmleri sayesinde, hem ülkemizde hem de dünya çapında büyük ilgi toplayan Amerikan Güreşi artık tam bir şov haline geldi. Dünya çapında, profosyonel bir organizasyon olan bu spor tarzı birkaç kola ayrıldı. Günümüzde, her şampiyonanın altındaki dövüş türleri bir birinden farklı hale getirilmiş durumda. Her yıl, bu gruplardaÂ* başarı gösteren dövüşçüler dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan Wrestlemania'ya davet ediliyor.

[SDNTV]2009_12_17_Wwe_smackdown[/SDNTV]

Şu anda tamamen, tiyatro ağırlıklı bir dövüşe dönen Amerikan Güreşi, bir süredir oyun dünyasının da konuğuydu. Bu tarz, fanatikleri bol olan ve belirli bir satışı garantileyen oyunlar genelde kendilerini tekrarlar durur. Ancak Smackdown VS RAW serisi her yıl içeriğini genişletip, kendiyle yarışır bir hale geldi. Serinin 2010 versiyonu, bir önceki oyuna kıyasla daha gerçekçi ve çok daha eğlenceli. Sizin için video inceleme olarak hazırladığımız bu oyundan büyük zevk alacaksınız. Smackdown VS RAW 2010, grafik kalitesi ve detaylarıyla büyük dikkat çekiyor. Televizyon şovu şeklinde ayarlanmış senaryo modu bu sporun meraklılarını kendilerine çekecek.
:: Bu dövüş sporunu sever misiniz? Oyun ilginizi çekti mi?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

ahlatt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence bu oyunu oynayanlar 2 derecede ruh hastası oldukları için derhal psikologa görünmeleri gerekir

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
bence bu oyunu oynayanlar 2 derecede ruh hastası oldukları için derhal psikologa görünmeleri gerekir

Adı üstünde dövüş oyunu. Hangi dövüş oyununda sessiz sakin bir şey olur ki. Her oyunda zaten şiddet var. Bir Manhunt olsa neyse. Adamların kafasını kopartmıyorsunki burada.

exkenan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Affınıza sığınarak iceleme ile ilgili eleştirim olacak,

Laptopumda sesi sonuna kadar açmama rağmen konuşmaları zor duyabildim.
inceleme bence çok yetersiz. oyun hakkında oynanabilirlik hakkında yeterli bilgi vermiyor daha cok oyunun reklamı gibi olmuş.. Aynı zmanda geç kalınmış bir inceleme başka bir site bu oyunu 10 gün önce inceledi ve bundan sonra yapılan bir incelemenin kalitesinin daha yüksek olmasını beklerdim buradaki çoğu arkadaşımız bu tür siteleri sürekli takip edenler bu nedenle hayal kırıklığına uğradım.

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ne alakası ruh hastalığı ile? Ben de o kadar şiddet içeren oyun oynadım ama hiç etkilenmedim çünkü SANAL ile GERÇEĞİ birbirinden ayırıyorum ve sadece EĞLENMEK ve STRES atmak için oyun oynuyorum, size de tavsiye ederim. :)

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Affınıza sığınarak iceleme ile ilgili eleştirim olacak,

Laptopumda sesi sonuna kadar açmama rağmen konuşmaları zor duyabildim.
inceleme bence çok yetersiz. oyun hakkında oynanabilirlik hakkında yeterli bilgi vermiyor daha cok oyunun reklamı gibi olmuş.. Aynı zmanda geç kalınmış bir inceleme başka bir site bu oyunu 10 gün önce inceledi ve bundan sonra yapılan bir incelemenin kalitesinin daha yüksek olmasını beklerdim buradaki çoğu arkadaşımız bu tür siteleri sürekli takip edenler bu nedenle hayal kırıklığına uğradım.

Eleştiri için teşekkür ederim. Ancak zaten oynanabilirlik ve içerik, video da görülüyor. Oyunun grafikleri ve dövüş tarzına da buradan bakabiliyorsunuz. Öncellikle bir oyun sitesi değiliz, o yüzden yapımları bir an önce inceleyelim diye bir kaygımız yok. Bu oyun PlayStation 3'den incelendiği için video çekme ses kaydetme gibi işler uzun sürdü. Mesela Avatar yazısı bir çok siteden önce yayınlandı. Yine esas misyonumuz oyun olmadığı için, her incelemeyi fazla derinlemesine yapmıyoruz. Ancak bu incelemede oyunun iyi ve kötü yönlerini sıraladım. Sonuçta bu bir dövüş oyunu ve ön planda olan şey dövüş. Belki bir Call Of Duty, ya da Assassin's Creed 2 için özet geçmek az gelebilir.
Yorum için tekrar teşekkürler, bundan sonraki incelemelerde bunu dikkate alacağım.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Güzel oyun ama o selam verme hatası kötü :D

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bir öğrencim var sürekli olarak örtmenim jon sena geçen gün böyle yaptı misteryo bunu yaptı diyip duruyor. öğrencinin biri koridorda garip garip hareketler yapıyordu ne yapıyorsun diye sordum 619 mu 629 mu ne öyle bir hareket yapıyorum örtmenim dedi. çok fena bir durum anlayacağınız.