Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

Soru Ayarları ne yaparsam yapayım GTA online düşük fps alıyorum.

En kısa şöyle açıklanabilir: Bu durum, single player oynarken haritanın yalnızca senin için yaratıldığı ve karakterinin gördüğü yerin varsayıldığı-renderlandığı, ancak çok oyunculu mod için böyle olmadığı ve oyunun diğer oyuncuların gördüğü sınırları hesaba katmak zorunda olduğundan kaynaklanır.
  2. Nixc0r

Soru Her oyunu bitirdikten sonra gelen tuhaf his nedir?

KOTOR Oynamaya çok sarmıştım ve aniden bitti. ? Ben de bi 30 saat daha gömdüm, şu an bir 30 saat daha gömmekteyim.
  3. Nixc0r

Haber GTA 6 önümüzdeki günlerde tanıtılabilir!

Rockstar yaptığı işin hakkını veren bir firma ve bu işide hakkıyla yapacaklarına inanıyorum. GTA Trilogy bunların dışında tabi.
  4. Nixc0r

2024 Verilip 2025'e ertelenecek diyorlar çoğu yerde ancak herkesin ortak olduğu konu 2023 sonlarına doğru bir fragman göreceğimiz.
  5. Nixc0r

Enis Kirazoğluna göre 2023 sonlarına doğru fragman, 2024-2025 yılları arasında ise oyun çıkacak. Dönemin konsollarının yaygınlaşmasını bekliyorlarmış.
  6. Nixc0r

GTA 6'nın çıkış tarihi ile ilgili önemli bir iddia gündeme geldi. İddialara göre GTA 6'nın resmi duyurusu, en geç 17 Mayıs'a kadar yapılacak. Eylül veya ekim ayında ise oyunun ilk fragmanı yayınlanacak. Video oyun dünyasının yıllardır beklemekte olduğu Grand Theft Auto 6 (GTA 6) ile ilgili...
  7. Nixc0r

Soru GTA 5 Türkçe Yamayla Girmeme İzin Verilmeyen Online'a Hileyle Giriş Yapılmaya İzin Veriyor?

Bedava olan neredeyse her oyunun kaderi bu ?
  8. Nixc0r

Soru GTA 5 Türkçe Yamayla Girmeme İzin Verilmeyen Online'a Hileyle Giriş Yapılmaya İzin Veriyor?

Hileler hakkında maalesef pek bir bilgim yok.
  9. Nixc0r

Oyun dosyaları değiştiğinden dolayıdır büyük ihtimalle Yamayı kaldırıp dosyaları doğrularsanız girebilirsiniz
  10. Nixc0r

Rehber GTA 5 Oyun Sonu Jeneriği Tamamen İzleyince Başarım Vermiyomuş

Hocam keşke baksaydınız denemeden ? Half Life 2 de bir bölümde kuma dokunmadan gitmek gerekiyor bende orda patlamıştım
  11. Nixc0r

Haber Jason Schreier, GTA 6 sızıntılarını doğruladı ?.

Böyle videolarda grafikten çok animasyonlara bakın ?
  12. Nixc0r

Soru GTA 4 çok kasıyor.

Oyunun optimizasyon sıkıntıları var orta - bilgisayarım GTA 4 te nefes alamıyor sen düşün
  13. Nixc0r

Yardım Gta 5 1. Şahıs görüş açısı çok düşük

https://www.vg247.com/gta-5-guide-how-to-configure-first-person-views-on-ps4-and-xbox-one#:~:text=Awesomely%2C%20you%20can%20increase%20or,person%20view%20to%20the%20maximum. Şu siteye göz atabilirsin onun dışında Google da Gta 5 First Person Fov diye aratabilirsin.
  14. Nixc0r

Anket Gta 6'Dan Beklentileriniz Nelerdir?

Gta Vc ve San Andreas gibi güzel hikayeli olsun. Ana karakter 1 kişi olsun böykece daha yakın olalım karaktere. Gta 4 fizikleri gelsin (araba sürme vb.) Eski oyunlardan 2-3 karakter görmek güzel olurdu. Örneğin Gta Sa da Ken Rosenberg ve Kent Paulu görüyoruz Ve onlarla görevlere...
  15. Nixc0r

Soru ''Grand Theft Auto: The Trilogy'' Sistemim Yeter Mi?

Hocam hiç uğraşmanıza gerek yok bence Bilgisayarınız oynatır. 1622316038 Sitede bazen hatalar oluyor mesela sistemimde Ark çalışmaz diyordu 30-40 fps falan oynayabildim.
  16. Nixc0r

Büyük ihtimal hatadır zaten San Andreas kaldırıyorsa diğerleride oynanır
  17. Nixc0r

https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/grand-theft-auto-iii/18462 Bu sayfaya gelip Can you run it yazısına basarsanız indirme başlar.
  18. Nixc0r

Siteden bir dosya indirince o bilgisayarda bulunan ekran kartını falan kendisi hallediyor uğraşmanıza gerek yok.
  19. Nixc0r

Kaldırır hocam o büyük ihtimali ne olur ne olmaz kullanıyorum :D
  20. Nixc0r

Oyunların sistem özelliği çok düşük telefondan dahi oynanılan oyunlar büyük ihtimal kaldırır :). Emin olmak istiyorsanız can i run it sitesinden bakabilirsin.
  21. Nixc0r

Hangi Gta Yı Neden Seviyorsunuz?

