Cinsiyetimden Utanmaya Başladım

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sevgili Jea,
Başlığı ana sayfada görüp, okuyayım dedim. Altından sen çıktın.
Yaşını ve cinsiyetini de okuyunca sana eğer yaşıma hürmet edersen bir iki kelam söylemek istiyorum.
Bilgi : Türkiye, yıl 2009 ve hala kızlar okutulsun kampanyaları düzenleniyor.
Açıklama : Bu tür ülkede yurdum kızlarının hala evde beslemelik ve ilerde satılacak inek gibi algılayan zihniyetten başka ne umabilirsin?
Bilgi : Nerde bu diğer kızlar yaa! diyorsun.
Açıklama : Zor bulursun. Ulu Önder zamanından beri bazı haklar kazansa da, ülkemizde maalesef kadın hala evi temizleyip, yemek yapması ve kocasının her istediğinde çocuk verme çabasına hazır olması beklenen bir gereçten başka nedir?
Bilgi : Hemcinslerinin teknolojiden bu denli uzak olmasından yeriniyorsun.
Açıklama : Asla yerinme. Hem üstteki şartlar ve buna ilave olarak erkek veya kız, zaten yeni yetişenlerin kasten cahil bırakılmaya çalışıldığı bu düzenden yerin.
Hal böyle olunca sana biraz akıl vermek istiyorum.
Bilgi : Kız olmaktan utanıyorum demişsin.
Açıklama : Utanma bilakis gurur duy. Herkesi, hemcinslerini boşver. Sen bir insansın ve dünyaya tek başına geliyor ve sadece bir kez (Çok uzun ve sağlıklı yaşamlar diliyorum) yaşayabiliyorsun. O yaşamı da bence dilediğince ve kafana göre değerlendir.
Nelerden tad ve haz alıyorsan yap. Cinsiyetinden de asla utanma. Aksine o denli boş işlerle uğraşan hemcinslerin arasında sen bu tür konulardan tad alıyorsan kendinle guru duy. Elalemi boş ver.

Kıssadan hisse :
Herkes kendini kuyuya atsa, sen de mi atacaksın?

Amma madalyonun öteki yüzü de, asla kız olduğunu da unutma. Süslen, yakıştır, cilve yap, nazlı ol, hep pantolon giyme, arada etek de giy. Yani günümüzde rastladığımız gibi fazla erkekleşme. İşte kız olduğunun o zaman farkına varırsın.
Tabii gerçekten kızsan. :) Zira yazdıkların pek kız konuşma uslubuna uymuyor.
Sevgiyle kal.
Ayrıca sağlıklı ve mutlu nice bayramlar.

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Haha, ben gördüğüm kadarıyla sizi erkek biliyordum =)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Hadi hadi erkeksin işte kandırma bizi :biggrin:

Rapid hesabı verelim diye ayak yapıyor dimi :) Şaka şaka. Öyle tipler var ama, kız ayağına yatıp rapid isteyen. Kız olunca rapid verirsek sanki onla yatacağımızı düşündüğümüzü düşünen tipler.

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ahh ahhh ahhhh hep böyle dünyevi olarak böyle buna benzer durumları değerlendirirsek bence bir arpa yol gidemeyiz....

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mumla aramaya çıkılmaya değmeyecek kız modelisin.
Çünkü mumla da çıksak fenerle de çıksak aramaya bulamayız.
Yurdumda vardır sizden bir kaç tane daha ama bulunamaz diyorum o kadar.
Neyse tamirleriniz de başarılar. Bu arada yemeklerinizi merak ettim. :P

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Serdoan neden böyle bi düşünce içine girdin anlamadım, ona bakarsan forumlarda gezip ona buna laf yetiştirerekte ilerleyemezsin??

Anladığım kadarıyla senin milletin konu edinip tartıştığı şeyleri lüzumsuz buluyorsun, peki sen lüzumlu bulduğun şeyler nelerdir? Sence neleri değerlendirmeliyiz? Yada sen neden burda o güzelim vaktini harcayıp burda o lüzumsuz olarak gördüğün dünyevi durumlar hakkında yorum yapıyorsun?

Arkadaşımız bi itirafta bulunmuş, ve iyide etmiş bence sonuçta durumundan yakınıyor ve durumumuzdan..

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Açıkçası bayan olduğunu öğrenince şaşırdım :laugh:

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
u** sdn sayende neler gorduk bee, yarin sdn de anamida linux linux diye savunurken gorursem sasirmadan +rap. leri doseyecem abi , u*** bizim hatun?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
aaaaaaa bayan mısın harbiden :laugh: O gün baya çekişmeli bi tartışmaya girmiştik. O tartışmadan sonra %1000 erkek düşüncesi oluşmuştu :) Kaba konuştuysam affola :P

keslok

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bence sorun kızlarda değil sende kızların doğası bu alışveriş moda doğana aykırı olan sensin :) bu yüzden de keşke erkek olsaydım diyorsun :):)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Yok yok bence kız değilsin..:D

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence kızlar kızlık yapsın, evet sevgilim sadece msn ve facebook kullanabiliyor, buda beni rahatsız etmiyor, onun yardıma ihtiyacı olduğunda yanında sürekli ben oluyorum zaten:)

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bence kızlar kızlık yapsın, evet sevgilim sadece msn ve facebook kullanabiliyor, buda beni rahatsız etmiyor, onun yardıma ihtiyacı olduğunda yanında sürekli ben oluyorum zaten:)
Katılmadan edemicem, ne kadar da şirin oluyorlar yardım isterken değil mi?
"-aşkım face mi nasıl donduracağım?
+profil ayalrım felan var orda ordan canım
-aşkım ben yapamadım sen yapar mısın?
+tabi bitanem ama karşılığında bi öpücük alırım?
-aşkım sen sorunumu çöz...
+:clap:"

Bakın..hemde karlı çıkıyorsunuz..

cycloner

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Katılmadan edemicem, ne kadar da şirin oluyorlar yardım isterken değil mi?
"-aşkım face mi nasıl donduracağım?
+profil ayalrım felan var orda ordan canım
-aşkım ben yapamadım sen yapar mısın?
+tabi bitanem ama karşılığında bi öpücük alırım?
-aşkım sen sorunumu çöz...
+:clap:"

Bakın..hemde karlı çıkıyorsunuz..

