Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Concord C-942 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
https://www.hepsiburada.com/polosmart-pgm10-armor-gaming-kablolu-kulakustu-kulaklik-siyah-p-HBV000013BGAN?magaza=ELİT%20TİCARETT
arkadaşlar bunlardan hangisini almalıyım yani hangisi daha iyi diğrerine göre
Pubg lite indirdiğiniz sitede size ekstra indirmeniz gereken birşeyler var
1612777492
Aşşağıya doğru inin görürsünüz.
1612777529
Ha bide sorun çözülmezse kendi sitesinde hataların çözümünü anlatıyor.
Ozaman tek birşey kalıyor elinizi zulaya alıştırın mesela bi kişi öldürdüğünde onun dilahını alırsın ve elinde son model bi silah olur bende aynı oyuna para yatırmıyorum ama el becerim iyi olduğu içim maç kazanıp xp alıyorum ve o xp lerle de desteler açarak silah alıyorum sende öyle yap istersen.
https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce-now/
Bu siteye bak istersen ücretli ve ücretsiz var eğer ücretsiz seçersen sıra beklemek zorundasın ama ücretliyi seçersen sıra beklemezsin.
1612609920
GeForce NOW, neredeyse tüm dizüstü bilgisayarları, masaüstü bilgisayarları, Mac'leri, SHIELD TV'leri...
Ben gayet güzel oynuyorum herkes son model silahlarla oynuyor ben ise sadece oyunun ilk başlarken verdiği silahlarla oyunuyorum ve gayet güzeller 10 dk li maçda 30 adam vuruyorum.
Haklısınız. Hayata biraz pozitif baksa herşey güzel ama sen negatif bakmayı tercih ediyorsun ve hata ediyorsun.
1612608483
Hem bak ne güzel tıp kazanmışsın.
Hocam bu konuyu tekrar tekrar aklınıza getirmeyerek bir süre sonra aklınaza gelmez(doğum günleri hariç) yani bu konuyu unutmak için bu konuyu aklınaza getirmemeye çalışın.
Merhaba arkadaşlar ben kulaklık alacam bütçem 100 tl şimdi size 2 kulaklık sunacam sizce hangisini almalıyım oyunlarda ses kasmak basslı müzik dinlemek ve rahat olan bi kulaklı alacam biliyorum bu bütçede zor ama bu bütçede hangisini almalıyım?
Bime bu hafta gelecek olan kulaklık...
Arkadaşlar merhaba benim huawei t8 adlı bi tabletim var ben bu tablete google servisleri yüklemek istiyorum youtube deki videolar işime yaramadı bi yerde sorun çıktı ondan yapamadım
İlk önce işlediğiniz bütün konuları dibine kadar öğren. Sonra ise test başına otur ilk başda fazla yanlışın çıkabikir ama bu normal gitgide alışırsın ve testleri çözersin unutma konu anlatımı test ve bol bol kitab oku.