Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

Steam hesaplarımızı paylaşalım

İstek atıldı. 🖐️
  2. Nixc0r

Rehber Steam Hesap Değeri Nasıl Öğrenilir?

Hazır konusu açıldı, hesap değerlerini atalım bakalım. ? Toplam değer 3902 TL. ? Diğer forumdaşlarıda beklerim, görelim bakalım neleriniz var. ?
  3. Nixc0r

Rehber Steam Hesap Değeri Nasıl Öğrenilir?

Steam Calculator Steam hesap değeri hesaplama konusunda en çok tercih edilen web sayfalarından biri olan Steam Calculator, xPawe isimli biri tarafından geliştirilmiş. SteamKit ile verileri elde eden bu platform oldukça detaylı bilgiler sunabiliyor. 1. https://steamdb.info/calculator/ Adresine...
  4. Nixc0r

Haber Steam'den 90 kalitesiz oyun yayından kaldırıldı

Steam'de oyun yüklemek için 100 Dolar gibi bir ücret lazım, paraları iade edildi mi acaba? ?
  5. Nixc0r

Soru Steam hakkında

Yüklemek istediğiniz oyun başına 100 $ ücret ödemeniz gerekmektedir.
  6. Nixc0r

Haber Steam'in Dolar Kuruna Zam Yapacağı İddia Edildi: 2 Katına Çıkacak!

Sosyal medyada dolaşan iddialara göre Steam, geçtiğimiz yıl 10 TL olarak güncellediği dolar kurunu 20 TL'ye çıkaracak. Tüm dünyadan oyuncuların bir araya geldiği en büyük oyun platformu Steam, geliştiricilere oyunlarını fiyatlandırırken büyük kolaylık sağlayan bir yerel fiyatlandırma aracına...
  7. Nixc0r

İpucu Metro Last Light Complete Edition Steam'de Bedava!

Harika serinin 2. oyununa bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.
  8. Nixc0r

Öneri Steam Üzerinden 6 Adet Bedava GİF PP Kazanma!

Yayın bitene kadardır büyük ihtimalle, ne zaman biteceğinin bir bilgisini bulamadım.
  9. Nixc0r

Öneri Steam Üzerinden 6 Adet Bedava GİF PP Kazanma!

https://steamcommunity.com/broadcast/watch/76561199029183645 Redfall oyunu için hazırlanan bu yayını 5-10 dakika civarı izlerseniz bedava 6 adet PP kazanabilirsiniz. Profilim üzerinden bakabilirsiniz PP'lere. https://steamcommunity.com/profiles/76561198449653453/
  10. Nixc0r

Soru Steam'de oyun yayınlamak ücretli mi?

Maalesef belirli bir miktar para gerektiren bir iş ve yerel fiyatlandırma bulunmuyor.
  11. Nixc0r

Soru Steam'de oyun yayınlamak ücretli mi?

Evet belirli bir ücreti bulunuyor. 100 Dolar.
  12. Nixc0r

Forum olarak en çok oynadığımız oyun CS sanırım. Bir turnuva mı düzenlesek? ? (Mod vuran ban) (!)
  13. Nixc0r

Seni Outlast'ı 30. dakikada bıraktıran neydi? ?
  14. Nixc0r

https://steamcommunity.com/profiles/76561198449653453/ Eski oyunlarla dolu eski bir hesap. ?? @wittroc @Captain MacMillan Konuya bekleniyorsunuz efendim.
  15. Nixc0r

Öneri Steam ücretsiz oyun tavsiyesi

İki oyunuda oynamadım maalesef bilemiyorum.
  16. Nixc0r

Yapımcının başka oyunlarından biri Crossout o da güzel oyundur.
  17. Nixc0r

Dirty Bomb Unturned Brawlhalla Goose Goose Duck
  18. Nixc0r

Soru Steam'dan daha ucuza oyun alma taktiği var mı?

Steam üzerinden oynanan oyunlarda kart düşebiliyor ve yine Steam üzerinden yaklaşık 50 kuruş - 1TL gibi fiyatlar ile satılabiliyor.
  19. Nixc0r

Soru Steam'dan daha ucuza oyun alma taktiği var mı?

