¹SESİZLİK
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 85
Arkadaşlar ben yazılıma başlayacağım. Hintçe veya başka bir dil öğrenmem gerekiyormu ? Hangi dili Öğrenmeliyim ?
Ya biri bana Hintçe öğren dedi. Yazılım için.C# ile başla istersen.
Yok artık.Ya biri bana Hintçe öğren dedi. Yazılım için.
Sizce gerekli mi ?
Demek ki kazıklamış beni haydut ?Yok artık.
İngilizce dilinin iyi olması seni her dili öğretir.
Malesef. ?Demek ki kazıklamış beni haydut ?
Eğer konuyu açmasaydım. Hintçe öğrenmeye başlayacaktım ??Malesef. ?
Öğrensen kanal 7 deki hint filimlerininin orijinalini dinlemiş olursun.Eğer konuyu açmasaydım. Hintçe öğrenmeye başlayacaktım ??
Kurtardın beni saol ?
İzliyorum kanal 7 ' de. Türkçesi daha iyi ?Öğrensen kanal 7 deki hint filimlerininin orijinalini dinlemiş olursun.
Hiç güzel bir dizi deyil.İzliyorum kanal 7 ' de. Türkçesi daha iyi ?
Ben en iyisi Türkçeden şaşmayayım.
Daha doğrusu izlemeye mağruz kalıyorum ?
Annem, Kardeşim ve Nenem yüzünden ?
Hint dizisi mi ?Hiç güzel bir dizi deyil.
Evet zaten ben dizilere artık bakmıyorum evlenmeden arka sokaklara takip ediyodum evlenince onuda bıraktım.Hint dizisi mi ?
Valla bizim aile Kanal 7' deki bütün Hint Dizileri izliyor ve bağımlısı olmuşlar ???Evet zaten ben dizilere artık bakmıyorum evlenmeden Arka sokaklara takip ediyodum evlenince onuda bıraktım.
Onların zevki.Valla bizim aile Kanal 7' deki bütün Hint Dizileri izliyor ve bağımlısı olmuşlar ???
Ailem Hint dizisi vs Ben Hızlı ve Öfkeli ?Onların zevki.
Lazım mı ??hintçe lazım olabilir aslında
Nenenin hızlı ve öfkeliye bakarsa şoka girerim galiba.Ailem Hint dizisi vs Ben Hızlı ve Öfkeli ?
Lazım mı ??
Bence gerek yok.Lazım mı ??
Bence hiç girme eğer takılırsan ki ben takılacığını zannedmiyorum ama çıkarsa çevireye yazarsın.Lazım mı ??
Yok, bakmaz ?Nenenin hızlı ve öfkeliye bakarsa şoka girerim galiba.
Eğer boş zamanım olursa bakarım. Merak ettim şimdi.çok değil; ama ben yeni dil öğrencem dersen ispanyloca italyanca vs den sonra biraz bakabilirsin
Kendi kararı.Yok, bakmaz ?
O hint dizisine bayılıyor.
İlk önce İngilizce sonra bakarım.İngilizce öğren ilk başta sonra almanca ve fransızca öğrenmeni öneririm