Linux Kategorisi Açılsın Artık!

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Merhabalar,

Biraz önce İşletim Sistemleri bölümünden çıkıpta geldim buraya. Kategori Önerileriniz bölümünü açmışsınız gayet güzel ama ilgilenen varmı yok mu belli değil. İşletim Sistemleri altına Windows 7 kategorisi açmışsınız o da güzel. Ama bu nedir?

ekrangrnts1.png

Linux kategorisi olmadığı için konularımızı orada paylaşırız. Adam gelir Windows 7 kategorisi olduğu halde konuyu burada açar.

Ben ve diğer Linux'cu arkadaşlarım çok sıkıldık artık bu düzensizlikten.

Ayrı bir Linux alt kategorisi istiyoruz. Ve Windows 7 yerine direk Windows kategorisi olsaydı bir nebze daha düzen sağlanmış olurdu. Neden Windows 7?

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Windows 7 yeni çıkmadan önce açılmış olan bu kategori, Windows 7 'ye geçecek kullanıcıların yaşayacakları sorunları ve çözüm önerilerini bir yerde toplamak için, bir çok kişiye hizmet adına düşünülmüş bir uygulamaya benziyor. Bence böyle olması güzel.

Fakat kategoriyi açtıktan sonra ilgilenmemeleri kötü.

Bir bilişim sitesinde Linux ile ilgili bölüm olmaması en büyük sıkıntılardan birisi. Ülkemizde özellikle Pardus'un çıkmasının ardından Linux kullanıcı sayısı hızlı bir şekilde artmaktadır. Bunu durumu bir TEKNOLOJİ sitesinin görmemesi çok üzücü bir durumdur.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
SDN bizi takmıyor arkadaşlar. Hala azınlığız.

Bu konuda bir konu açacaktım Sercan, biliyorsun. Sen benden önce davranmışsın. Bu konunun altına yazayım yazacaklarımı.

SDN'deki makalelerde açık kaynağa verilen destek her seferinde belirtiliyor. Bizzat Troy bu konuda olay yaratacak sözler bile söylüyor. Madem bu kadar cesurca savunabiliyorsunuz, bir kategori açmak sizin için niye bu kadar zor?

Panelden yapacağınız işlem basit. Buyrun size resimli anlatım:

altforum01ah2.gif

altforum02sk3.gif

Bu işinize yarar herhalde?

-------

Fazla ukela bir tavır oldu sanırım. O zaman kafamdaki fikri sizlere açıklayayım. Forumda bu kadar (!) Linux kullanıcısı var ise, kendi aramızda bir topluluk oluşturup açılan konuların takibini ve sorumluluğunu üstlensek? SDN Linux Kulübü'nden filan bahsetmiyorum. Mesela buna özel MSN adresleri alırız. Ortak konuşmalarda yapacaklarımızı konuşuruz. Forum içinde olan olayları da forum dışına taşıyarak gereksiz konu sapmalarına (Bkz: Ubuntu ve Kadınlar) engel olabiliriz diyorum.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
açılsa da olur açılmasa da...açılan konunun anahtar kelimelerinden biri linux veya ubuntu veya pardus olursa aramalarda kolaylık olur...
kendi adıma ben bölümlere girip de konulara nadiren bakarım..daha çok ana sayfada çıkan başlıkları takip edip abone olduğum konulara cevap geliyor mu ona bakıyorum..ara sıra da ilgilendiğim konuyla ilgili arama yaptırıyorum..

sonuç olarak hiç kategori olmasa da anahtar kelimelere göre ayrılsa daha moderin olur..
"alın bu da benden"

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
kac kisiyiz ellerinizi kaldirin bakem,acilmasin biz yaban otu olalim .olduralim ,cünki onlar her yerden cikar,istenilmese bile,ayni Haps gibi

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Aylar önce SDN' e önerileriniz başlığına yazmıştım.

En azından

*Windows 7 -mevcut-
*Linux
*Diğer işletim sistemleri

olarak kategorilere ayrılması bile yeterli olur :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Az daha sabredin arkadaşlar. Zaman Efendisi kısmetse her şeye el atacak. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Az daha sabredin arkadaşlar. Zaman Efendisi kısmetse her şeye el atacak. :)

AliA, zor bir şey mi istiyoruz?

Biz yazalım, kopyala-yapıştır yapsınlar. Hatta TeamViewer ile bilgisayarlarına bağlanayım, ben açayım şu bölümü. :unsure:

Sanki çok zor bir şey istiyoruz ya...

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
atılacak eli bekliyoruz

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29

Biz yazalım, kopyala-yapıştır yapsınlar. Hatta TeamViewer ile bilgisayarlarına bağlanayım, ben açayım şu bölümü. :unsure:

linux senliklerimi düzenlenecek ?? nedir bu siddet bu celal

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Açılsın bakalım..:)

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
SDN bizi takmıyor arkadaşlar. Hala azınlığız.

Bu konuda bir konu açacaktım Sercan, biliyorsun. Sen benden önce davranmışsın. Bu konunun altına yazayım yazacaklarımı.

SDN'deki makalelerde açık kaynağa verilen destek her seferinde belirtiliyor. Bizzat Troy bu konuda olay yaratacak sözler bile söylüyor. Madem bu kadar cesurca savunabiliyorsunuz, bir kategori açmak sizin için niye bu kadar zor?

Panelden yapacağınız işlem basit. Buyrun size resimli anlatım:

altforum01ah2.gif

altforum02sk3.gif

Bu işinize yarar herhalde?

-------

Fazla ukela bir tavır oldu sanırım. O zaman kafamdaki fikri sizlere açıklayayım. Forumda bu kadar (!) Linux kullanıcısı var ise, kendi aramızda bir topluluk oluşturup açılan konuların takibini ve sorumluluğunu üstlensek? SDN Linux Kulübü'nden filan bahsetmiyorum. Mesela buna özel MSN adresleri alırız. Ortak konuşmalarda yapacaklarımızı konuşuruz. Forum içinde olan olayları da forum dışına taşıyarak gereksiz konu sapmalarına (Bkz: Ubuntu ve Kadınlar) engel olabiliriz diyorum.

Benim şiddetimi daha görmüş değilsin.

Bu da şiddet değil. :)
Abartma istersen :huh:

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Gerçekten vBulletin kullanıyorsunuz bu kadar zor olmamalı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Arkadaşlar tartışmaya gerek yok. Önerilerinizi bize bildirmeye devam edin.

Bizim de istediğimiz şeyler var. Bunların hepsi sıralanıyor. Zamanı gelince hepsinin gerçekleştirilmesi için çalışmalara başlanacak.

Saygılar...

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar tartışmaya gerek yok. Önerilerinizi bize bildirmeye devam edin.

Bizim de istediğimiz şeyler var. Bunların hepsi sıralanıyor. Zamanı gelince hepsinin gerçekleştirilmesi için çalışmalara başlanacak.

Saygılar...

Çalışma? Ne çalışması? Bir kategori açmak bu kadar zor olmamalı yahu.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bu kadar linux konusu açıyoruz buralara, artık bence hakettik. =)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
konuyu acsın yeter doldurması bizden haydi :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Fanatik Linux Kullanan Arkadaşlarımız Var Can Virane Linux Culara Yardım Edeceklerini Düşünüyorum

Bunca Zaman neden Açılmadığı ise Ayrı Bir Tartışma Konusu!

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bencede açılsın
haftaya ubuntu kurucam çünkü :D

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
açılsın tabi:thumbup1: