Fikir Alışverişi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 197
Korkmana gerek yok onu diyenler sahtekar GİTMESİ İMKANSIZ!
Her kanal aynı değil amaİşte buyüzden türk oyuncu kanallarına abone olmamalısınız.
Aynen usta. En doğrusunu yapmışsın. Bende gerekli açıklamayı yazdım orayaO videonun altına da gerekli açıklamayı yaptım. Bu eleman kesinlikle yediremiyor kendine. Zamanında parayla almış şimdi ücretsiz olunca kuduruyor
Kardeşim forumu terk et. Yazma buraya. 10 kişi olmaz diyor inatla olur diyorsun madem sen biliyorsun git sorma buraya.İşte diyorum ya epic games oyle diyor gta icin sadece
KARDEŞ HESABI VER STORY MODDU BITIRIP VERIRIM VALLAHAİşte diyorum ya epic games oyle diyor gta icin sadece
Tm Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Annem Filan Da Söylüyor Bana Ben Saf Imdır böyle şeylere hemen inanan bir insanım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu Huyumun Yüzünden Discord Sunucumu Kaybettim
ÖMER DMN ORUCLUYKEN KAFA GIDIYOR ONUN TAKMA SEN GİTMİYOR ZATENİşte diyorum ya epic games oyle diyor gta icin sadece
gta'yı bütün hesaplarından alacaklar maalesef.
görevim tamamlandı o zaman.
Mrb benim suanlık bir pcm yok ama nasıl gta 5 in gitmesini engelliycem epic games hesabımda
Yalan bende 1gündür duruyor yüklemedim bile hâlâ kütüphanede duruyorBeyler sizce doğrumu bu söylenti vevap yazmayan beyler
Acaba biz paralı alanlar olarak para verip aldığımız için gitmiyor olmasın ??Ona Bakarsan GTA 5'de steamde çok satmıştı. Ama kimsenin kütüphanesinden alınmadı. O 2 saat meselesini kim söylediyse yalan söyleme işinde çok iyi değil.
Tabi onun da bir etkisi var Bu arada ne zaman aldın oyunu merak ettimAcaba biz paralı alanlar olarak para verip aldığımız için gitmiyor olmasın ??
Ki öyle bir durum da yok zaten geri almak istedikleri gibi bi durum da yokGTA 5 i geri almak gibi bir hakları yok, oyunu ücretsiz vermeleri geri alabilirler anlamına gelmez.
3 sene önce.Tabi onun da bir etkisi var Bu arada ne zaman aldın oyunu merak ettim
GTA 5 94 GB ın 45 GB ı indi ama %39 indi olarak gözüküyor neden böyle?Oyun haberlerinde Multiplayer dışında hiç biryere inanmam herifler kaynak veriyor sohbetleri samimi espiriler güzel oyunları tarafsız eleştiriyorlar öneririm
daha sonra doğrulama falan yapıyor onlarıda hesaba katıyor yani 94 gb ı inse bile biraz bekletiyor orayıda sayıyor ama o son kısım hızlı bitiyorGTA 5 94 GB ın 45 GB ı indi ama %39 indi olarak gözüküyor neden böyle?
Şimdi baktım da 5 seneymiş..3 sene önce.
e hocam iyimiş seninki. 5 yıl erken erişim sağladın işte fena mıŞimdi baktım da 5 seneymiş..