Yayıncılarla anlaşması varsa sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. 1676649678 Hesap yerine oyunları kod olarak veriyorlarmış büyük ihtimalle güvenilirdir.
  20. Nixc0r

Yardım Steam Arkadasimin Hesabi Calindi

Böyle şeylere inanmayın virüs olduğunu sanmıyorum ama girdiği linke kendi hesap bilgilerini girmiş olabilir steam desteğe başvursun
  21. Nixc0r

Soru Steam cüzdanımdaki parayı nasıl nakit paraya çevirebilirim

En güzel ve az kayıplı çözüm bu olur bence
  22. Nixc0r

Soru STEAM Başlatma Seçenekleri Çalışmıyor

Hocam konuyu açalı oldu biraz ama şimdi gözükmeye başlamış sorunu çözdüm sağolun. ?
  23. Nixc0r

Soru STEAM Başlatma Seçenekleri Çalışmıyor

Sorun başlıktaki gibi bir oyunun özellikler kısmına gelip başlatma seçeneklerini yazsam dahi oyuna herhangi bir etkisi olmuyor
  24. Nixc0r

Soru Steam hesabım kaç para eder ?

https://steamdb.info/calculator/76561198315821733/?cc=tr Bu hesaptaki oyunların parası levella birlikte iyi para eder
  25. Nixc0r

Öneri Steam Multiplayer Oyun

Oynayacaksanız The Forest oynayın ama şimdiden söyleyeyim arkadaşların arasında en azından bir tecrübeli oyuncu bulunsun yoksa arkadaşların oyunu anlamadan bu ne ya diyip alt f4 atar?
  26. Nixc0r

Yardım Steam tüm bedava oyunları kütüphaneye ekleme

Epic sağolsun feci kütüphane dizdim ama epic launcher ın yavaşlığı yoruyor biraz.
  27. Nixc0r

Soru R6s sadece steam hesabıyla açılır mı?

Oynanmaz Uplay açık olmalı
  28. Nixc0r

Haber Senior Çekilişler #1 Sonuçları

Agaa etiketlenince kazandım sandım ? Hayırlı olsun reis @La kırmizi Şortli
  29. Nixc0r

Haber 20 TL Steam Kod Çekilişi | Senior Çekilişler #1

Senioritam adamdır : D
  30. Nixc0r

Haber 20 TL Steam Kod Çekilişi | Senior Çekilişler #1

Siz hep iddiaya girsenize ya Katılıyorum
  31. Nixc0r

Soru Yaz İndiriminde Ne Aldınız?

Witcher 3 leyleleley
  32. Nixc0r

Ets2 Ne Zaman Indirime Girer?

Bu arada indirim beklerken demoyu oynayabilirsin 5 saat falan oynatıyordu sanırım :D.
  33. Nixc0r

Aaa Ets varmış :D
  34. Nixc0r

Büyük ihtimal sayılıyordur.
  35. Nixc0r

Daha napsınlar açık Dünya olması için :D
  36. Nixc0r

ETS de açık dünya :D.
  37. Nixc0r

Bende şaşırdım aslında ama bence bu indirim bittiği an yapacaklardır bişeyler.
  38. Nixc0r

Altın hafta olayı sadece Japon oyunları içinmiş abi :D 1619821990 Bu arada hafta sonlarına doğru falan giriyor çoğunlukla.
  39. Nixc0r

Steam Altın Hafta İndirimlerinde Neler Alacaksınız?

Gaza geldim aldım little nightmaresi :D Cs de 2 tl lik birşey düşürmem lazım :D.
  40. Nixc0r

Steam Altın Hafta İndirimlerinde Neler Alacaksınız?

Yavaş yavaş steamin açılmasını bekliyorum ets 2 nin indirime girmesi umuduyla. 1619727502 Girmemiş :(. Ama sanırım onun yerine Little Nightmares i alacağım 6 liraya düşmüş. 1619727754 Almaktan vazgeçtim 14 liram var eğer onu alırsam ets 9 liraya düşünce alamıyorum.
  41. Nixc0r

Kaç Oyununuz Var

Cs GO da ölüm maçı aç afk kal kutu düşür kutuyu sat silahta düşebiliyor geçen 8 tl ye sattım mesala.
  42. Nixc0r

