mehmet818181
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 68
17TL Steam hayatta kalma oyunu önerisi yapar mısınız?
Hocam başka ne var?The forest
tek başıma sıfır ölme bitirdim denildiği gibi zor değil sadece yarasalar biraz korkutuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her şeyin toplama taktiği var oyunda oynayanlar bir sorununuz varsa söyleyebilirsiniz tüy toplama taktiği falan gösteriyim
Hiç korkmana gerek yok ya bende ilk korkuyordum hatta ilk gün sildim ama sonra kaçma ve savaşma taktikleri öğrendim şimdi onlar korkuyo silahların yerini falanda gösteririm daha kolay olur senin içinHocam başka ne var?
The forest'dan korkuyorum da
Sağolasın hocam birde strandeed deep nasıldır?Hiç korkmana gerek yok ya bende ilk korkuyordum hatta ilk gün sildim ama sonra kaçma ve savaşma taktikleri öğrendim şimdi onlar korkuyo silahların yerini falanda gösteririm daha kolay olur senin için
stranded deep pek beğenmedim ben o oyunu the forest dan korkmam bu oyundan korkarımSağolasın hocam birde strandeed deep nasıldır?
Hocam aslında The Forest aldım sonrasında iade ettim. Bana tek başıma sarmadı gibi geldi. Oyun aslında güzel gerçektenstranded deep pek beğenmedim ben o oyunu the forest dan korkmam bu oyundan korkarım
Ben tek seviyorum böyle oyunları ondan kolay alışıyorum eğer oynıyacaksan ok kullanmayı öğren sınırsız ok stoğu yapmayı gösterebilirim ve oyunda aşırı kolay bulunan bir silah var kundaklı yay aşırı güçlü tek atıyor hatta hiç savaşmadan gidip alabilirsinHocam aslında
Hocam aslında The Forest aldım sonrasında iade ettim. Bana tek başıma sarmadı gibi geldi. Oyun aslında güzel gerçekten
Peki hocam oyunda canavarsız mod olduğunu biliyorum ancak hiç birmedim. Bu modda sadece hayatta kalma değil mi hikaye falan yok.Ben tek seviyorum böyle oyunları ondan kolay alışıyorum eğer oynıyacaksan ok kullanmayı öğren sınırsız ok stoğu yapmayı gösterebilirim ve oyunda aşırı kolay bulunan bir sila
O mod da evet hiç canavar yok ama öylede oyunun amacı olmuyor oyun keşfetme oyunu ben katanayı bala bulup yaşadığım mutluluğu yaşamak için hilesiz oynadım sadece 1 hile kullandım oda ev yıkılmama hilesi haritanın her tarafına ufak evler kurdum zorda kaldığımda save alıp devam ettimPeki hocam oyunda canavarsız mod olduğunu biliyorum ancak hiç birmedim. Bu modda sadece hayatta kalma değil mi hikaye falan yok.
Hocam sen oyunu çözmüşsünO mod da evet hiç canavar yok ama öylede oyunun amacı olmuyor oyun keşfetme oyunu ben katanayı bala bulup yaşadığım mutluluğu yaşamak için hilesiz oynadım sadece 1 hile kullandım oda ev yıkılmama hilesi haritanın her tarafına ufak evler kurdum zorda kaldığımda save alıp devam ettim
İlk oynayışımı gör bide açmışım ölümsüzlük mod korkusuzca oynuyorum baktım sıkıldım yeni save açıp hilesiz oynadımHocam sen oyunu çözmüşsün
Peki bu hileleri nasıl yapıyorsun. Bende ilk başta hileli oynayıp sonrasında senin gibi yeni save açıp oynasam?İlk oynayışımı gör bide açmışım ölümsüzlük mod korkusuzca oynuyorum baktım sıkıldım yeni save açıp hilesiz oynadım
Savaşmayı öğrenince korkmaya gerek kalmıyor son boss zor olur diye full mutant avlayıp 10 mutant zırhıyla girdim savaşa 2 mutant zırhı kaybettim sadece
strandeep deep çok güzel oyun ama multiplayer yok o biraz üzücü tek seferde bitirebilirsin the forest oynamadımstranded deep pek beğenmedim ben o oyunu the forest dan korkmam bu oyundan korkarım
Bi dakika videosu vardıPeki bu hileleri nasıl yapıyorsun. Bende ilk başta hileli oynayıp sonrasında senin gibi yeni save açıp oynasam?
