Cinsiyetimden Utanmaya Başladım

dallas44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne alakası var jeanın bundan önceki avatarı daha güzeldi dedim sadece.foruma yeni üye oldum ama forumu uzun zamandır takip ediyordum

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
demek ki tanışsan yazacan demi
pis.png

Auhauh :D Genel anlamda bi yazı yazdım gerçekten kötü bi niyet yok :)

Durduk yere naz yapan, trip yapan karşısındakini deli eden, hiç birşeyden memnun olmayan kızlardan nefret ederim.

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Abooo sözlere bak ya kavgada sölenmez.

Kızlara söz hakkı doğmuş buyrun kızlar Jeaquares sizindir :tt2:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

proghakan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
cinsiyetinden utanma bence hem cinslerinden utan haliylede onlardan senin gibi birinin var olup gerçekleri onlara söyleyebilmenden utansınlar gerçi onlar kimseden utanmaz unutmuşum ama senin gibi birinin bunlarla uğraşmayı sevmesi hoş

hoş geldin aramıza,

gerçi iyiki burdasın demem lazımdı kusura bakma...

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kızların teknolojiye karşı bu kadar kör olmalarından nefret ediyorum. Onlar sadece MSN, MySpace ve Facebook bildikleri için benim bilişim konusunda ilgili/bilgili olmam, insanlara ilk seferde erkek olduğumu düşündürüyor; hatta bazıları resmimi görene kadar inanmıyor!

Kızlar, yola gelin be. :D Bilgisayar, programlama, donanım, eğlenceli şeyler. Ne anlıyorsunuz şu Facebook'ta elalemin ilişki durumuna yorum yapıp gülmekten? Cidden bıktım yahu, keşke erkek olarak dünyaya gelseydim. Utanıyorum cinsiyetimden. Anca gülmeyi, süslenmeyi bilirsiniz. Sonra da kocalarınızdan dayak yiyince ağlar, "Niye böyle oldu? Nerede bizim haklarımız?" dersiniz. Kafanız sadece modaya, yemek yapmaya, erkeklere çalışırsa daha çok dayak yersiniz. :D

Çok dolmuşum ya, buraya yazmak insanı gerçekten rahatlatıyor. Şu internette bir kişi bile kız olduğuma inanmıyor ilk seferde. Bu da kızların mallığı. Tek bildikleri "kız olmak" olunca, erkekler şaşırıyor tabi. Ben seviyorum bilgisayarımı, yemek yapacağıma bozulan bilgisayarımı yaparım, daha iyi. :D

Ah benim dertli başım... :confused1:
:thumbup1:

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Hayırdır Jeaquares, Debian kullanıcısı mı oldun? Logosunu bi tarafına kazıttırmışsın. :D

judgment666

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Türk erkeğinin en güzel yanı biryerde bir kız olduğunu öğrendiklerinde her türlü şebekliği yapmaya çalışırlar.. Bir kaç sayfa okudum güldüm. Kaderde sizi güldürsün :sleep:

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Türk erkeğinin en güzel yanı biryerde bir kız olduğunu öğrendiklerinde her türlü şebekliği yapmaya çalışırlar.. Bir kaç sayfa okudum güldüm. Kaderde sizi güldürsün :sleep:
+yüzbin milyon boloncuk :D hadi eyv. ben konuyu aboneliklerden siler :D jeaq'a da başarılar bu zorlu mücadelesinde hayatında

gameovermee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
görmeden kızlara şebeklik yapan biz türk erkekleri bir de kızları görsek ne olurdu tahmin bile edemiyorum....
yemek yapacağıma bozulan bilgisayarımı yaparım, daha iyi.
sen yemek yapmazsan o yemek yapmazsa öbürü yemek yapmazsa biz ne yiyecegiz????????

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
jea nın ingilizceside bayağı iyi. heryerde göstermekten kaçınmıyor :D

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
***Editing***

Reason : mesaj gereken kişiye ulaştığı için daha fazla durmasına gerek kalmamışdır.

Spooky Dream

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kızlar, yola gelin be. :D Bilgisayar, programlama, donanım, eğlenceli şeyler. Ne anlıyorsunuz şu Facebook'ta elalemin ilişki durumuna yorum yapıp gülmekten?

Sonunda adam gibi bir kızın dünya üzerinde olduğunu öğrenmiş olduk :clap:
Şaka bir yana gerçekten senin adına sevindim. Çünkü kızlar genelde teknik işlerden uzak dururlar (Nedense).

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Arkadaşlar,kızların hakkını yemeğin lütfen.onların bedenleriyle bütünleşmiş teknolojik bir aletleri var:
cep telefonu.Ama sadece sms için.
Kızlar şu cep telefonu icat edilmeseydi ne yapacaklardı merak ediyorum açıkçası.Sokakta gördüğüm hemen her kızın elinde cep telefonu(beni sapık falan zannetmeyin,öyle sokağa çıkınca kızlardan gözümü alamıyor falan değilim:dil:)ve sürekli bir mesajlaşma.Birtanesi mesaj yazacağım diye düşüyordu yolun ortasında.Sanki o çok önemli mesajı 20 dk. sonra yazsalar ölürler.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Konuşttuğum kişi karşımda sakız çiğniyorsa ya da mesaj yazıyorsa çarparım .Afeettmeem:)):

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Arkadaşlar,kızların hakkını yemeğin lütfen.onların bedenleriyle bütünleşmiş teknolojik bir aletleri var:
cep telefonu.Ama sadece sms için.
Kızlar şu cep telefonu icat edilmeseydi ne yapacaklardı merak ediyorum açıkçası.Sokakta gördüğüm hemen her kızın elinde cep telefonu(beni sapık falan zannetmeyin,öyle sokağa çıkınca kızlardan gözümü alamıyor falan değilim:dil:)ve sürekli bir mesajlaşma.Birtanesi mesaj yazacağım diye düşüyordu yolun ortasında.Sanki o çok önemli mesajı 20 dk. sonra yazsalar ölürler.

Onlar çok sosyal yaratıklar oldukları için öyleler. :D

Ya telefonlarının çift kamera özelliğini kullanarak makyaj yapan gerizekalılara ne demeli?

Teknolojiyi kullanmak bu olsa gerek. :)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ne kadar mesaj yazılmış konuya xD