Sıkıldım artık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 649793
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

649793

İnsanımsı bir bot
Reaksiyon puanı
209
Son zamanlarda artık hayattan bıktım.
-Benim hayatımda heyecan olacak,heyecanı severim ama karantinadan ne dışarısı ne de okul var,sıkılmaya başladım.
-Ailem yüzünden düzenli uyku düzeni kurdum kendime,10 da yatıp 6 da kalkıyorum,çok yararı olduğunu söylediler forumlarda ama yararını fln görmedim...
-Eskiden gece 4,5 gibi yatardım ve mutluydum,uyku düzeni kurunca kendime vakit ayıramıyorum,ayırdımmı da beni eğlendirmeyecek yararsız işler yapıyorum.Günün çoğunda 2 yaşımdaki kardeşime bakmakla geçiyor,2 yaşında olduğuna bakmayın fazla zeki ama zekasını kötü yerlere kullanıyor adamı sinir etmek hoşuna gidiyor dayak yemeyi seviyor bilerek hoşlanmadığım şeyleri yapıyor,çok şımarık insan 1 kere bile bunla mutlu olamıyor,ya ders yapıyom ya kardeşime bakıyom.Çok sıkıldım artık gençlik,buraya kadar okuduysanız helal size XD içimi döktüm,tavsiyeleriniz benim için elmas.

Umut Keleş

Profesör
Reaksiyon puanı
867
-Benim hayatımda heyecan olacak,heyecanı severim ama karantinadan ne dışarısı ne de okul var,sıkılmaya başladım.
-Ailem yüzünden düzenli uyku düzeni kurdum kendime,10 da yatıp 6 da kalkıyorum,çok yararı olduğunu söylediler forumlarda ama yararını fln görmedim...
-Eskiden gece 4,5 gibi yatardım ve mutluydum,uyku düzeni kurunca kendime vakit ayıramıyorum,ayırdımmı da beni eğlendirmeyecek yararsız işler yapıyorum.Günün çoğunda 2 yaşımdaki kardeşime bakmakla geçiyor,2 yaşında olduğuna bakmayın fazla zeki ama zekasını kötü yerlere kullanıyor adamı sinir etmek hoşuna gidiyor dayak yemeyi seviyor bilerek hoşlanmadığım şeyleri yapıyor,çok şımarık insan 1 kere bile bunla mutlu olamıyor,ya ders yapıyom ya kardeşime bakıyom.Çok sıkıldım artık gençlik,buraya kadar okuduysanız helal size XD içimi döktüm,tavsiyeleriniz benim için elmas.
Acilen Half Life 2 başlamalısın (bitirdiysen yine başla)

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,921
Sıkıntıya uyumak iyi gelir.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
4, 5 gibi yattığında mutlu olduğunu yazmışsın düzenli uykuda mutsuz olduysan eski düzenine dön o zaman

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,767
Düzenli uyku güzel bir şey. Hayatta disiplin ve düzen yeteri miktarda olmalı. Bak ben 32 yaşında adamım 15 yaşında bir kardeşim var. O da bu yaşta söz dinlemez filan oluyor ama dayak kesinlikle bir çözüm değil. Hatta travmalara sebep olabilecek bir şey. Çok aksiyon arıyorsan aksiyon dolu oyunlara takıl. Hatta arada bir bilgisayarında oynayabiliyorsan GTA5i director mode da aç oyna bir kafa dağıt. Metro 2033 metro last light oyna. Kendine bir hobi bul yani.

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Düzensizlik de bir düzendir.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,767
Düzensizlik de bir düzendir.
Düzensizlik başlı başına bir düzen değildir. Sadece düzenin gerekli olduğunu nasıl ve ne kadar yapılması gerektiğini hatırlatan bir sebeptir.

• Beğen
Reactions: 023

649793

İnsanımsı bir bot
Reaksiyon puanı
209
teşekkürler.

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Düzenli uyku iyi bir şey ama bunu kendi isteğinle yapmalısın.

Heyecan istiyorsan, yasak varken sokağa çık. Polislerle kovalamaca oynarsın :D
Gülmekden yarıldım.
Oyun oyna ve sana gta 5 öneriyim.
Eski uyku düzeninde mutlu oluyorsan o na dön.