dallas44
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
jea diğer avatarın daha güzeldi

bonus almanın yeni yöntemi bu mujea diğer avatarın daha güzeldi![]()
demek ki tanışsan yazacan demi![]()
jea diğer avatarın daha güzeldi![]()
siyah olan güzeldi eskiye dön Jea![]()
Abooo sözlere bak ya kavgada sölenmez.
Kızlara söz hakkı doğmuş buyrun kızlar Jeaquares sizindir :tt2:
:thumbup1:Kızların teknolojiye karşı bu kadar kör olmalarından nefret ediyorum. Onlar sadece MSN, MySpace ve Facebook bildikleri için benim bilişim konusunda ilgili/bilgili olmam, insanlara ilk seferde erkek olduğumu düşündürüyor; hatta bazıları resmimi görene kadar inanmıyor!
Kızlar, yola gelin be.Bilgisayar, programlama, donanım, eğlenceli şeyler. Ne anlıyorsunuz şu Facebook'ta elalemin ilişki durumuna yorum yapıp gülmekten? Cidden bıktım yahu, keşke erkek olarak dünyaya gelseydim. Utanıyorum cinsiyetimden. Anca gülmeyi, süslenmeyi bilirsiniz. Sonra da kocalarınızdan dayak yiyince ağlar, "Niye böyle oldu? Nerede bizim haklarımız?" dersiniz. Kafanız sadece modaya, yemek yapmaya, erkeklere çalışırsa daha çok dayak yersiniz.
Çok dolmuşum ya, buraya yazmak insanı gerçekten rahatlatıyor. Şu internette bir kişi bile kız olduğuma inanmıyor ilk seferde. Bu da kızların mallığı. Tek bildikleri "kız olmak" olunca, erkekler şaşırıyor tabi. Ben seviyorum bilgisayarımı, yemek yapacağıma bozulan bilgisayarımı yaparım, daha iyi.![]()
Ah benim dertli başım... :confused1:
Hayırdır Jeaquares, Debian kullanıcısı mı oldun? Logosunu bi tarafına kazıttırmışsın.![]()
+yüzbin milyon boloncukTürk erkeğinin en güzel yanı biryerde bir kız olduğunu öğrendiklerinde her türlü şebekliği yapmaya çalışırlar.. Bir kaç sayfa okudum güldüm. Kaderde sizi güldürsün :sleep:
görmeden kızlara şebeklik yapan biz türk erkekleri bir de kızları görsek ne olurdu tahmin bile edemiyorum....Türk erkeğinin en güzel yanı biryerde bir kız olduğunu öğrendiklerinde her türlü şebekliği yapmaya çalışırlar.. Bir kaç sayfa okudum güldüm. Kaderde sizi güldürsün :sleep:
sen yemek yapmazsan o yemek yapmazsa öbürü yemek yapmazsa biz ne yiyecegiz????????yemek yapacağıma bozulan bilgisayarımı yaparım, daha iyi.
You are the chosen one
sen yemek yapmazsan o yemek yapmazsa öbürü yemek yapmazsa biz ne yiyecegiz????????
If she chose some body.She will chose to me.![]()
jea nın ingilizceside bayağı iyi. heryerde göstermekten kaçınmıyor![]()
biliyoruz Jea... takılıom öyle, yanlış anlamaHayır, amaç kesinlikle bu değil. İngilizce yazana İngilizce cevap veriyorum sadece. Aslında biraz imâ var orada.![]()
Kızlar, yola gelin be.Bilgisayar, programlama, donanım, eğlenceli şeyler. Ne anlıyorsunuz şu Facebook'ta elalemin ilişki durumuna yorum yapıp gülmekten?
Arkadaşlar,kızların hakkını yemeğin lütfen.onların bedenleriyle bütünleşmiş teknolojik bir aletleri var:
cep telefonu.Ama sadece sms için.
Kızlar şu cep telefonu icat edilmeseydi ne yapacaklardı merak ediyorum açıkçası.Sokakta gördüğüm hemen her kızın elinde cep telefonu(beni sapık falan zannetmeyin,öyle sokağa çıkınca kızlardan gözümü alamıyor falan değilim:dilve sürekli bir mesajlaşma.Birtanesi mesaj yazacağım diye düşüyordu yolun ortasında.Sanki o çok önemli mesajı 20 dk. sonra yazsalar ölürler.