Cinsiyetimden Utanmaya Başladım

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ya oyun değil işte, programlama mesela, teknoloji filan.

Kızlar bunlarla ilgilenmiyorlar.

Yok Jeaquares Teknoloji Manyağı Bilgisayarı Donanımları Diyotlarına Kadar Söküp Takıyor Ayrıca Bir Coder Oda Linux cu Pardus Gönüllülerinden :) Çok Sevdiğim Bir Arkadaşım
Paslıcam Onu Sana :) Ben Kurtulumda Hergün Yeni Bişey Keşfediyo Sayfa Sayfa anlatıyor Sana Sarar :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Yok Jeaquares Teknoloji Manyağı Bilgisayarı Donanımları Diyotlarına Kadar Söküp Takıyor Ayrıca Bir Coder Oda Linux cu Pardus Gönüllülerinden :) Çok Sevdiğim Bir Arkadaşım
Paslıcam Onu Sana :) Ben Kurtulumda Hergün Yeni Bişey Keşfediyo Sayfa Sayfa anlatıyor Sana Sarar :)

Hemen MSN adresini istiyorum. :D

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
'' tek bildikleri kız olmak '' duyduğun en orjinal laf :D :D :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Hemen MSN adresini istiyorum. :D

Siz 2 nizi Bir Araya Getirirsem Herhalde Bir Sinerji Yaratabiliriz :) Yeni Bir İşletim Sistemi Çıkar Ortaya O Coder Sendede Enerji Ve Araştırma Kısmına Bende Pazarlama işine Bakarım :)

Ona Sormadan Vermem MSN sini :) O Seni Bulur

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sen Farkını Koymuşsun... Takma Kafaya Çitos :D Sen Onlardan Farklısın... Hatta Bu Gerçek Ki O Tür Konularda Benden Daha Bilgilisin

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Bugün gezerken bir partinin pankartını gördüm ve orda Anayasa'nın 10 maddesi belirtilmiş.Bilmeyenler için söylüyorum

(Ek fıkra: 7/5/2004-5170/1 md.) Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür.
Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.

Bu parti bile herkesin eşit haklara sahip olduğunu her fırsatta dile getirip birşeyler yapmaya çalıyor ise neden başkaları sürekli bu tür eylemleri kötüye provake ediyor?
Tek bir gerçek vardır bu ülkede kimse tam olarak ne yaptığını bilmiyor.Hâl budur ki herkes işini adam akıllı yapsa,yukarıdaki maddede geçen gibi eşitlik sağlansa ne bu konu açılırdı ne de Jeaquares´isimli arkadaşımızın bu haykırışı olurdu.
Bayanların bir kere teknolojiye merakı artardı.Bizim milletimiz öyle bir millet ki bu tür konulara çok ters bakıyor.
:closedeyes:

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
istisna olmak yerine göre iyidir, bu konuda da iyi olduğu kanaatindeyim. aynen devam et ;) ama internet üzerinden biriyle tanıştığında ben bayanım derken alıştıra alıştıra söyle, mazallah kalbine iner falan :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Teknoloji kızların zekasına göre çok karışık bence her kız kaldıramaz :)

Kızlara gerizekalı demiyorum zekaları pek yatkın değildir yani bu tür şeylere isteselerde yapamazlar.

Kızlar neylerden konuşur, film müzik edward uzar da gider böyle senin gibisine rastlamak zor sende incik cincik muhabbetine gir yoksa sıkıntı çekeceksin gibi gözüküyor

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
hadi ama Jeaquares... Çekici bir bayan isen eğer teknoloji ile uğraşman gereksiz. Teknoloji ile ilgin olabilir ama bu yeni, kırmızı laptoplar ve ipodlardan öteye geçmesi zaman kaybı bence..

Niye? Çünkü gerek yok... Sen geç köşene, oku kitabını, işinle gücünle uğraş. Bizim gibi teknoloji meraklısı, güzel hastası biri öyle yada böyle vardır hayatında. Ücretsiz, hayat boyu sponsor olur sana. Hiç kendini yormana gerek yok. Pc'in mi bozuldu?, ver yapsın. Emin ol 5 kuruşta istemez. Gülerek bi "ay canım teşekkürler" de fazla bile.. Yeni bir laptop mu alacaksın, söyle araştırsın.Film mi lazım? kotanı doldurma, söyle bulup indirsin. Sen dizilerini, zevkli uğraşlarını kaçırma. Allah bizi niye yaratmış? Kullanmasını bil güzelim.. Siz bunun için yaratılmışsınız....

