- Reaksiyon puanı
- 16,603
zaten dolandırıcı tipi vardı bence ben güvenmem
yardım edecek olanney yasaklandı
ondan dolayı mı yasaklandı küfür şey hangi küfürden@alcakx isimli arkadaş küfür veya hakaretten yasaklandı.
Lütfen forum kurallarını okuyun ve uyun
Yan komşunum adresini verirdim benzaten dolandırıcı tipi vardı bence ben güvenmem
yardım edecek olan
Mesaj otomatik birleştirildi:
ondan dolayı mı yasaklandı küfür şey hangi küfürden
[/QUOTE
*** yazdığından dolayı
abi ya ondan yasaklamasaydınız bari biraz bekleseydiniz berki yardım ederdi arkadaşaAm* yazdığından dolayı
Lütfen üye olmadan forum kurallarını okuyunuzabi ya ondan yasaklamasaydınız bari biraz bekleseydiniz berki yardım ederdi arkadaşa
böyle daha iyi olduA*k yazdığından dolayı
ÖYLE ŞEYLERE KAFAM BASMIYO NEDİR Kİ O VE BİRDE BÜTÇEM YOK O YÜZDEN EK EŞYALAR ALAMAMDediğim gibi. UEFI kurulum yap 7.
BIKTIM YA HEP NOTLARI KÖTÜ YARAMAZLIK YAPANLARIN PC Sİ EN KRAL BEN GİBİ ÇALIŞKAN HER DÖNEM TAKDİR GETİREN BİR ÖĞRENCİNİN PC Sİ BERBAT BIKTIM YAAADediğim gibi. UEFI kurulum yap 7.
İnternetten araştır. PC hızlı açılacak en başta mesela.ÖYLE ŞEYLERE KAFAM BASMIYO NEDİR Kİ O VE BİRDE BÜTÇEM YOK O YÜZDEN EK EŞYALAR ALAMAM
Mesaj otomatik birleştirildi:
BIKTIM YA HEP NOTLARI KÖTÜ YARAMAZLIK YAPANLARIN PC Sİ EN KRAL BEN GİBİ ÇALIŞKAN HER DÖNEM TAKDİR GETİREN BİR ÖĞRENCİNİN PC Sİ BERBAT BIKTIM YAAA
AMA PARA YOK NE YAPABİLİRİM ŞUAN TELEFON ALACAM O YÜZDEN BİRİKTİRİYOM BİLGİSAYARA AYIRACAK BÜTÇE YOKİnternetten araştır. PC hızlı açılacak en başta mesela.
Bunun para ile alakası ne?AMA PARA YOK NE YAPABİLİRİM ŞUAN TELEFON ALACAM O YÜZDEN BİRİKTİRİYOM BİLGİSAYARA AYIRACAK BÜTÇE YOK
ŞİMDİ YOUTUBEYE TAM NE YAZICAM AÇIKLARMISINBunun para ile alakası ne?