Evet bu tarafı güzel :thumbup1:

erdemmin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben sevgilimi bu istisnalar arasına alıyorum hem format atmasını hem yazılım konusunda uzaktan yakında anlaması ve en güzel özelligi PES oynayabilmesini seviyorum tam benim eşim :D ehehehe

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
eskiden ben de pek anlamazdım. ama sevgilime baka baka öğrendim. ctrl alt del yapmayı bilmeyen bilgisayarları donduğunda panik olan program bile indirip kuramayan kızlar tanıyorum. formatı falan geçtim yani

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kızların teknolojiye karşı bu kadar kör olmalarından nefret ediyorum. Onlar sadece MSN, MySpace ve Facebook bildikleri için benim bilişim konusunda ilgili/bilgili olmam, insanlara ilk seferde erkek olduğumu düşündürüyor; hatta bazıları resmimi görene kadar inanmıyor!

Kızlar, yola gelin be. :D Bilgisayar, programlama, donanım, eğlenceli şeyler. Ne anlıyorsunuz şu Facebook'ta elalemin ilişki durumuna yorum yapıp gülmekten? Cidden bıktım yahu, keşke erkek olarak dünyaya gelseydim. Utanıyorum cinsiyetimden. Anca gülmeyi, süslenmeyi bilirsiniz. Sonra da kocalarınızdan dayak yiyince ağlar, "Niye böyle oldu? Nerede bizim haklarımız?" dersiniz. Kafanız sadece modaya, yemek yapmaya, erkeklere çalışırsa daha çok dayak yersiniz. :D
:

:thumbup::thumbup::thumbup:

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Serdoan neden böyle bi düşünce içine girdin anlamadım, ona bakarsan forumlarda gezip ona buna laf yetiştirerekte ilerleyemezsin??

Anladığım kadarıyla senin milletin konu edinip tartıştığı şeyleri lüzumsuz buluyorsun, peki sen lüzumlu bulduğun şeyler nelerdir? Sence neleri değerlendirmeliyiz? Yada sen neden burda o güzelim vaktini harcayıp burda o lüzumsuz olarak gördüğün dünyevi durumlar hakkında yorum yapıyorsun?

Arkadaşımız bi itirafta bulunmuş, ve iyide etmiş bence sonuçta durumundan yakınıyor ve durumumuzdan..
arkadaşım 1.si sanane herkes kendi fikrini beyan ettiği gibi bende kendi fikrimi söledim ama doğrudur ama yanlıştır varmı yazdıklarımda forum kurallarına aykırı kötü ahlak dışı aşağılayıcı bir kelime.. 2.si sanamı soracam bişeyi söylemeden yazmadan önce ayriyetende nerde gördün acaba zâtımı bir başkasına laf yetiştirirken artı bana laf atarak şov yapmak istyosanda şayet senlen hiç işim olmaz başka kapıya...

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Erkekler bilgisayardan anlıyoda ne oluyo.Sabahtab akşama kadar internet cafelerde oyun oynuyolar.Boşver takma kafana.

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
arkadaşım 1.si sanane herkes kendi fikrini beyan ettiği gibi bende kendi fikrimi söledim ama doğrudur ama yanlıştır varmı yazdıklarımda forum kurallarına aykırı kötü ahlak dışı aşağılayıcı bir kelime.. 2.si sanamı soracam bişeyi söylemeden yazmadan önce ayriyetende nerde gördün acaba zâtımı bir başkasına laf yetiştirirken artı bana laf atarak şov yapmak istyosanda şayet senlen hiç işim olmaz başka kapıya...

Bakın beyfendi, yazdıklarınızın doğruluğunu yanlışlığına ben karar vermem zaten, ama siz yazınızda genelleme yaparak yorum yaptınız.
ahh ahhh ahhhh hep böyle dünyevi olarak böyle buna benzer durumları değerlendirirsek bence bir arpa yol gidemeyiz....
Size forum kurallarını ihlal ettiniz diyen oldumu? Ben Ankara demişim siz..
Ben de bencelerle fikrimi yazdım;

Siz benim sorularıma cevap vermeyip gayet agresif bi yaklaşıma cevabınızı yazmışsınız..
2.si sanamı soracam bişeyi söylemeden yazmadan
Şimdi bide şu cümlenize bakalım ne demek yahu bu? Burası forum sitesi, konular lüzumlu yada lüzumsuz tartışılır! ve yorumlarda..

Lakin sizin bu üslubunuzdan sonra siz değil, ben sizinle muhattap olmam..

Saygıyla..

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
beyfendi veya hanımefendi yazdıklarınıza karşı cevaben yazabileceğim çok şey var özelliklede o yazdığınız ben ankara demişim cümlesine karşılık bende aynı üslubla ben diyom dalda erik misali.. ama daha fazla uzatmamın bir anlamı yok özelliklede böyle bir günde,
Saygılarla...