Cinsiyetimden Utanmaya Başladım

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
beyfendi veya hanımefendi yazdıklarınıza karşı cevaben yazabileceğim çok şey var özelliklede o yazdığınız ben ankara demişim cümlesine karşılık bende aynı üslubla ben diyom dalda erik misali.. ama daha fazla uzatmamın bir anlamı yok özelliklede böyle bir günde,
Saygılarla...
Peki, bi anlamı olmayan tartışmayı kısa kestiğiniz için teşekkür ederim.
http://forum.shiftdelete.net/tanisalim-goruselim/115831-tanismak-buguneymis.html

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Delinin biri kuyuya bir taş atar misali, bir konu açtım herkes atladı.

Aslında ben yoğum. :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
pc manyağı bir kızla konuşmak hoşuma gider çünkü romantik takılmayı sevmiyorummm :D
yalnız şöyle bir durum da var pc bilmeyen bir kız oldumu evine hemen çağırıyor :devil2: normalde bahane bulman lazım ama o zamanda babası karşında oluyor ve yusuf yusuf ediyon :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
pc manyağı bir kızla konuşmak hoşuma gider çünkü romantik takılmayı sevmiyorummm :D
yalnız şöyle bir durum da var pc bilmeyen bir kız oldumu evine hemen çağırıyor :devil2: normalde bahane bulman lazım ama o zamanda babası karşında oluyor ve yusuf yusuf ediyon :D

Anlaşıldı. Genel kanı şu yönde:

"Eğlenecek kız arıyorsan bilgisayar bilmeyenini, evlenecek kız arıyorsan bilgisayar manyağını bulacaksın."

Nokta. :D

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
merak etme teknolojiden de bir süre sonra bıkarsın. veya daha eğlenceli birşeyler bulursun. daha gençsin bunalıma girme hemen. hem illa kızlarla teknoloji konuşman gerekmez ki. aldırma.

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Konuya Öyle bi başlık atmış ki İnsan merak ediyor Yaw ne yazmış acaba diye :D

nikoteen

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Pc, elektronik, arabalar vs. ile ugrasan kızlar genelde cirkin olur derler :D
Aslı var mı :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Valla sadece çok dolmuştum, Muko ve Champion78 bilir. Bizzat onlar sebebiyet verdi bu olaya. :D

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ya jeaguares sana birşey sorsam ayıp olurmu acaba.şimdi biz seni AK PARTİ düşmanı ve sayın RECEP TAYYİP ERDOĞANA olan nefretinle tanırdık ayrıca din ilahiyat vs gibi şeylerede gösterdiğin tepkilerden bilirdik.

şimdi

sen son zamanlarda açtığın konu ve konularda ben 17 yaşındayım inglizce okudum süper bilirim sonra itiraf ediyorum BEN ERMENİYİM ermeniyim ama ermeniler soysuzdur sonra bilgisayar piriyim bilgisayar la çok ilgiliyim diğer spor vs gibi alanları yazmıyorum zaten bide şimdi ben bayanım deyip konu açıyorsun..

haa ne olduğun bayan erkek ermenı vs ne olduğun beni ilgilendirmez ama yoksa sen sansasyon yaratip sitede ilgi çekmeyemi çalşıyorsun?yani merakım bu yüzden cevaplarsan bu dedıklerımle ilgili sorular hem benım hem diğer arkadaşların kafasından atılmasına yardımcı olursun.

tşkler..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
ya jeaguares sana birşey sorsam ayıp olurmu acaba.şimdi biz seni AK PARTİ düşmanı ve sayın RECEP TAYYİP ERDOĞANA olan nefretinle tanırdık ayrıca din ilahiyat vs gibi şeylerede gösterdiğin tepkilerden bilirdik.

şimdi

sen son zamanlarda açtığın konu ve konularda ben 17 yaşındayım inglizce okudum süper bilirim sonra itiraf ediyorum BEN ERMENİYİM ermeniyim ama ermeniler soysuzdur sonra bilgisayar piriyim bilgisayar la çok ilgiliyim diğer spor vs gibi alanları yazmıyorum zaten bide şimdi ben bayanım deyip konu açıyorsun..

haa ne olduğun bayan erkek ermenı vs ne olduğun beni ilgilendirmez ama yoksa sen sansasyon yaratip sitede ilgi çekmeyemi çalşıyorsun?yani merakım bu yüzden cevaplarsan bu dedıklerımle ilgili sorular hem benım hem diğer arkadaşların kafasından atılmasına yardımcı olursun.

tşkler..

