Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En kısa şöyle açıklanabilir: Bu durum, single player oynarken haritanın yalnızca senin için yaratıldığı ve karakterinin gördüğü yerin varsayıldığı-renderlandığı, ancak çok oyunculu mod için böyle olmadığı ve oyunun diğer oyuncuların gördüğü sınırları hesaba katmak zorunda olduğundan kaynaklanır.
GTA 6'nın çıkış tarihi ile ilgili önemli bir iddia gündeme geldi. İddialara göre GTA 6'nın resmi duyurusu, en geç 17 Mayıs'a kadar yapılacak. Eylül veya ekim ayında ise oyunun ilk fragmanı yayınlanacak.
Video oyun dünyasının yıllardır beklemekte olduğu Grand Theft Auto 6 (GTA 6) ile ilgili...
https://www.vg247.com/gta-5-guide-how-to-configure-first-person-views-on-ps4-and-xbox-one#:~:text=Awesomely%2C%20you%20can%20increase%20or,person%20view%20to%20the%20maximum.
Şu siteye göz atabilirsin onun dışında Google da Gta 5 First Person Fov diye aratabilirsin.
Gta Vc ve San Andreas gibi güzel hikayeli olsun.
Ana karakter 1 kişi olsun böykece daha yakın olalım karaktere.
Gta 4 fizikleri gelsin (araba sürme vb.)
Eski oyunlardan 2-3 karakter görmek güzel olurdu.
Örneğin Gta Sa da Ken Rosenberg ve Kent Paulu görüyoruz
Ve onlarla görevlere...
Oyunların sistem özelliği çok düşük telefondan dahi oynanılan oyunlar büyük ihtimal kaldırır :).
Emin olmak istiyorsanız can i run it sitesinden bakabilirsin.
GTA 3
Çok küçüktüm annemle komşumuzu ziyarete gitmiştik bi abi vardı adını hatırlamıyorum sanırım o zamanlar 17 yaşındaydı o oyun oynarken izliyordum onu sonra dedi gel oyna biraz dedi gittim oynadım bilgisayarla ilk tanışmam böyle oldu :D
-Hadi ama Tommy sahte parayı alacağımı mı sandın he?
-Hayır sadece seni öldürmeden önce son kez dalga geçmek istemiştim!
şu efsane sahneyi unutup Tommy yerine diğerlerini seçenlerde ne bilm
Yeni oyun açın en üstteki boşluğa kaydedin birdaha yeni oyun açın en alttaki boşluğa save alın
oluyor böyle biz abimle böyle oynadık en altı bn aldım en üstü o aldı girerken kayıtlı oyunu seç deyip hangisi seninse ona gir oyun içinde kayıt alırken kendi save nin üstüne yaz
1591624260
not: tüm...
Oyun haberlerinde Multiplayer dışında hiç biryere inanmam herifler kaynak veriyor sohbetleri samimi espiriler güzel oyunları tarafsız eleştiriyorlar öneririm