Not: Anlattığım erkek ben oluyorum :)

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
konuyu açan arkadaşın psikiyatriğe ihtiyacı var ya da sanal alemden 1 ay uzak durmalı. :huh:

byzidd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benim de hiç senin yorumuna güleceğim aklıma gelmezdi. :D

Yukarıdaki böyle yaratmış. Değiştirmemek lazım. :)

Biliyorum. :( Ben niye anlıyorum o zaman? :D

---------- saat 23:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:41 eklenmişti ----------

Şekil 1-a. :D

Söylerken dahi tereddütlerim olsa da bu kadar cuk oturan ve de mantıklı cevapları ancak bir kız verebilirdi. Çünkü kızlar sinirlerine hakim olarak gayet güzel ayar verebiliyorlar :mrgreen::hammer:

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
destekliyorum çok doğru söylüyorsun sanki bilgisayar erkek işiymiş gibi bilgisayarla ilgilenmiyorlar anca msn chat myspace eğlence müzik video haber izlemek yok donanım yazılım la ilgilenmek yok iki teknik konu konuşmazlar msn chat ekseninde dönüp duruyorlar bravo Jeaquares saygılarımı sunuyorum.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bugün gezerken bir partinin pankartını gördüm ve orda Anayasa'nın 10 maddesi belirtilmiş.Bilmeyenler için söylüyorum

(Ek fıkra: 7/5/2004-5170/1 md.) Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür.
Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.

Bu parti bile herkesin eşit haklara sahip olduğunu her fırsatta dile getirip birşeyler yapmaya çalıyor ise neden başkaları sürekli bu tür eylemleri kötüye provake ediyor?
Tek bir gerçek vardır bu ülkede kimse tam olarak ne yaptığını bilmiyor.Hâl budur ki herkes işini adam akıllı yapsa,yukarıdaki maddede geçen gibi eşitlik sağlansa ne bu konu açılırdı ne de Jeaquares´isimli arkadaşımızın bu haykırışı olurdu.
Bayanların bir kere teknolojiye merakı artardı.Bizim milletimiz öyle bir millet ki bu tür konulara çok ters bakıyor.
:closedeyes:

Benim çok sevdiğim bir söz vardır:

Bu dünyada olmuş, olan ve olacak tüm savaşların yakıtı aslında testesterondur.

Bu sözün içeriği içimize işlemiş. Bahsettiğin eşitlik sadece yasalarda var. Görünürde olmayan bir şey bu. Ne eşitliği?

Mesela şöyle bir muhabbet var. "Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği'nde 1 erkeğe 3 erkek düşüyor." derler. :D Kızlarımız niye makine mühendisi olmuyor? Güç meselesi değil ki bu? Ki öyle bile olsa güç zamanla kazanılan bir şey. Kadın boksörler nasıl yetişiyor? Çalışma ile. Sanırım bizim Türk kızları tembel. Halbuki eskiden tarlada bahçede çalışırlarmış. En ağır işleri yaparlarmış. Tabi bu aslında benim bahsettiğim olayla aynı değil. Ben şu an için teknolojiyi kastediyorum ama kızlarda gerçekten bir bozulma var. Utanıyorum. :( Türk kadını böyle değil...

istisna olmak yerine göre iyidir, bu konuda da iyi olduğu kanaatindeyim. aynen devam et ;) ama internet üzerinden biriyle tanıştığında ben bayanım derken alıştıra alıştıra söyle, mazallah kalbine iner falan :D

Çoğu zaman söylemiyorum bile, biliyor musun? Aylarca MSN'imde olup da beni erkek sanan insanlar oldu. Konuşuyoruz ama erkek sanıyormuş. :huh:

Teknoloji kızların zekasına göre çok karışık bence her kız kaldıramaz :)

Kızlara gerizekalı demiyorum zekaları pek yatkın değildir yani bu tür şeylere isteselerde yapamazlar.

Kızlar neylerden konuşur, film müzik edward uzar da gider böyle senin gibisine rastlamak zor sende incik cincik muhabbetine gir yoksa sıkıntı çekeceksin gibi gözüküyor

Sıkıntı çekmeye razıyım. Hayallerim var. Uçuk da olsa, bir erkeğin bile yapmaya cesaret edemediği bir şey de olsa, yapmam gerekiyor. Evde incik boncukla uğraşırsam diğerlerinden bir farkım kalmayacak. Ha amacım farklı olmak değil. Ben istiyorum ki tüm kızlar ilgilensin. Şu an okuduğum okuldan daha önce hiç bilgisayar mühendisi çıkmamış mesela. İlk olacağım. :huh:

hadi ama Jeaquares... Çekici bir bayan isen eğer teknoloji ile uğraşman gereksiz. Teknoloji ile ilgin olabilir ama bu yeni, kırmızı laptoplar ve ipodlardan öteye geçmesi zaman kaybı bence..