GTA VC çocukken oynardın hala oynuyorum mobilde ?. Gta Türk vardı ama bende ayrı güzeldi her fenerbahçe forması falan vardı özledim.
  22. Nixc0r

Gta V singleplayer para hilesi nasıl yapılıyor

https://shiftdelete.net/gta-5-hileleri-pc Yokmuş sanırım
  23. Nixc0r

GTA Oyunları Yenileniyor mu??

Ama Gta 4 bilgisayarlarda bile sıkıntılı bi oyun bence biraz zor
  24. Nixc0r

O 2018 günü ne heycanla bekledimde gelmedi
  25. Nixc0r

Bi kaç hafta önce abime böyle şeyler olsa çok iyi olurdu falan diye konuşuyordum Eeeey Rockstar nereye gizli mikrafon koydunuz :D
  26. Nixc0r

Gta 4 te love meet işe yarıyormu?

Yarıyodur bence :D
  27. Nixc0r

İlk Oynadığınız GTA serisi neydi?

GTA 3 Çok küçüktüm annemle komşumuzu ziyarete gitmiştik bi abi vardı adını hatırlamıyorum sanırım o zamanlar 17 yaşındaydı o oyun oynarken izliyordum onu sonra dedi gel oyna biraz dedi gittim oynadım bilgisayarla ilk tanışmam böyle oldu :D
  28. Nixc0r

En Sevdiğiniz GTA Ana karakteri !

-Hadi ama Tommy sahte parayı alacağımı mı sandın he? -Hayır sadece seni öldürmeden önce son kez dalga geçmek istemiştim! şu efsane sahneyi unutup Tommy yerine diğerlerini seçenlerde ne bilm
  29. Nixc0r

Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

bence vice dan başla önce san oynayıp sonra vice geçersen pek beğenemezsin küçükten büyüğe git
  30. Nixc0r

Bilgisayarım açık kalsa birşey olurmu ?

4 gün bıraktım bişey olmadı ama dikkat et ısınmasın laptop
  31. Nixc0r

Gta 5 Oynarken En Çok Ne Yaparsınız?

bi yolu arabalarla kapa ve orda savaş çıkar favorim
  32. Nixc0r

geta beş açar mı

Geyta degilmi doğrusu
  33. Nixc0r

geta beş açar mı

Fazla espri iyidir zaten bende şakasına dedim
  34. Nixc0r

geta beş açar mı

o espri yapıldı :D
  35. Nixc0r

geta beş açar mı

Açacağı nı sanmıyorum ama onun yerine geyta samandires i öneririm Vc de olur
  36. Nixc0r

gta 4 aynı anda 2 save açma

Yeni oyun açın en üstteki boşluğa kaydedin birdaha yeni oyun açın en alttaki boşluğa save alın oluyor böyle biz abimle böyle oynadık en altı bn aldım en üstü o aldı girerken kayıtlı oyunu seç deyip hangisi seninse ona gir oyun içinde kayıt alırken kendi save nin üstüne yaz 1591624260 not: tüm...
  37. Nixc0r

GTA V 2 saat oynanmazsa gidiyor iddiası

daha sonra doğrulama falan yapıyor onlarıda hesaba katıyor yani 94 gb ı inse bile biraz bekletiyor orayıda sayıyor ama o son kısım hızlı bitiyor
  38. Nixc0r

GTA V 2 saat oynanmazsa gidiyor iddiası

Oyun haberlerinde Multiplayer dışında hiç biryere inanmam herifler kaynak veriyor sohbetleri samimi espiriler güzel oyunları tarafsız eleştiriyorlar öneririm
  39. Nixc0r

Gta 5 Dil Ayarını Nasıl Değiştiririm?

sağolun ya bayaa canım sıkıldı silip yeniden indircem abim girirken yanlışlıkla dil ayarlama ekranını geçmiş : :sob: :sob:
  40. Nixc0r

Gta 5 Dil Ayarını Nasıl Değiştiririm?

Oyunu yeni yükledim girdim oyun Çin ceydi ben bu dil ayarını nasıl değiştirim 1589654583 tüm ylları denedim olmadı 1589654697 bilen biri yokmu ????
  41. Nixc0r

Acil Bakın Lütfen ! Rockstar Games sorunu

Rockstar desteğe yazmayı dene belki çözerler
  42. Nixc0r

resimlere tıklanmıyormu
  43. Nixc0r

otobüs olanlara tkla verify de
  44. Nixc0r

arkadaşlar bu sistem gta v kaldırırmı

böyle daha iyi oldu :D
  45. Nixc0r

zaten dolandırıcı tipi vardı bence ben güvenmem
  46. Nixc0r

Valla ben olsam bende vermem
  47. Nixc0r

oturdum dizi izler gibi izliyorum
  48. Nixc0r

e sen niye söyledin
  49. Nixc0r

Almıyımı bi dal
  50. Nixc0r

Bu gerçekse yer yerinden oynar.

oha şuan deprem oldu bak
  51. Nixc0r

save dosyası

Dost Kayaoğlu inceleme yaptı GTA sa ya orda çözümü söylemişti 1588617085 azcık araştırsanız yapardınız 1588617125 iyi dedin
  52. Nixc0r

save dosyası

neden geçemedin tuşlarımı bilmiyon
  53. Nixc0r

GTA 5 Ekran Kartının yalnızca %35 ini kullanma sorunu

oyun korsanmı
  54. Nixc0r

GTA 4de güncelleme ne zaman gelecek ?

7-8 gibi gelir belki
  55. Nixc0r

GTA 4de güncelleme ne zaman gelecek ?

genellikle böyle güncellemeler daha geç saatlerde gelir