Raft daha önce bitirdim. Ancak tabii yaklaşık 1. sene önce. Sizce tekrar alayım mı? Oyun gelişti mi?strandeep deep çok güzel oyun ama multiplayer yok o biraz üzücü tek seferde bitirebilirsin the forest oynamadım
raft kaç tl bilmiyorum ama onada bakabilirsin
O çok iyiymiş. Peki hile kodları var mı?Öncelikle The Forest oyununu açın. Oyun yüklendikten ve ana sayfaya geldikten sonra hiçbir şeye dokunmayın ve şu komutları yazın “DEVELOPERMODEON” , sonrasında ise oyuna girin. Oyuna girdikten sonra “F1” tuşuna basın, ekranın sol üst kısmında hile yazabileceğiniz bir ekran açılacaktır. Bu ekran açıldığında size aşağıda verdiğim kodlardan istediğiniz seçin ve sonrasında ENTER tuşuna basın. The Forest hile nasıl yapılır konusu ile ilgili bilmeniz gereken her şey bundan ibaret.
Vegan mode var oyunda aslında tam senlik hile yamyamları sadece geceleri ve mağaralarda çıkartıyor
O çok iyiymiş. Peki hile kodları var mı?
Galiba alacağım hocam çok sağolun.
Hilelerin hepsi burada 2. gösterdiği hileleri oyuna girmeden menüde yazman lazım
Çok sağolun hocamAyrıca şu seriyide izleyebilirsin ben böyle öğrendim oyunu
Bu arada oyuna başlayınca bi kere bilerek ölbi mağarada doğuyosun o mağarada harita ve pusula bulursun
Rica ederim oyunda zorlandığın bişey olursa söyleyebilirsinGaliba alacağım hocam çok sağolun.
Stardew Walley almıştım. Çok beğenmedin.
Kolay gelsin öncelikle şunu bil sen onlardan güçlüsün beni bitek yarasalar korkuttu şu oyundaÇok sağolun hocam
İnşallah korkmadan oynarız
En iyisi ben önce hilelerle oynayayım sonrasında tam anlamıyla survival olarak oynarım.
Hocam çok soru sordum ancak son bir şey sormak istyorumRica ederim oyunda zorlandığın bişey olursa söyleyebilirsin
Ben oyunda genellikle okçuluk ve molotofculuk yaparak oynadım yakıcı ok yap mutanlara ve kalabalık yamyamlara karşı ok yapmak için tüğ bulmak beni çok zorladı başta oyunda ama sonrasında kuş evleriyle çözdüm bunu yapmak için
Kolay gelsin öncelikle şunu bil sen onlardan güçlüsün beni bitek yarasalar korkuttu şu oyunda
Düz duvarlar ve temellerle yapabilirsin özel yapılarda var bu arada istediğin gibi soru sorabilirsin neden giriyoruz ki forumaHocam çok soru sordum ancak son bir şey sormak istyorum
Oyunda ev yaparken istediğimiz gibi özgür müyüz. Yoksa belli bir kalıp üzerinde mi yapıyoruz sadece
Çok sağolun hocam. Oyunu alacağımDüz duvarlar ve temellerle yapabilirsin özel yapılarda var bu arada istediğin gibi soru sorabilirsin neden giriyoruz ki foruma
Rica ederim iyi yamyam ve mutant avlamalarÇok sağolun hocam. Oyunu alacağım