Linux Kategorisi Açılsın Artık!

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ozaman bir tane yönetici acılayacak desin ve bitsin bu tartış ama

kendimiz calıp kendimiz söylüyoruz nese boş verelim linux bölümünü kabak tadı vermeye başladı cünkü

bu kadar çabuk vazgeçmek yok. yönetimin dikkatini çekene kadar devam.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
gencler site işlerinde herkesin dediğini yapılamaz her sitenin bir cizgisi var demekki sdnin de cizgisi microsoft mic. den destek aldıgı için reklam vs. ordan gelecek olan geliri elinin tersiyle itemez kolay değil böle bi siteyi döndermek

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
gencler site işlerinde herkesin dediğini yapılamaz her sitenin bir cizgisi var demekki sdnin de cizgisi microsoft mic. den destek aldıgı için reklam vs. ordan gelecek olan geliri elinin tersiyle itemez kolay değil böle bi siteyi döndermek

teknoloji sitesi ise teknolojinin ve yazılımın her alanından haber vermek zorunda. sadece bir kısımdan haber vermek olmaz.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Konu kapatılana kadar mesaj yazalım, sürekli mesaj atalım, hepimizi banlasınlar. Biz gidince oturup çay içsinler Microsoft'çularla.

Nasıl? :D

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
İstediklerini yapsınlar 1 üye demek 10 üye demek. Ben kaç kişiye referans veriyorum bu site için. Bakın bu forumu üyeler yükseltir üyeler batırır. Yönetimin burada hiç bir etkisi olamaz. Eğer zaten ben bu forumda olmazsam benim referans verdiğim birçok kişi de olmaz demektir. Ayrıca olmama sebebim Linux ise diğer Linux'cu arkadaşlarım yönetime eminim önyargı besleyecektir. Gözlerinde bu forumun kalitesi düşecektir.(Linux kategorisi olmayan bir sitenin kalitesi :))

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
artık cay mı içerler yoksa başka aktiviteler mi yaparlar orası bizi ilgilendirmez özel hayata saydı :D

---------- saat 13:01 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:00 eklenmişti ----------

İstediklerini yapsınlar 1 üye demek 10 üye demek. Ben kaç kişiye referans veriyorum bu site için. Bakın bu forumu üyeler yükseltir üyeler batırır. Yönetimin burada hiç bir etkisi olamaz. Eğer zaten ben bu forumda olmazsam benim referans verdiğim birçok kişi de olmaz demektir. Ayrıca olmama sebebim Linux ise diğer Linux'cu arkadaşlarım yönetime eminim önyargı besleyecektir. Gözlerinde bu forumun kalitesi düşecektir.(Linux kategorisi olmayan bir sitenin kalitesi :))

sonunda niyeti bozdurup site actıracanız :D ugraşacak vakit olsa ahh bi :crying:

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
artık cay mı içerler yoksa başka aktiviteler mi yaparlar orası bizi ilgilendirmez özel hayata saydı :D

---------- saat 13:01 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:00 eklenmişti ----------

sonunda niyeti bozdurup site actıracanız :D ugraşacak vakit olsa ahh bi :crying:

Siz vekaleti verin uğraşacak kişi elbet bulunur. Seve seve uğraşım. Linux Gelecektir.

superjax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence bir an önce çözüm bulsunlar yoksa ciddi üye ve güven kaybı yaşayacaklar.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Sen bilişim sitesi isen sloganında biliyorsan paylaş bilmiyorsan sor ise e kusura bakma, bu kadar kullanıcısı olan ve forumdada bu kadar popüler olan bir işletim sistemine bir bölüm açamıyorsan bi git çay koyda içelim karşılıklı.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Explo, önceden oldu buna benzer bir şey. Siteden bir grup ayrıldı, onlar ayrılıp başka site açtılar.

Sonuç: SDN daha da büyüdü. :D

Çay mı demlesek ne? :D

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
sdn nin destekcisi fazla başta haber7 gibi bir site tarafında destekleniyor burdan ayrılanlar cok fazla sdn ye rakip olamaz

canım cay cekti birden :D

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
İstediği kadar büyüsün. Linux kategorisi olmayan bir site benim gözümde bir hiç..

metin06ank

Asistan
Reaksiyon puanı
1
açıkca söleyeyim benim gözlemlerime göre snd yöneticileri win 7 yalakası microsoft yalakası microsoft bunlara ne gibi bi yardım yapıyorsa anlamadım bu forum microsoftu tutuyor !

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
açıkca söleyeyim benim gözlemlerime göre snd yöneticileri win 7 yalakası microsoft yalakası microsoft bunlara ne gibi bi yardım yapıyorsa anlamadım bu forum microsoftu tutuyor !

okadarda agır yüklenmeyelim yavf :D

---------- saat 13:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:17 eklenmişti ----------

alın sonunda süpermod geldi ban atacak şimdi sırayla :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar yorumlarınızda dikkatli olun. kimseyi tuttuğumuz yok! bölümler açılan konuların sayısıyla orantılı olarak açılır. bölüm açıp içi boş kalaçaksa bir bölüm açılmaz. linuxçuyuz diyen arkadaşlar zaten konu açsalar biz kategori açarız.

siz konuları açmaya başlayın biz gerekli düzenlemeyi yaparız merak etmeyin lütfen! konuları işletim sistemlerine açın. konu sayısına göre bu talebinizi değerlendireceğiz