Kaç Oyununuz Var

Cs GO da ölüm maçı aç afk kal kutu düşür kutuyu sat silahta düşebiliyor geçen 8 tl ye sattım mesala.
  43. Nixc0r

İndirdiğim Tüm Oyunlar Silindi (Steam)

Teşekkürler cevap için steam direk kendi kendine klasörleri parça parça ayırmış yeni klasör açıp oyunları oraya attım aynı sorunu yaşayanlar bunu deneyebilir.
  44. Nixc0r

Dosya bulamama değilde C klasöründeki dosyaların yeri kendi kendine değişmiş çözüm olarak yeni dosya açıp oraya attım oyunları.
  45. Nixc0r

Bu gün sabah yaşadım sadece :D diğer platformlarda sıkıntı yok umarım düzelir. 1618481094 İşe yarıyor ama tüm oyunlarda bu sıkıntı var ve oyunu steam dışı tanımlıyor steam özellikleri kullanılmıyor mod falan. 1618481968 Çözdüm sorunu ama sadece 2 oyunum gelmedi onlarıda çözmeye çalışıyorum...
  46. Nixc0r

Yazacağım şimdi.
  47. Nixc0r

Steam oyunlarım silinmiş gözüküyor ama dosyaları kontrol ettiğimde yerlerinde duruyorlar 1-2 oyun değil tüm oyunlar silinmiş gözüküyor şuan Rainbow Six indirmeye çalışıyorum yeni bir steamapps dosyası kurup oyunların dosyalarını oraya attım çözülmüşe benziyor çünkü şuan Rainbowu indirmiyor...
  48. Nixc0r

Steam 10 tl oyun önerisi

Witcher 3 12 lira üzerine para ekleyip onu alabilirsin.
  49. Nixc0r

Steam indirimleri

Square Enix oyunlarındada indirim var onlarada bakabilirsin.
  50. Nixc0r

Steam indirimleri

Portal 2 olabilir.
  51. Nixc0r

Bully Mi Yoksa Witcher 2 mi ?

Bully almazdım çünkü daha önce bitirmiştim Witcher 2 yide oynadım yarısındayım çok sarmadı beni ama. Ama 2 sinide oynamamış biri gibi düşünürsem Bully alırdım.
  52. Nixc0r

Steam Cüzdan Kodu Ne İşe Yarar?

Steam cüzdanınıza para olarak geliyor kodu girince.
  53. Nixc0r

Watch dogs hangi paketiyle satın almalıyım?

Aslında 2. oyun o kadarda kötü değil ama 1. yi bende önermem.
  54. Nixc0r

Assassin creed mi The Witcher mi

Ac derim ben zaten 1. witcher kötü oyundur sarmaz beni ama Ac ninde 1 i kötüdür 2. oyunlara göre bakınca ben Ac derim
  55. Nixc0r

Dont starve together Alınır mı

Bir arkadaşımda vardı benle oynamadığı süre boyunca Dont Starve oynuyodu :D
  56. Nixc0r

Cyberpunk 2077 ön bakış

Bu gün saat 2 de izleyemedim ders çalışma programıma uymak için youtube a düşünce
  57. Nixc0r

Steam hesabım çalındı yardım edebilicek var mı ?

Kimse kimseye bedeva bişey vermez dikkat et
  58. Nixc0r

Steam hesabım çalındı yardım edebilicek var mı ?

Bi soğuk su iç :(
  59. Nixc0r

17TL Steam hayatta kalma oyunu önerisi

Rica ederim iyi yamyam ve mutant avlamalar :D
  60. Nixc0r

Düz duvarlar ve temellerle yapabilirsin özel yapılarda var bu arada istediğin gibi soru sorabilirsin neden giriyoruz ki foruma :D
  61. Nixc0r

Rica ederim oyunda zorlandığın bişey olursa söyleyebilirsin Ben oyunda genellikle okçuluk ve molotofculuk yaparak oynadım yakıcı ok yap mutanlara ve kalabalık yamyamlara karşı ok yapmak için tüğ bulmak beni çok zorladı başta oyunda ama sonrasında kuş evleriyle çözdüm bunu yapmak için...
  62. Nixc0r