Niye? Çünkü gerek yok... Sen geç köşene, oku kitabını, işinle gücünle uğraş. Bizim gibi teknoloji meraklısı, güzel hastası biri öyle yada böyle vardır hayatında. Ücretsiz, hayat boyu sponsor olur sana. Hiç kendini yormana gerek yok. Pc'in mi bozuldu?, ver yapsın. Emin ol 5 kuruşta istemez. Gülerek bi "ay canım teşekkürler" de fazla bile.. Yeni bir laptop mu alacaksın, söyle araştırsın.Film mi lazım? kotanı doldurma, söyle bulup indirsin. Sen dizilerini, zevkli uğraşlarını kaçırma. Allah bizi niye yaratmış? Kullanmasını bil güzelim.. Siz bunun için yaratılmışsınız....

:D Sabah sabah gülümsetti bu mesajın beni. :) Allah kızlara öyle bir yetenek vermiş. Bir lafımızla gaza gelebiliyorsunuz. :D Ama insanları kullanmasını sevmem. Erkeklerin de arkadaş olarak gayet iyi yaratıklar olduğunu biliyorum. :) Ama bilgisayar ile ilgili hiçbir şeyimi bir erkeğe yaptıramam, kendim yaparım ben. :D

konuyu açan arkadaşın psikiyatriğe ihtiyacı var ya da sanal alemden 1 ay uzak durmalı. :huh:

1 ay mı? :unsure: Ne yaptın sen yahu? :)

Psikiyatriste götürmeye kalktılar da kaçtım. :D

GodlessTurtle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ilk mesajim bu arada guzel bir konuya denk geldim (:

benimde eski kiz arkadasim teknoloji hastasiydi. ama sanirim kizlarin anlamamasi gereken bir konu teknoloji. erkeklerde cok ustune dusmemeli. bir kizin diline yakismiyor teknolojik terimlerden bahsetmek. daha cok romantik seyler bekliyor insanlar.

GKHNCKR guzel soylemis. cekici bir bayansan ilgilenme birak baskalarina yaptir degilmi (:

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Jeaquares sen normal değilsin :):)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Yok yok yok sen benden bahsediyorsun:sleep::biggrin::DAnlattığın erkek benim.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ahah sen nerdeydin bu güne kadar ya. ben programlama okudum ama programlamadan anlıyan sadece tek bir kız tanıdım o da lisedeydi. diğer tanıdığım tüm bilgisayarcı kızlar ezberliyerek ve kopya çekerek geçtiler sınıflarını.

diğer açıdan bakınca hem erkekler hemde kızların işine geliyorki böyle davranıyorlar. bence her birey zekasının tamamını kullanmak için çaba sarfetmeli. görüyorumki bazıları kızların daha akıllı olması fikrine soğuk bakıyorlar. bunun çeşitli sebepleri olsa dahi yanlıştır. anlayış ve görüş açısından zihinlerin zengin olmasının herkeze faydası olur.

GodlessTurtle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu sahibi alinmasin ama biraz goz onunde bulunma istegine benzettim bu basligini.
su sekilde

"Heeeey buraya bakin burada bir bayan var (:"

ilginc..

Birde ben avatar koyamadim bu foruma nedendir acaba?

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
avrupada ve amerikada bilgisayarın ayrıntılarını bilmeyen kadın yok yaşlı kadınlar dahi format atmayı biliyor internet ve bilgisyaar televizyon neyse amerika ve avrupğa için o entegre olmuş durumda kadınların yüzde 60'ı bilişim sektöründe avrupa ve amerikada bizimkilerde kırmızı laptoplar kırmızı netbook msn msn smiley titreşim göndermek myspace facebookda gereksiz yazışmalar taklitçilik had safhada zaten arabistan bile bizden ilerde bu konuda arabistanda kadınlar hem ingilizceyti çok iyi biliyolar hemde kapalı olduklarına bakmayın çoğu bilgisayara çok halim ben avreupadaki araplarla konuşuyorum yazışıyorum hepsi bilgisyaarı biliyor .

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Konu sahibi alinmasin ama biraz goz onunde bulunma istegine benzettim bu basligini.
su sekilde

"Heeeey buraya bakin burada bir bayan var (:"

ilginc..

Birde ben avatar koyamadim bu foruma nedendir acaba?

O dereceye geldim çünkü.

Biri ekliyor, adın ne muhabbeti geçiyor, adımı söylüyorum, "Aa! Sen kız mıydın? :unsure:" tepkisini alıyorum.

Bu her gün en az 2 kere olursa ne hissederdin?

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
üni. 1. sınıfta bizim sınıftada bi kız vardı msn ne demek diye dolaşıyodu :mrgreen:
sen türünün son örneği filansın sanırsam :P :D

GodlessTurtle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O dereceye geldim çünkü.

Biri ekliyor, adın ne muhabbeti geçiyor, adımı söylüyorum, "Aa! Sen kız mıydın? :unsure:" tepkisini alıyorum.