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
sanki forumdaki tüm bölümlerin içi doluda böyle bir açıklama yapmışsınız..(rastgele baktım dizüstü bilgisayar aksesuarları bölümünde 16-17 konu var , kitap bölümüde sadece 9 sayfa)
talep varsa hemde bir üyeden değil birkaç üyeden talep varsa yönetim bunu değerlendirir..
aslında başka birşeyler var bu bölümün açılmamasında.(reklam anlaşmaları vs. olabilir)
böyle birşey varsa bu açık açık söylemeniz daha yerinde olur...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
belirttiğiniz bölümlerde daha önceki üyelerimiz talepleri doğrultusunda açıldı.
hayal ürünü şeyler söyleme başlamayın arkadaşlar reklam falan nerden aklınıza geliyor anlamıyorum. aktif olmayan bölümleri belirttiğiniz için teşekkürler bir düzenleme yapılacak en kısa zaman da merak etmeyin

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bu bölümde üyelerin talepleri doğrusunda açılabilir de
nedendir bu inat ona anlam vermedim ben..
insanlar resmi bir ağızdan açıklama yapılmayınca komplo teorilerine başlayabiliyor

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
arkadaşlar yorumlarınızda dikkatli olun. kimseyi tuttuğumuz yok! bölümler açılan konuların sayısıyla orantılı olarak açılır. bölüm açıp içi boş kalaçaksa bir bölüm açılmaz. linuxçuyuz diyen arkadaşlar zaten konu açsalar biz kategori açarız.

Peki söyler misiniz? Bir teknoloji sitesinde kitap bölümü var da Linux bölümü neden yok?
Bu teknoloji sitesinin adı bilinmeyen hatunlar için konu açılsın diye magazin bölümü var, Linux bölümü neden yok?

siz konuları açmaya başlayın biz gerekli düzenlemeyi yaparız merak etmeyin lütfen! konuları işletim sistemlerine açın. konu sayısına göre bu talebinizi değerlendireceğiz
Siz forumu takip etmiyorsunuz her halde. Burada Linux ile ilgili yüzlerce konu zaten var ve her gün ya yardım isteyen birisi ya da haber ekleyen birisi bir konu açıyor.

Forumda kategori açmak, sadece o bölüme haber girilmesi için mi gereklidir? İnsanlar yardım istiyorlar windows xp,Vista, Mac ve Linux konuları iç içe.

Daha bir de üstüne Win7 kategorisi yokmuş gibi, win7 başlıkları da bunların yanına açılıyor. Üstelik sizlerde biz win7 için kategori açtık win7 başlıklarını oraya açın demiyorsunuz, başlıkları taşımıyorsunuz.

Son olarak söyleyeceğim şudur.
Bir teknoloji sitesinde magazin bölümünden önce İşletim sistemleri olmalıdır. Burası teknoloji sitesi olduğu için içinde konu olmasa bile Windows, Macintosh ve Linux için kategoriler olmalıdır.

www.donanimhaber.com sitesinin forumunu örnek alabilirsiniz. Donanım sitesi olmalarına rağmen onlarda bu sistem çok güzel oturmuş. Moderatörleri forumu takip ettiği için bu başarı artmış olabilir. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Hepimiz bu konuyu bildirelim.
report.gif
Belki o zaman dikkatini çeker yönetimin. :)

Ya da en fazla konu kilitlenir. :wink:

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Troyla görüştüm arkadaşlar. İnşallah açacağız bölümü...

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar komplo teorilerini unutma zamanı. Sadece bölümün boş kalmasından şüphe ettiklerini söyledi Hakkı bey.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Forum başlıklarına abone olunabiliniyor mu..Mesela Linux alt forumu olsa oraya abone olup sorusu olanlara daha hızlı bir şekilde yardımcı olunabilir..Bu yeni kullanıcıların Linux'da tıkanıp kalmalarını da engeller..

CocaCola'nın buzdolabı verdiği marketlerde başka kola markası istememesi gibi belki Microsoft da linux'un ön plana çıkarılmasını istemiyor olabilir. sanmıyorum böyle birşeyin olduğunu ama bu kadar isteğe rağmen alt bölüm açılmamasının iki nedeni olabilir..biri bu diğeri de inat ...

---
az önce baktım forum kategorilerine abone olunabiliyormuş..ne güzel işte

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Forum başlıklarına abone olunabiliniyor mu..Mesela Linux alt forumu olsa oraya abone olup sorusu olanlara daha hızlı bir şekilde yardımcı olunabilir..Bu yeni kullanıcıların Linux'da tıkanıp kalmalarını da engeller..

CocaCola'nın buzdolabı verdiği marketlerde başka kola markası istememesi gibi belki Microsoft da linux'un ön plana çıkarılmasını istemiyor olabilir. sanmıyorum böyle birşeyin olduğunu ama bu kadar isteğe rağmen alt bölüm açılmamasının iki nedeni olabilir..biri bu diğeri de inat ...

---
az önce baktım forum kategorilerine abone olunabiliyormuş..ne güzel işte

Kategorilere üye olunabildiğini bilmiyordum. Konulara olduğunu biliyordum. Kategoriye nasıl abone olunabiliyor açıklarsan Linux kategorisi açıldığı zaman hepimiz abone oluruz ;)