Ayrıca şu seriyide izleyebilirsin ben böyle öğrendim oyunu Bu arada oyuna başlayınca bi kere bilerek ölbi mağarada doğuyosun o mağarada harita ve pusula bulursun
  63. Nixc0r

https://www.fizidi.com/the-forest-hileleri/ Hilelerin hepsi burada 2. gösterdiği hileleri oyuna girmeden menüde yazman lazım
  64. Nixc0r

Öncelikle The Forest oyununu açın. Oyun yüklendikten ve ana sayfaya geldikten sonra hiçbir şeye dokunmayın ve şu komutları yazın “DEVELOPERMODEON” , sonrasında ise oyuna girin. Oyuna girdikten sonra “F1” tuşuna basın, ekranın sol üst kısmında hile yazabileceğiniz bir ekran açılacaktır. Bu ekran...
  65. Nixc0r

godmode on-off = Bu kod oyundaki karakterinizi ölümsüz yapar. Bu sayede karakterinizi ala yorulmaz acıkmaz veya fiziksel saldırılar ile öldürülemez. Hileyi godmode on veya godmode off yazarak açıp kapatabilirsiniz. loghack on-off = Eğer oyunda sürekli odununuzun bitmesinden sıkıldıysanız bu hile...
  66. Nixc0r

Bi dakika videosu vardı
  67. Nixc0r

İlk oynayışımı gör bide :D açmışım ölümsüzlük mod korkusuzca oynuyorum baktım sıkıldım yeni save açıp hilesiz oynadım :D 1606809604 Savaşmayı öğrenince korkmaya gerek kalmıyor son boss zor olur diye full mutant avlayıp 10 mutant zırhıyla girdim savaşa 2 mutant zırhı kaybettim sadece
  68. Nixc0r

O mod da evet hiç canavar yok ama öylede oyunun amacı olmuyor oyun keşfetme oyunu ben katanayı bala bulup yaşadığım mutluluğu yaşamak için hilesiz oynadım :D sadece 1 hile kullandım oda ev yıkılmama hilesi haritanın her tarafına ufak evler kurdum zorda kaldığımda save alıp devam ettim
  69. Nixc0r

Ben tek seviyorum böyle oyunları ondan kolay alışıyorum eğer oynıyacaksan ok kullanmayı öğren sınırsız ok stoğu yapmayı gösterebilirim ve oyunda aşırı kolay bulunan bir silah var kundaklı yay aşırı güçlü tek atıyor hatta hiç savaşmadan gidip alabilirsin
  70. Nixc0r

stranded deep pek beğenmedim ben o oyunu the forest dan korkmam bu oyundan korkarım :D
  71. Nixc0r

Hiç korkmana gerek yok ya bende ilk korkuyordum hatta ilk gün sildim ama sonra kaçma ve savaşma taktikleri öğrendim şimdi onlar korkuyo :D silahların yerini falanda gösteririm daha kolay olur senin için
  72. Nixc0r

The forest tek başıma sıfır ölme bitirdim denildiği gibi zor değil sadece yarasalar biraz korkutuyo :D 1606808699 Her şeyin toplama taktiği var oyunda oynayanlar bir sorununuz varsa söyleyebilirsiniz tüy toplama taktiği falan gösteriyim
  73. Nixc0r

Steam Bedava Olan Oyun

Oyun bilgisayarı dondurdu ben bu bilgisayarla Ark oynadım Ark bunda dondu pc
  74. Nixc0r

Aile hesabı konusunda biraz yardım lütfen

yanlış konuu 1606398978 pardon ben yanlış konudaymışım :/
  75. Nixc0r

Steam Bedava Olan Oyun

günahını almayalım bi ara Tomb raider vermiştiler hepimiz Epic e geçsek sonra steam kıskanıp daha fazla bedava oyun verse onlar kapışırken bizde oyuna doysak bence iyi fikir :D
  76. Nixc0r

Ben güvenmem ya inadına bilerek ban yerler :D 1606397407 bide bundan :D
  77. Nixc0r

Gerçek ailemden olsa yine yapmam
  78. Nixc0r

Steam Bedava Olan Oyun

Adaaam sağol bilgilendirme için ekleyeyim hesaba
  79. Nixc0r

Steam sonbahar indirimlerine son 1 hafta!

21 olmaz mı pazarlık yapsak :D
  80. Nixc0r

Steam sonbahar indirimlerine son 1 hafta!

