Sorsavuş
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
- Reaksiyon puanı
- 46
Neden Türkçe yama ile GTA Online'a giremiyorum?
Mod yama vb ile giremezsiniz.Neden Türkçe yama ile GTA Online'a giremiyorum?
NedenMod yama vb ile giremezsiniz.
Oyun dosyaları değiştiğinden dolayıdır büyük ihtimalle
Hileciler nasıl giriyoOyun dosyaları değiştiğinden dolayıdır büyük ihtimalle
Yamayı kaldırıp dosyaları doğrularsanız girebilirsiniz
Hileler hakkında maalesef pek bir bilgim yok.Hileciler nasıl giriyo
Online çok sıkıntılı. En son hileciler sizin ilerlemenizi bile silebiliyordu diye hatırlıyorum fakat güncelleme getirip o sorunu çözdüler hemen. Bu olay yaşanalı çok olmuyor, yeni hatta. Hâlen çok sıkıntılar vardır eminim, ben silmiştim hilecilerden dolayı.
Bunlar yapabildiklerinin sadece küçük bir kısmı. İsterlerse üzerinize ateş koyup her doğduğunuzda ölmenize sebep verebiliyorlar. Oyun içerisinde telefonunuza sürekli 3 saniyede bir mesaj atıyorlar. Cayo Perico'daki adaya bile attıklarını biliyorum.Bir tanesi bizim ekibe kafayı takmıştı. Öldükten sonra dirildiğimiz noktada bir anda bir sürü silahlı adam beliriyordu, tekrar öldürüyordu bizi. Baktık kurtuluş yok, mecbur server değiştirdik.
Bedava olan neredeyse her oyunun kaderi bu ?Bunlar yapabildiklerinin sadece küçük bir kısmı. İsterlerse üzerinize ateş koyup her doğduğunuzda ölmenize sebep verebiliyorlar. Oyun içerisinde telefonunuza sürekli 3 saniyede bir mesaj atıyorlar. Cayo Perico'daki adaya bile attıklarını biliyorum.
Benim karşılaştığım en garibi ise sürekli telefon çalma sesi geliyordu. Başka bir sunucuya geçtiğimde bile çalmaya devam etti. Ve işin garibi, tek oyunculuya geçtiğimde bile çalmaya devam ediyordu. GTA Online tam bir kanser.
Paramızla rezil oldukBedava olan neredeyse her oyunun kaderi bu ?