Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Steam Calculator
Steam hesap değeri hesaplama konusunda en çok tercih edilen web sayfalarından biri olan Steam Calculator, xPawe isimli biri tarafından geliştirilmiş. SteamKit ile verileri elde eden bu platform oldukça detaylı bilgiler sunabiliyor.
1. https://steamdb.info/calculator/ Adresine...
Sosyal medyada dolaşan iddialara göre Steam, geçtiğimiz yıl 10 TL olarak güncellediği dolar kurunu 20 TL'ye çıkaracak.
Tüm dünyadan oyuncuların bir araya geldiği en büyük oyun platformu Steam, geliştiricilere oyunlarını fiyatlandırırken büyük kolaylık sağlayan bir yerel fiyatlandırma aracına...
https://steamcommunity.com/broadcast/watch/76561199029183645
Redfall oyunu için hazırlanan bu yayını 5-10 dakika civarı izlerseniz bedava 6 adet PP kazanabilirsiniz.
Profilim üzerinden bakabilirsiniz PP'lere.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198449653453/
https://steamcommunity.com/profiles/76561198449653453/
Eski oyunlarla dolu eski bir hesap. ??
@wittroc @Captain MacMillan Konuya bekleniyorsunuz efendim.
Oynayacaksanız The Forest oynayın ama şimdiden söyleyeyim arkadaşların arasında en azından bir tecrübeli oyuncu bulunsun yoksa arkadaşların oyunu anlamadan bu ne ya diyip alt f4 atar?
Yavaş yavaş steamin açılmasını bekliyorum ets 2 nin indirime girmesi umuduyla.
1619727502
Girmemiş :(.
Ama sanırım onun yerine Little Nightmares i alacağım 6 liraya düşmüş.
1619727754
Almaktan vazgeçtim 14 liram var eğer onu alırsam ets 9 liraya düşünce alamıyorum.
Teşekkürler cevap için steam direk kendi kendine klasörleri parça parça ayırmış yeni klasör açıp oyunları oraya attım aynı sorunu yaşayanlar bunu deneyebilir.
Bu gün sabah yaşadım sadece :D diğer platformlarda sıkıntı yok umarım düzelir.
1618481094
İşe yarıyor ama tüm oyunlarda bu sıkıntı var ve oyunu steam dışı tanımlıyor steam özellikleri kullanılmıyor mod falan.
1618481968
Çözdüm sorunu ama sadece 2 oyunum gelmedi onlarıda çözmeye çalışıyorum...
Steam oyunlarım silinmiş gözüküyor ama dosyaları kontrol ettiğimde yerlerinde duruyorlar 1-2 oyun değil tüm oyunlar silinmiş gözüküyor şuan Rainbow Six indirmeye çalışıyorum yeni bir steamapps dosyası kurup oyunların dosyalarını oraya attım çözülmüşe benziyor çünkü şuan Rainbowu indirmiyor...
Bully almazdım çünkü daha önce bitirmiştim Witcher 2 yide oynadım yarısındayım çok sarmadı beni ama.
Ama 2 sinide oynamamış biri gibi düşünürsem Bully alırdım.
Rica ederim oyunda zorlandığın bişey olursa söyleyebilirsin
Ben oyunda genellikle okçuluk ve molotofculuk yaparak oynadım yakıcı ok yap mutanlara ve kalabalık yamyamlara karşı ok yapmak için tüğ bulmak beni çok zorladı başta oyunda ama sonrasında kuş evleriyle çözdüm bunu yapmak için...
Ayrıca şu seriyide izleyebilirsin ben böyle öğrendim oyunu
Bu arada oyuna başlayınca bi kere bilerek ölbi mağarada doğuyosun o mağarada harita ve pusula bulursun
Öncelikle The Forest oyununu açın. Oyun yüklendikten ve ana sayfaya geldikten sonra hiçbir şeye dokunmayın ve şu komutları yazın “DEVELOPERMODEON” , sonrasında ise oyuna girin. Oyuna girdikten sonra “F1” tuşuna basın, ekranın sol üst kısmında hile yazabileceğiniz bir ekran açılacaktır. Bu ekran...
godmode on-off = Bu kod oyundaki karakterinizi ölümsüz yapar. Bu sayede karakterinizi ala yorulmaz acıkmaz veya fiziksel saldırılar ile öldürülemez. Hileyi godmode on veya godmode off yazarak açıp kapatabilirsiniz.
loghack on-off = Eğer oyunda sürekli odununuzun bitmesinden sıkıldıysanız bu hile...
İlk oynayışımı gör bide :D açmışım ölümsüzlük mod korkusuzca oynuyorum baktım sıkıldım yeni save açıp hilesiz oynadım :D
1606809604
Savaşmayı öğrenince korkmaya gerek kalmıyor son boss zor olur diye full mutant avlayıp 10 mutant zırhıyla girdim savaşa 2 mutant zırhı kaybettim sadece
O mod da evet hiç canavar yok ama öylede oyunun amacı olmuyor oyun keşfetme oyunu ben katanayı bala bulup yaşadığım mutluluğu yaşamak için hilesiz oynadım :D sadece 1 hile kullandım oda ev yıkılmama hilesi haritanın her tarafına ufak evler kurdum zorda kaldığımda save alıp devam ettim
Ben tek seviyorum böyle oyunları ondan kolay alışıyorum eğer oynıyacaksan ok kullanmayı öğren sınırsız ok stoğu yapmayı gösterebilirim ve oyunda aşırı kolay bulunan bir silah var kundaklı yay aşırı güçlü tek atıyor hatta hiç savaşmadan gidip alabilirsin
Hiç korkmana gerek yok ya bende ilk korkuyordum hatta ilk gün sildim ama sonra kaçma ve savaşma taktikleri öğrendim şimdi onlar korkuyo :D silahların yerini falanda gösteririm daha kolay olur senin için
The forest
tek başıma sıfır ölme bitirdim denildiği gibi zor değil sadece yarasalar biraz korkutuyo :D
1606808699
Her şeyin toplama taktiği var oyunda oynayanlar bir sorununuz varsa söyleyebilirsiniz tüy toplama taktiği falan gösteriyim
günahını almayalım bi ara Tomb raider vermiştiler hepimiz Epic e geçsek sonra steam kıskanıp daha fazla bedava oyun verse onlar kapışırken bizde oyuna doysak bence iyi fikir :D
Oyunlar steamden olursa sevinirim ayrıca oyunların şuanda 20 tl olmasına gerek yok yani indirimle 20 tl altına düşen oyunlarıda yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler :)
free yaz buraya sonra altta çıkacak seçenekden frre to play ı seç bedava oyunlar gözükür
sonra oyuna sağ tıklayıp manage>Remove from this account seçeneklerine tıkla
ah bi Warband keyi bulsam oyunu korsan indirmek istemiyorum
1588787163
geçen korsan olarak indirdim falan deneme amaçlı çok sevdim oynıyım bari dedim ama vicdanım el vermedi sonuçta milyonlarca insan oyuna para verirken benim beleşe indirmem onları küçük görmek gibi olur
gta 4 de adım başı hile kullandım hiç bir sorun olmadı (offline) bende Vac ban yersen o oyuna o hesapla birdaha asla giremezsin
1588451933
birde Vac ban yersen hesabında bir yerde Vac işerati gözükür diğer oyunculara rezil olursunuz ben hiç yaşamadım ama biliyorum
Bedava olduğu için steamden aldım ve steam den nasıl Türkçe yama kuracağımı bilmiyorum tüm oyunlarımı yamasız bitirdim ama bunun hikayesi için yama kurmak istiyorum