Witcher 20 tl mi sdn den gelen 20 yi kullanma zamnı gelmiş :D 1605867561 Just cause 2 , 2 tl olmuş bu arada
  81. Nixc0r

20 Tl Altı Oyun Önerisi

çok teşekkür ama sanki oyunlar biraz eski kalmış ama o kategoriyi paylaştığın için teşekkürler :)
  82. Nixc0r

20 Tl Altı Oyun Önerisi

böyle üstten bakmalı oyunları pek sevmiyorum ya :) ama teşekkürler öneri için
  83. Nixc0r

20 Tl Altı Oyun Önerisi

Oyunlar steamden olursa sevinirim ayrıca oyunların şuanda 20 tl olmasına gerek yok yani indirimle 20 tl altına düşen oyunlarıda yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler :)
  84. Nixc0r

Steam hedabımdaki f2p oyunlatı nasıl görürüm ve kaldırırım?

rica ederim kolay gelsin
  85. Nixc0r

e eveet
  86. Nixc0r

free yazacaksın
  87. Nixc0r

free yaz buraya sonra altta çıkacak seçenekden frre to play ı seç bedava oyunlar gözükür sonra oyuna sağ tıklayıp manage>Remove from this account seçeneklerine tıkla
  88. Nixc0r

tıkla kırmızıyla gösterdiğim yere
  89. Nixc0r

telefonundan steam kütüphanenin ss atsana göstereyim 1593863277 benim tel steam kaldırmıyo bakamıyorum 1593863296 ok
  90. Nixc0r

ss atıp göstercem bekle 1593863146 onu bilmiyom ozmn ben pc den biliyom
  91. Nixc0r

kütüphaneye gir orda oyun arama kısmının yanında işarete tıkla 1593862997 bulamazsan ss at bana sölerim 1593863066 buldunmu o işareti
  92. Nixc0r

Dayz Oyunu Steam Kütüphanemden Gitmiş

evet
  93. Nixc0r

Dayz Oyunu Steam Kütüphanemden Gitmiş

1 Hafta bedava yapıyorlar herkesin kütüphanesine gönderiyorlar sınırsız değil yani oyun
  94. Nixc0r

Bedava steam oyun kodunu nerden bulabilirim?

atarmısın ya çok sağol
  95. Nixc0r

harbimi
  96. Nixc0r

ben bu oyunu oynamak isteyip oynayamazken karşıma Kuruluş Osman ın bir savaş bölümünün çıkması resmen sınanıyorum galiba :D
  97. Nixc0r

ah bi Warband keyi bulsam oyunu korsan indirmek istemiyorum 1588787163 geçen korsan olarak indirdim falan deneme amaçlı çok sevdim oynıyım bari dedim ama vicdanım el vermedi sonuçta milyonlarca insan oyuna para verirken benim beleşe indirmem onları küçük görmek gibi olur
  98. Nixc0r

Steam singleplayer oyuna hile yaparsam ban yermiyim?

tabi ki onlarda yapmamalı ama offline da ben hiç sorun yaşamadım
  99. Nixc0r

Steam singleplayer oyuna hile yaparsam ban yermiyim?

gta 4 de adım başı hile kullandım hiç bir sorun olmadı (offline) bende Vac ban yersen o oyuna o hesapla birdaha asla giremezsin 1588451933 birde Vac ban yersen hesabında bir yerde Vac işerati gözükür diğer oyunculara rezil olursunuz ben hiç yaşamadım ama biliyorum
  100. Nixc0r

Steam Direct'de 100$ kaç TL'ye takabul ediyor ?

oyuna göre değişiyo
  101. Nixc0r

Steam iade edilen oyunu tekrar alma

aynen kardeşim aynen steam o kadar aptal ki senin kaça aldığını bilmeyip indirimsiz fiyatla iade edecekler
  102. Nixc0r

Steam resmi sitesi

steam yazın ilk çıkana tıklayın
  103. Nixc0r

Tomb Raider 2013 Tr Yama Kurulumu

Bedava olduğu için steamden aldım ve steam den nasıl Türkçe yama kuracağımı bilmiyorum tüm oyunlarımı yamasız bitirdim ama bunun hikayesi için yama kurmak istiyorum