ozaman bir tane yönetici acılayacak desin ve bitsin bu tartış ama
kendimiz calıp kendimiz söylüyoruz nese boş verelim linux bölümünü kabak tadı vermeye başladı cünkü
bu kadar çabuk vazgeçmek yok. yönetimin dikkatini çekene kadar devam.
ozaman bir tane yönetici acılayacak desin ve bitsin bu tartış ama
kendimiz calıp kendimiz söylüyoruz nese boş verelim linux bölümünü kabak tadı vermeye başladı cünkü
gencler site işlerinde herkesin dediğini yapılamaz her sitenin bir cizgisi var demekki sdnin de cizgisi microsoft mic. den destek aldıgı için reklam vs. ordan gelecek olan geliri elinin tersiyle itemez kolay değil böle bi siteyi döndermek
İstediklerini yapsınlar 1 üye demek 10 üye demek. Ben kaç kişiye referans veriyorum bu site için. Bakın bu forumu üyeler yükseltir üyeler batırır. Yönetimin burada hiç bir etkisi olamaz. Eğer zaten ben bu forumda olmazsam benim referans verdiğim birçok kişi de olmaz demektir. Ayrıca olmama sebebim Linux ise diğer Linux'cu arkadaşlarım yönetime eminim önyargı besleyecektir. Gözlerinde bu forumun kalitesi düşecektir.(Linux kategorisi olmayan bir sitenin kalitesi)
artık cay mı içerler yoksa başka aktiviteler mi yaparlar orası bizi ilgilendirmez özel hayata saydı
---------- saat 13:01 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:00 eklenmişti ----------
sonunda niyeti bozdurup site actıracanızugraşacak vakit olsa ahh bi :crying:
Konu kapatılana kadar mesaj yazalım, sürekli mesaj atalım, hepimizi banlasınlar. Biz gidince oturup çay içsinler Microsoft'çularla.
Nasıl?![]()
gencler site işlerinde herkesin dediğini yapılamaz her sitenin bir cizgisi var demekki sdnin de cizgisi microsoft mic. den destek aldıgı için reklam vs. ordan gelecek olan geliri elinin tersiyle itemez kolay değil böle bi siteyi döndermek
Explo, önceden oldu buna benzer bir şey. Siteden bir grup ayrıldı, onlar ayrılıp başka site açtılar.
Sonuç: SDN daha da büyüdü.
Çay mı demlesek ne?![]()
açıkca söleyeyim benim gözlemlerime göre snd yöneticileri win 7 yalakası microsoft yalakası microsoft bunlara ne gibi bi yardım yapıyorsa anlamadım bu forum microsoftu tutuyor !
o grubun sorunu neydi de ayrıldılar?
arkadaşlar yorumlarınızda dikkatli olun. kimseyi tuttuğumuz yok! bölümler açılan konuların sayısıyla orantılı olarak açılır. bölüm açıp içi boş kalaçaksa bir bölüm açılmaz. linuxçuyuz diyen arkadaşlar zaten konu açsalar biz kategori açarız.
Siz forumu takip etmiyorsunuz her halde. Burada Linux ile ilgili yüzlerce konu zaten var ve her gün ya yardım isteyen birisi ya da haber ekleyen birisi bir konu açıyor.siz konuları açmaya başlayın biz gerekli düzenlemeyi yaparız merak etmeyin lütfen! konuları işletim sistemlerine açın. konu sayısına göre bu talebinizi değerlendireceğiz
Forum başlıklarına abone olunabiliniyor mu..Mesela Linux alt forumu olsa oraya abone olup sorusu olanlara daha hızlı bir şekilde yardımcı olunabilir..Bu yeni kullanıcıların Linux'da tıkanıp kalmalarını da engeller..
CocaCola'nın buzdolabı verdiği marketlerde başka kola markası istememesi gibi belki Microsoft da linux'un ön plana çıkarılmasını istemiyor olabilir. sanmıyorum böyle birşeyin olduğunu ama bu kadar isteğe rağmen alt bölüm açılmamasının iki nedeni olabilir..biri bu diğeri de inat ...
---
az önce baktım forum kategorilerine abone olunabiliyormuş..ne güzel işte