Theodore Bagwell
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 119
Beyler millet bedava oyun kodları buluyor nerden bulabilirim bi sitesi varmı yoksa sürekli değişkenlikmi gösteriyor bilen varsa yardımcı olsun.
shadow warrioru ben verdim uleeyn foruma şaka bir yana eronis beyin de dediği gibi bu tür siteler arada veriyor güzel güzel bir iki oyun, mesela ben geçen outlastı ücretsiz bulup aldımŞöyle oluyor, bir site kendi adını duyurmak için beleş oyun kodunu sınırlı süre için dağıtıyor. Bunları takip edersen bulursun. Misal ben bu yolla Killing Floor ve Shadow Warrior'u edindim. Mount and Blade 1 var (Warband değil) ve Neverwinter Nights var.
aslında çok ücretsiz oyun dağıtıyolar sırf kart kasmak için alanlar var ama ben sadece oynanabilir olanları paylaşmaya çalışıyorum oyun çöplüğü olmasın diyeshadow warrioru ben verdim uleeyn foruma şaka bir yana eronis beyin de dediği gibi bu tür siteler arada veriyor güzel güzel bir iki oyun, mesela ben geçen outlastı ücretsiz bulup aldım
Forumumuzda da @mfi adlı üyenin başlattığı bir konu var ben de takip ediyorum o konuyu, düştükçe arkadaşımız yazar bize diye düşünüyorum. Bu arada burdan ona teşekkürlerimi iletiyorum yine
konu linki https://forum.shiftdelete.net/threads/ucretsiz-steam-oyunlari.522240/
Haklısın, zaten oyun derken oynanabilen oyunlardan bahsediyoruz gerçekten de şu Steamin bir ton gereksiz, çöp, vasat (daha da sayılır bu liste) oyunu varaslında çok ücretsiz oyun dağıtıyolar sırf kart kasmak için alanlar var ama ben sadece oynanabilir olanları paylaşmaya çalışıyorum oyun çöplüğü olmasın diye
geçenlerde baya bi oyunu kaldırdı steam sanırım çöplere savaş açtıHaklısın, zaten oyun derken oynanabilen oyunlardan bahsediyoruz gerçekten de şu Steamin bir ton gereksiz, çöp, vasat (daha da sayılır bu liste) oyunu var
geçenlerde baya bi oyunu kaldırdı steam sanırım çöplere savaş açtı
bende key var veriyim 2 kişi aynı keyi kullanabiliyorben bu oyunu oynamak isteyip oynayamazken karşıma Kuruluş Osman ın bir savaş bölümünün çıkması resmen sınanıyorum galiba
harbimibende key var veriyim 2 kişi aynı keyi kullanabiliyor
atarmısın ya çok sağolevet istiyorsan atıyım
özeden
Banada at yeni oyuna ihtiyacım varbende key var veriyim 2 kişi aynı keyi kullanabiliyor
banada atabilirmisinevet istiyorsan atıyım
özeden
????warband ama
olrwarband ama
sitenın adını verebilirmsnBazı siteler var sana görev yaptıkça key veriyor. Ben hepsini satıp baya oyun ve skin almıştım
eywsu özelden mesaj süresi dolsun atarım
Benim için hiç farketmez her türlü oyun oynarım ?warband ama
valla baya önce yapmıştım Google'dan arat derimsitenın adını verebilirmsn
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyw
Bana da atabilirsen sevinirim tabii eğer elinde varsaevet istiyorsan atıyım
özeden