Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5.sınıfta bilişim hocam önermişti bende üye oldum ama hesabım gereksiz yere sınırsız ban yemişti bende tam 4 yıldır girmemeiştim ama yapamadım ve sanal aileme geri döndüm
Hocam ramı uyumlu almak ZORUNDASINIZ. Ssd farketmez ama bi konu açıp güzel bir ssd bulun
1609512338
Hocam uyumlu alırsanız bir sıkıntı çıkamz ssd ve ram pc yi hızlandıracaktır
Arkadaşlar merhaba bizim ailede kullanılmayan bir tablet var kullanmak için her eksiğini gidersim ama ekran hemen kararaıyor huawei tablet ayarlarda bulamadım ekrana dokunmazsam 10 sanşye yakın sürede kapanıyor ne yapmam lazım
Tablet model:huawei madepat t8
Çok zor değil ben 12 yaşımda öğrenmiştim ve çok güzel sürüyordum sadece püf noktaları var örnek verecek olursak araba yokuşta nasıl kaldırılır? Çok basit ama dikkat işi sonuçta can taşıyorsun ve ben sürmeyi kendim öğrendim hiçbirkimse bana yardım etmedi ben sadece ozaman büyüklerimi izleyerek...
Kardeşim benim en küçük kardelimde aynı bu durumda ve %100 sizin sınıftan biri ilk önce çocuk normal ismiyle giriyor ardından dersde kim yoksa onun adıyla değiştirip dersi sabotaj yapıyor kardeşimin sınıfındaki sabotajcıda bu yöntemi yapıyor sen bu mesajı sınıf öğretmenine göster ve...
Sonra truckersmp i çalıştır üye olurken girdiğin emailli ve şifreyi girer oradan sana hangi servur a gireceğeni sorar kendi istediğine gir
1609270388
Rica ederim de iyi anlatamadım isterden youtubeden bak
ben önceden 75 tl ödüyordum telekoma paket yükselttim fiyatda 65 tl ye düştü üstüne üstelik internetin hızıda artı fani fiyat düştü internet hızı iyileşti
hocam ama son önerdiğim gayet güzel
https://www.hepsiburada.com/asus-fa506ii-bq150-amd-ryzen-7-4800h-8gb-512gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000TYNJB?magaza=HangisiUygun
https://www.hepsiburada.com/asus-fa506ii-bq150-amd-ryzen-7-4800h-8gb-512gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000TYNJB?magaza=HangisiUygun
1609186391
bütçeyi 500 tl aşıyor ama reyzen 7 var
Merhaba bügün aile paylaşımı ile bi arkadaşdan oyun indirdim ilk başta kütüphanemde 3 oyın vardı 1 tana oyunu indirdim ardından oyunu biraz oynadım sonra kütüphanemden oyun gitti sizce ne oldu
Telefonu pc ye bağlayın önemli dosyaları pc ye aktarın sonra telefona format atarsınız, yoksa yeni telefon mu alırsan orasını bilemem. Sonrada telefonu formatdan sonra dosyalarını aktarırsın ya da yeni telefonuna aktarırsın.
şehidimiz mekanı cennet olsun ALLAH inşallah ömerimizi cennetine koyar ömerimizin yaptığı iş yüreklerin yüreğini ister çocuğundan eşinden hayatından vatanı için terketti ALLAH (C.C.) ondan razı olsun
hocam şimdi ingilizcenin %90 nı kelime ezberlemek sen hep kelime ezberle ardından dualingo gibi uygulamalardan öğrenirsin unutma sen kelime ezberle ardından ise dualingo bibi uygulamalardan öğrenirsin
https://www.trendyol.com/g-skill/gskill-f4-3200c16d-64gtzn-trident-z-neo-rgb-64gb-2x32gb-ddr4-3200-mhz-cl16-rgb-ram-p-41774539?boutiqueId=494093?adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjuuctst_campaign=prod_free&link_com
1608876333
bunu al
1608876343
kanka
Merhaba Max 120 tl bütçe ile kulaklık alacam sizc hangisi ve yatta önerileriniz varmı
Rampage Eaglend Q3 Işıklı Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı
A101 e gelen kulak içi t1c buleetoot lu kulaklıkmı
Merhaba Max 120 tl bütçe ile kulaklık alacam sizc hangisi ve yatta önerileriniz varmı
Rampage Eaglend Q3 Işıklı Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı
A101 e gelen kulak içi t1c buleetoot lu kulaklıkmı
Malesef giremezsin sen en iyimisi o tableti dat üstüne para ekle yeni bir tane al sana önerim
Huawei matepat t8
1608556666
Biz 1000 liraya aldık tavsiye ederim
Merhaba pc me evde duran bi harici kılavye taknak istrdim ışığı yanıyor ama çalışmıyor aygıt yöneticise gidiyorum zaten en son drevirler var diyor yardım edermisiniz
1608556297
1608557613
bi hayır sever bakmayacakmı???????
Aga üye olabilirsin eğer sen 18 yaşından küçüksen gir 1milyonna üye ol de orada tc ni ıvırını zıvırı gir siteye girerkende senin 18 yaş altı oldupunu anlayıp velinde onay istiyor burakara kadar yaptıysan altda o ay formu yazar oraya tıkla velinin e edevlet bilgilerini gir neyse fazla uzatım...
merhaba ben 1 milyon istihtam kullanıyorum ve burada ingilizcenizin iyi olması lazım ben oyun geliştirmek istiyorum ama basit olacak öyle detaylı olmayacak ileride yazılılım okuluna gittiğimde ingilizce öğretirler diye tahmin ediyorum neyse sizce ingilizcemin iyi olması mı lazım
merhaba ben bir milyon istihdam kullanıyorum çok sevdim kardeşimede hesap açmak istiyorum ama 18 yaş altı sürekli hata veriyor ne yapacam aslında hesabı kurdum siteye girince sen 18 yaş altısın ebeyn onayı lazım diyor giriyorum ve hata veriyor ne yapacam arkadaşlar
@Umut Çelik
ben daha aşk maşk yaşamadım yaşamakta istemem
size bir şey okuyacam
elma insanı zeki yapar
o zekilikle iş adamı ve zengin olursun
manitan olur
manitan seni depresyona sokar
en sonda
ÖLÜM
ölüm nedeni bir elmanın...
Merhaba ben web sitesi tasarlıyarak para kazanmakn istiyorum
(bu arada sizce ne kadar kazanırım yazın bakalım) ama tek web tasarımı değil oyun vb. Şeyler tasatlama istiyorum oyunda olabilir hatta belki oyın tasarlamak istiyor olabilir hatta aynen oyun tasarlamak istiyorum sizce hangi youtuber u...