Neanderthal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 18
Sonuna kadar arkandayız ..! 

bu arada nedendir bilinmez
aklıma geldi paylaşasım geldi
http://video.google.com/videoplay?docid=-3626739068148764349#
Hadi hadi erkeksin işte kandırma bizi :biggrin:
iyi işte ya kolay sevgili bulursun![]()
Katılmadan edemicem, ne kadar da şirin oluyorlar yardım isterken değil mi?Bence kızlar kızlık yapsın, evet sevgilim sadece msn ve facebook kullanabiliyor, buda beni rahatsız etmiyor, onun yardıma ihtiyacı olduğunda yanında sürekli ben oluyorum zaten![]()
Katılmadan edemicem, ne kadar da şirin oluyorlar yardım isterken değil mi?
"-aşkım face mi nasıl donduracağım?
+profil ayalrım felan var orda ordan canım
-aşkım ben yapamadım sen yapar mısın?
+tabi bitanem ama karşılığında bi öpücük alırım?
-aşkım sen sorunumu çöz...
+:clap:"
Bakın..hemde karlı çıkıyorsunuz..
Kızların teknolojiye karşı bu kadar kör olmalarından nefret ediyorum. Onlar sadece MSN, MySpace ve Facebook bildikleri için benim bilişim konusunda ilgili/bilgili olmam, insanlara ilk seferde erkek olduğumu düşündürüyor; hatta bazıları resmimi görene kadar inanmıyor!
Kızlar, yola gelin be.Bilgisayar, programlama, donanım, eğlenceli şeyler. Ne anlıyorsunuz şu Facebook'ta elalemin ilişki durumuna yorum yapıp gülmekten? Cidden bıktım yahu, keşke erkek olarak dünyaya gelseydim. Utanıyorum cinsiyetimden. Anca gülmeyi, süslenmeyi bilirsiniz. Sonra da kocalarınızdan dayak yiyince ağlar, "Niye böyle oldu? Nerede bizim haklarımız?" dersiniz. Kafanız sadece modaya, yemek yapmaya, erkeklere çalışırsa daha çok dayak yersiniz.
:
arkadaşım 1.si sanane herkes kendi fikrini beyan ettiği gibi bende kendi fikrimi söledim ama doğrudur ama yanlıştır varmı yazdıklarımda forum kurallarına aykırı kötü ahlak dışı aşağılayıcı bir kelime.. 2.si sanamı soracam bişeyi söylemeden yazmadan önce ayriyetende nerde gördün acaba zâtımı bir başkasına laf yetiştirirken artı bana laf atarak şov yapmak istyosanda şayet senlen hiç işim olmaz başka kapıya...Serdoan neden böyle bi düşünce içine girdin anlamadım, ona bakarsan forumlarda gezip ona buna laf yetiştirerekte ilerleyemezsin??
Anladığım kadarıyla senin milletin konu edinip tartıştığı şeyleri lüzumsuz buluyorsun, peki sen lüzumlu bulduğun şeyler nelerdir? Sence neleri değerlendirmeliyiz? Yada sen neden burda o güzelim vaktini harcayıp burda o lüzumsuz olarak gördüğün dünyevi durumlar hakkında yorum yapıyorsun?
Arkadaşımız bi itirafta bulunmuş, ve iyide etmiş bence sonuçta durumundan yakınıyor ve durumumuzdan..
arkadaşım 1.si sanane herkes kendi fikrini beyan ettiği gibi bende kendi fikrimi söledim ama doğrudur ama yanlıştır varmı yazdıklarımda forum kurallarına aykırı kötü ahlak dışı aşağılayıcı bir kelime.. 2.si sanamı soracam bişeyi söylemeden yazmadan önce ayriyetende nerde gördün acaba zâtımı bir başkasına laf yetiştirirken artı bana laf atarak şov yapmak istyosanda şayet senlen hiç işim olmaz başka kapıya...
Size forum kurallarını ihlal ettiniz diyen oldumu? Ben Ankara demişim siz..ahh ahhh ahhhh hep böyle dünyevi olarak böyle buna benzer durumları değerlendirirsek bence bir arpa yol gidemeyiz....
Siz benim sorularıma cevap vermeyip gayet agresif bi yaklaşıma cevabınızı yazmışsınız..Serdoan neden böyle bi düşünce içine girdin anlamadım, ona bakarsan forumlarda gezip ona buna laf yetiştirerekte ilerleyemezsin??
Anladığım kadarıyla senin milletin konu edinip tartıştığı şeyleri lüzumsuz buluyorsun, peki sen lüzumlu bulduğun şeyler nelerdir? Sence neleri değerlendirmeliyiz? Yada sen neden burda o güzelim vaktini harcayıp burda o lüzumsuz olarak gördüğün dünyevi durumlar hakkında yorum yapıyorsun?
Arkadaşımız bi itirafta bulunmuş, ve iyide etmiş bence sonuçta durumundan yakınıyor ve durumumuzdan..
Şimdi bide şu cümlenize bakalım ne demek yahu bu? Burası forum sitesi, konular lüzumlu yada lüzumsuz tartışılır! ve yorumlarda..2.si sanamı soracam bişeyi söylemeden yazmadan