- Reaksiyon puanı
- 7,873
sakin abiamk ben zengin değilim laa öğrenciyim öğrencii
Öğrenci evinde neskafe yetmezse tylolhot ikram ediliyor sen adama laptop göndercem diyorsun nerenin öğrencisisin yiğidimamk ben zengin değilim laa öğrenciyim öğrencii
erzurum üniÖğrenci evinde neskafe yetmezse tylolhot ikram ediliyor sen adama laptop göndercem diyorsun nerenin öğrencisisin yiğidim
sen bana 10 tl ininalden nakit yolla ona razıyım tabi istersen ama pc kabul edememama sana alcağım seni hayallerine ulaştıracağım hadi ver adresde özelden ver bana isim soyisim bi asus gönderim çeşke param olsa daha fazla yapsam
hadi ver özelden bana bekliyomsen bana 10 tl ininalden nakit yolla ona razıyım tabi istersen ama pc kabul edemem
Abi ipden bulursun ve büyük ihtimalde denizlide sana söylemek istemiyorhadi ver özelden bana bekliyom
e sen niye söyledinAbi ipden bulursun ve büyük ihtimalde denizlide sana söylemek istemiyor
Burda bir iyiliğin gerçekleşmesini izlemek istiyorume sen niye söyledin
oturdum dizi izler gibi izliyorum
Bendeoturdum dizi izler gibi izliyorum
Burda bir iyiliğin gerçekleşmesini izlemek istiyorum
D:ASDDADSAoturdum dizi izler gibi izliyorum
Kargo takip numarası yeter bize
Bende makbuz istiyorum ASDSADSAa
Mesaj otomatik birleştirildi:
D:ASDDADSA
VAlla bende izliyorum berkecix almazsa ben isticem laptopu haberiniz olsun ASDDSADDas
güzel abi en azından bir kişinin hayalini gerçekleştir ?şuan özelden yazıyo
yaw abi nolursun adres vermemem ininalden yollayabilirsen barkod atayım o barkoda gönlünden ne koparsa ama adres veremem kbKargo takip numarası yeter bize
abi şöyle yapın oturduğu ildeki bir kargo şirketine gönder gidip oradan alsınyaw abi nolursun adres vermemem ininalden yollayabilirsen barkod atayım o barkoda gönlünden ne koparsa ama adres veremem kb
yaw abi nolursun adres vermemem ininalden yollayabilirsen barkod atayım o barkoda gönlünden ne koparsa ama adres veremem kb
yaw abi nolursun adres vermemem ininalden yollayabilirsen barkod atayım o barkoda gönlünden ne koparsa ama adres veremem kb
yardım edecek abiHangi arkadaş
ney yasaklandıYasaklandı arkadaş