Bastirilmis kisilik duygusu. Olmadigin gibi gorunme cabalari (:

Hocam burada olsaydi cok guzel yorumlar yapardi sana. PDR okuyorumda (:

Ben konusurken isim veya cinsiyet soyleyen birisi degilim. O yuzden boyle birsey yasamadim hayatimda (:

Samimi dostlarim bilir sadece gerisi onemsizdir. Adimi bilmesine gerek yok ne oldugumu gorsun yeter.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
üni. 1. sınıfta bizim sınıftada bi kız vardı msn ne demek diye dolaşıyodu :mrgreen:
sen türünün son örneği filansın sanırsam :P :D

:D

Ya sorma, o kadar garip örnekleri var ki... O sizin sınıftaki kız başka bir evrenden gelmiş sanırım. MSN'i bilmeyen kız mı varmış? :D

Bastirilmis kisilik duygusu. Olmadigin gibi gorunme cabalari (:

Hocam burada olsaydi cok guzel yorumlar yapardi sana. PDR okuyorumda (:

Ben konusurken isim veya cinsiyet soyleyen birisi degilim. O yuzden boyle birsey yasamadim hayatimda (:

Samimi dostlarim bilir sadece gerisi onemsizdir. Adimi bilmesine gerek yok ne oldugumu gorsun yeter.

:)

PDR okuyup da benim dediğimi anlamayan bir rehberlik hocam varken, senin okuyor olman kişiliğimi analiz edebileceğin anlamına gelmez ki. :blush:

Sen konuşurken isim veya cinsiyet söylemiyor olabilirsin. Ama biriyle tanışırken adım sorulduğunda söylerim, ayrıyeten cinsiyetimi söylememe gerek kalmaz, unisex bir ismim yok çünkü. :)

Bastırılmış kişilik duygusu demişsin, en çok da buna gülümsedim. :) Benim kişiliğim bastırılmış olsaydı içime kapanık biri olurdum.

Ama ben oldukça dışa dönük biriyim. :)

Ha şu var, geçen yıllarda saklardım cinsiyetimi. Çünkü o zamanlar küçüktüm ve işin eğlencesindeydim. Şimdi saklamıyorum. Saklamadığım halde inanmıyorlar çünkü. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sanirim yanlis anladin. Herneyse ozur dilerim..

Yanlış anlamadım ama istesem de kızamazdım sana.

Avatarındaki adam benim için çok değerli çünkü. :rolleyes:

Kim olduğunu biliyorsundur umarım? :D Yoksa sıkı bir Linkin Park fanıyla mı karşı karşıyayım? :)

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Mesela şöyle bir muhabbet var. "Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği'nde 1 erkeğe 3 erkek düşüyor." derler. :D Kızlarımız niye makine mühendisi olmuyor? Güç meselesi değil ki bu? Ki öyle bile olsa güç zamanla kazanılan bir şey. Kadın boksörler nasıl yetişiyor? Çalışma ile. Sanırım bizim Türk kızları tembel. Halbuki eskiden tarlada bahçede çalışırlarmış. En ağır işleri yaparlarmış. Tabi bu aslında benim bahsettiğim olayla aynı değil. Ben şu an için teknolojiyi kastediyorum ama kızlarda gerçekten bir bozulma var. Utanıyorum. :( Türk kadını böyle değil...

Benim bölümümde de az bayan var. Elektrik okuyorum. Elektrik ve Makine çok tehlikeli meslekler. Yeri gelince çok da pis olabiliyor. Erkeklerin yapması daha uygun diye düşünüyorum. Kızlar da yapabilir tabii ki yapamazlar demiyorum.

O dereceye geldim çünkü.

Farklı hissedersin kendini. :)

GodlessTurtle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
(: kim oldugunu biliyorsun lafini hakaret olarak kabul ediyorum.

Ama avatarim icin kizmayacaksan kizmani yeglerdim..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Benim bölümümde de az bayan var. Elektrik okuyorum. Elektrik ve Makine çok tehlikeli meslekler. Yeri gelince çok da pis olabiliyor. Erkeklerin yapması daha uygun diye düşünüyorum. Kızlar da yapabilir tabii ki yapamazlar demiyorum.

Farklı hissedersin kendini. :)

Tehlikeyi erkekler sevecek diye bir şey yok işte. Aslında mesele tehlike meselesi değil. Sanırım bayanlarımızda cesaret yok.

Kendimi farklı hissetmiyorum. Öyle olduğunda, erkek gibi hissediyorum genelde. :D

(: kim oldugunu biliyorsun lafini hakaret olarak kabul ediyorum.

Ama avatarim icin kizmayacaksan kizmani yeglerdim..

:) Pardon o zaman.

Etrafta pek Linkin Park'çı göremiyorum da. :( Görünce de inanamıyorum işte. :D