Yorumuna, kullanıcı adıma bile saygı gösteremeyecek kadar düşüncesiz biri olduğun için cevap vermiyorum. :)

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12

şimdi

tşkler..
evet az bile demiş cevap bekliyoruz:thumbup1:

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hacı değiştir Cinsiyetini kurtul :D hatta senle kafa demlemeye bile giderik o kadar utaniyosan :D

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yorumuna, kullanıcı adıma bile saygı gösteremeyecek kadar düşüncesiz biri olduğun için cevap vermiyorum. :)

ya sen iyimisin yoksa kafan mı iyi.daha nasıl kullanıcı adını yazalım.dos doğru işte.haaa sen yoksa cevap veremiyorsan yada yaptıklarının olumsuz tepki alacağından çekiniyorsan ona bişi diyemem.hem bak benım yorumumdan sonra bu yoruma az bile diyen var.

evet comment plss??

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
ya sen iyimisin yoksa kafan mı iyi.daha nasıl kullanıcı adını yazalım.dos doğru işte.haaa sen yoksa cevap veremiyorsan yada yaptıklarının olumsuz tepki alacağından çekiniyorsan ona bişi diyemem.hem bak benım yorumumdan sonra bu yoruma az bile diyen var.

evet comment plss??

Kullanıcı adım Jeaquares, "Jeaguares" değil.

Ve sırf şu "comment plss??" lafın için cevap vereceğim varsa da vermeyeceğim.

Madem benim mesajlarımı iyi takip ediyorsun, Türkçe konusundaki hassasiyetimi de biliyorsundur o zaman.

sosgezbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her an sarkıntılık edebilirim hehehe ne de olsa bilgisayardan anlayan kız bulunmuyor kolay kolay

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7

Madem benim mesajlarımı iyi takip ediyorsun, Türkçe konusundaki hassasiyetimi de biliyorsundur o zaman.[/QUOTE

ya senin mesajlarını takip eden kim ya.ne işim olur senın gibi başbakan din hükümet düşmanı birisini.mesjlarını her konuda görüyoruz alakalı alakasız her yerden çıkıyorsun.her konuda sen varsın.motorunu soğumaya bi türlü bırakmıyorsun.ayrıca cevap verme konusunda neden bu kadar ağırdan alıyor zaman kazanıyor neden bu kadar çekımser kalıyorsun.haa illede cevap vermeyecem diyorsan önemlı değil.çunki ben anladım RAİTİNG peşinde olduğunu......

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ratingin ... :D

Annadınız siz onu :D
Hadi bi renklam girelim :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

Madem benim mesajlarımı iyi takip ediyorsun, Türkçe konusundaki hassasiyetimi de biliyorsundur o zaman.[/QUOTE

ya senin mesajlarını takip eden kim ya.ne işim olur senın gibi başbakan din hükümet düşmanı birisini.mesjlarını her konuda görüyoruz alakalı alakasız her yerden çıkıyorsun.her konuda sen varsın.motorunu soğumaya bi türlü bırakmıyorsun.ayrıca cevap verme konusunda neden bu kadar ağırdan alıyor zaman kazanıyor neden bu kadar çekımser kalıyorsun.haa illede cevap vermeyecem diyorsan önemlı değil.çunki ben anladım RAİTİNG peşinde olduğunu......

:unsure:

Gülümseyemedim bile.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Okulda-işte-alışverişte kızlarla bilgisayar muhabbeti yapmayı dene. Şöyle eğlenceli, böyle ilginç derken belki onlar da deneyebilir. Ama çoğu kolayını seçip, bir erkeğe yaptırır veya nadir bilen kız arkadaşlarına. Açıkçası yardım isteyen bir bayanı asla çevirmem. Formatsa format, virusse virus. :D :D

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Oyun olarak sadece The Sims oynarlar.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
ah ah keşke ablam da senin gibi olsa :D allahtan pc programlama okudu format atmayı bile bilmiyo :( (bu arada sanırım ilk defa keşke sözcüğünü kullandım :D)

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
ah ah keşke ablam da senin gibi olsa :D allahtan pc programlama okudu format atmayı bile bilmiyo :( (bu arada sanırım ilk defa keşke sözcüğünü kullandım :D)
Format atmayı bilmeyen PC programcısı, fdisk kullanmayı bilmeyen bilgisayar mühendisi. Durun bakalım ölmeden evvel daha neler duyacağız. :)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Format atmayı bilmeyen PC programcısı, fdisk kullanmayı bilmeyen bilgisayar mühendisi. Durun bakalım ölmeden evvel daha neler duyacağız. :)
cd çekerken bile eli ayağına dolanıyo desem abartmış olmam heralde :D

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bilmemesi gayet normal bu onun suçu değil.Onlara öğrettikleri tek şey bilgisayar programlama(ya da öğrettiğini sandıkları)
Şimdi e öğreniyormuş ya daha ne diyorsun demeyin.Sadece kağıt üzerinde öğretmeye çalışıyorlar çoğu üniversitede.Bize güya fortran programlama dilini öğrettiler.O
zamanlarda ben de format atmayı bile bilmiyordum.
Uygulamalı öğretseler böyle olur mu hiç.Yani tamamen eğitim sistemi ile alakalı...