Rehber GTA 5 Oyun Sonu Jeneriği Tamamen İzleyince Başarım Vermiyomuş

Sorsavuş

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
Reaksiyon puanı
46
Son görevlerden olan 1. 2. ve 3. yoldan 3.'yü seçtim. Oynadım görevi, bitirdim. Jenerik geldi. Jeneriği baştan sona kadar izlersek belki bir başarım gelir diye düşündüm. 1.30 saat boyunca sürdü jenerik. Sonra da hiçbir başarım gelmedi. Haberiniz olsun.

Bir de jenerik sonunda psikiyatri raporu geldi. Araştırdığım kadarıyla oyunu oynama şeklinize göre şekilleniyormuş rapor. Oyunu bitirdikten 2-3 saat sonra Social Club'a gidip kariyer sekmesinden görevlere tıklayın onun en sonuna geliyor psikiyatri raporunuz.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,602
Son görevlerden olan 1. 2. ve 3. yoldan 3.'yü seçtim. Oynadım görevi, bitirdim. Jenerik geldi. Jeneriği baştan sona kadar izlersek belki bir başarım gelir diye düşündüm. 1.30 saat boyunca sürdü jenerik. Sonra da hiçbir başarım gelmedi. Haberiniz olsun.

Bir de jenerik sonunda psikiyatri raporu geldi. Araştırdığım kadarıyla oyunu oynama şeklinize göre şekilleniyormuş rapor. Oyunu bitirdikten 2-3 saat sonra Social Club'a gidip kariyer sekmesinden görevlere tıklayın onun en sonuna geliyor psikiyatri raporunuz.
Hocam keşke baksaydınız denemeden ?

Half Life 2 de bir bölümde kuma dokunmadan gitmek gerekiyor bende orda patlamıştım

osmanfurkansahin

Teknolojisever.
SDN
Reaksiyon puanı
201
GTA V'i bitirdiğim günü hatırlıyorum. İlk indirimleri olduğu dönemde bilgisayarım kaldırmazken satın almıştım. Satın alırken de motivasyonum "Bir gün bilgisayarımı toplayacağım, o zaman oynarım." cümlesiydi. Tabi ki 2017 yılının başında bilgisayarımı toplayınca ilk bitirdiğim oyun da GTA V oldu. Yine de bende GTA IV'ün bıraktığı etkiyi bırakamadı.