- Reaksiyon puanı
- 259
Tum goruslerinize saygi duyuyorum marka farketmez.
???Realme 7 pro
Ama daha iyileride var.Realme 7 pro
Gourusun icin tesekkur ederimRealme 7 pro
BencedeAma daha iyileride var.
Önceliklerine bağlı herşey. Senin yerinde olsam SE 2020 alırdım ben.Tum goruslerinize saygi duyuyorum marka farketmez.
Knk sence ne aliyim
Fikrin icin tessekur ederim kardesims10+ beğenmezseniz galaxy note 10 ilte almanızı tavsiye ederim
Dediğim gibi önceliklerine bağlı.Knk sence ne aliyim
Fikrin benim icin onemliydi tesekkur ederimÖnceliklerine bağlı herşey. Senin yerinde olsam SE 2020 alırdım ben.
Tamam knk fikrin icin tskDediğim gibi önceliklerine bağlı.
Şuanda maalesef 5k seviyesinde iPhone almak pek mantıklı değil gibi duruyor. Samsung Note 10 lite'a veya s20 FE'ye yönelebilirsiniz. Ayrıca Samsung Note 10'un fiyatı bi hayli düşmüş 5600-5700₺ civarında bulabiliyorsunuz. Babam Note10+ kullanıyor, kaliteli olduğunu söyleyebilirim onu da tercih edebilirsiniz.Tum goruslerinize saygi duyuyorum marka farketmez.
Mantikli fikrin icin tskküçük telefon kullanabiliyorsanız ve batarya ya önem vermiyorsanız se 2020 alabilirsiniz
s20 fe alınmazŞuanda maalesef 5k seviyesinde iPhone almak pek mantıklı değil gibi duruyor. Samsung Note 10 lite'a veya s20 FE'ye yönelebilirsiniz. Ayrıca Samsung Note 10'un fiyatı bi hayli düşmüş 5600-5700₺ civarında bulabiliyorsunuz. Babam Note10+ kullanıyor, kaliteli olduğunu söyleyebilirim onu da tercih edebilirsiniz.
Bu yalandır işte. SE 2 Kas gücü olarak Note 10 Lite gibi telefonlara taş çıkartır.Şuanda maalesef 5k seviyesinde iPhone almak pek mantıklı değil gibi duruyor.
?s20 fe alınmaz
Fikrin icin tsjBu yalandır işte. SE 2 Kas gücü olarak Note 10 Lite gibi telefonlara taş çıkartır.
kas gücü ?Bu yalandır işte. SE 2 Kas gücü olarak Note 10 Lite gibi telefonlara taş çıkartır.
Özellikleri gayet iyi gibi duruyor. Neden öyle dediniz?s20 fe alınmaz
S20 FE önermeniz ve SE 2020 alınmaz demeniz?Şuanda maalesef 5k seviyesinde iPhone almak pek mantıklı değil gibi duruyor. Samsung Note 10 lite'a veya s20 FE'ye yönelebilirsiniz. Ayrıca Samsung Note 10'un fiyatı bi hayli düşmüş 5600-5700₺ civarında bulabiliyorsunuz. Babam Note10+ kullanıyor, kaliteli olduğunu söyleyebilirim onu da tercih edebilirsiniz.
Bu yalandır işte. SE 2 Kas gücü olarak Note 10 Lite gibi telefonlara taş çıkartır.
S20 FE önermeniz ve SE 2020 alınmaz demeniz?
Tum goruslerinize saygi duyuyorum marka farketmez.
ne alaka ?S20 FE önermeniz ve SE 2020 alınmaz demeniz?
Samsung note 10 lite ,se 2. El mate 20 proTum goruslerinize saygi duyuyorum marka farketmez.
Dostum sana da söyleyeyim. Bu telefon o kadar kaliteli değil. 4 ay boyunca kullandım ve değiştirmek zorunda kaldım. Bu fiyata bu ürün yerine Android bir cihaz almanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.![]()
Apple iPhone SE (2020) 128 gb Beyaz Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili) Aksesuarlı Kutu Fiyatı - Trendyol
Apple iPhone SE (2020) 128GB Beyaz Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili) Aksesuarlı Kutu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Note 10 lite yada Se 2020 almanı tavsiye ederim.Tum goruslerinize saygi duyuyorum marka farketmez.
HmDostum birkaç gün önceye kadar kullanıyordum o telefonu. Bilmeden konuşmuyorum.![]()
iPhone SE2020 Uzun Kullanım Değerlendirmesi
Herkese selamlar. Forumda soran fazla kişi olduğu için bu değerlendirmeyi yapmak istedim. Burada söylediğim şeyler tamamen benim görüşüm, siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Şimdi başlayalım. Öncelikle telefonun tasarımından başlarsak bildiğiniz gibi eski bir tasarım, ekran kasa oranı düşük ve...forum.shiftdelete.net
Eyw knkburadan bilgi alabilirsiniz![]()
Reno 4' ü Samsung Note 10 Lite' a Değiştim, Ne Kadara Aldım, İyi mi Yaptım ?
Merhabalar, Bir süre öncesine kadar Oppo Reno 4 kullanıyordum, bir arkadaşım telefon alacağını söyledi ve 4000 tl bütçesi olduğunu söyledi ben de benim telefonu ne yapıp ne edip 3700 e sattım. Telefonu satmamım nedeni kesinlikle sevmemem ya da düşük performans göstermesi değil (fiyatına göre...forum.shiftdelete.net
Tm knkNote 10 lite yada Se 2020 almanı tavsiye ederim.
Sadece senin kullanman gerDostum birkaç gün önceye kadar kullanıyordum o telefonu. Bilmeden konuşmuyorum.![]()
Herkese selamlar. Forumda soran fazla kişi olduğu için bu değerlendirmeyi yapmak istedim. Burada söylediğim şeyler tamamen benim görüşüm, siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Şimdi başlayalım. Öncelikle telefonun tasarımından başlarsak bildiğiniz gibi eski bir tasarım, ekran kasa oranı düşük ve...forum.shiftdelete.net
Şarj dışında pek bir alınmazlığı yok.Dostum birkaç gün önceye kadar kullanıyordum o telefonu. Bilmeden konuşmuyorum.![]()