- Reaksiyon puanı
- 2,078
Online bir oyun olan bombom oynayan var mı? Oyun bayadır kapalıydı.Tekrardan açılmış da giriş yapamıyorum.Chrome da hata veriyor.Girebilen veya giremeyenler var mı?
Eskiden ben de oynuyordum 2011-2013 yıllarıydı, özlenen günlerOnline bir oyun olan bombom oynayan var mı? Oyun bayadır kapalıydı.Tekrardan açılmış da giriş yapamıyorum.Chrome da hata veriyor.Girebilen veya giremeyenler var mı?
Ben de o yıllarda başladıydım 2010-2011 gibiydi sanırım.O yıldan beri ara ara giriyorum da.Yeni hesap açtım onu da açmadı.Mail falan attım.Faceden de yazdım da.Bilgisayardansa kötü olcakEskiden ben de oynuyordum 2011-2013 yıllarıydı, özlenen günlerama şifremi falan hatırlamıyorum. Belki de tüm hesaplar silinmiştir, yeni hesap açmayı deneyin yine hata veriyorsa yetkililere geribildirim gönderin.
Eskiden de oynadım 2020 başlarında mobil bomb me english olarak da oynadım.
Adam senden sonra başlıyor, parayı yatırıyor oyundaki en güçlü oluyor
İyileştik reis ?aga sen iyileştinmi
İyileştik reis ?aga sen iyileştinmi
Hayır,oynamıyorum.Online bir oyun olan bombom oynayan var mı? Oyun bayadır kapalıydı.Tekrardan açılmış da giriş yapamıyorum.Chrome da hata veriyor.Girebilen veya giremeyenler var mı?
Başka oyun oynamadığım için arada zevkli oluyordu.Eskiden oynuyordum da şimdi oynamaya değer bir oyun olduğunu düşünmüyorum.
İlk defa duydum. Yeni bir hesap açarak deneyin.Online bir oyun olan bombom oynayan var mı? Oyun bayadır kapalıydı.Tekrardan açılmış da giriş yapamıyorum.Chrome da hata veriyor.Girebilen veya giremeyenler var mı?
Denedim gene olmuyor.Mesaj attım şifreleriniz kayıtlı tarayıcıda ondan diyolar ama sanmıyorum.İlk defa duydum. Yeni bir hesap açarak deneyin.![]()
Bombom Burdan kaydolup oynayabilirsiniz...tabi açarsaO nasıl oyunmuş? link atın deneyim.
Sağolun,bakayım hemen,merak ettim.Denedim gene olmuyor.Mesaj attım şifreleriniz kayıtlı tarayıcıda ondan diyolar ama sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bombom Burdan kaydolup oynayabilirsiniz...tabi açarsa
Eski tadı yoktur oyuncu sayısı düştü ama bir bakın girebilcek misiniz acaba sorun bende mi genel mi merak ediyorumSağolun,bakayım hemen merak ettim.
Daha önce hiç oynamadığımdan eskisi ile şimdiki versiyonunu karşılaştıramayacağım ama websitesinin yüklenmesi çok uzun sürdü.Eski tadı yoktur oyuncu sayısı düştü ama bir bakın girebilcek misiniz acaba sorun bende mi genel mi merak ediyorum
Bayadır çöken siteyi toplamaya çalışıyorlar.Ama muhtemelen becerememişler.Daha önce hiç oynamadığımdan eskisi ile şimdiki versiyonunu karşılaştıramayacağım ama websitesinin yüklenmesi çok uzun sürdü.
Bu website anormal bir şekilde yavaşmış kayıt bile olamadım,en iyisi ben bu oyunu oynamayayım.Pek stabil bir deneyim elde edemeyeceğimi düşünüyorum.Bayadır çöken siteyi toplamaya çalışıyorlar.Ama muhtemelen becerememişler.
Kayıt oldunuz mu? Yani açıldı mı? Karakter seçip giriş sağladınız mı?Bu website anormal bir şekilde yavaşmış kayıt bile olamadım,en iyisi ben bu oyunu oynamayayım.Pek stabil bir deneyim elde edemeyeceğimi düşünüyorum.
Tarayıcı geçmişini tamamen temizlemeyi deneyin, şifreler, forum verileri falan. Sonra tekrar deneyin. Rastgele bir hesap açtım mesela, sorun yok sadece kullanıcı adı oluştururken biraz vakit harcattı.Denedim gene olmuyor.Mesaj attım şifreleriniz kayıtlı tarayıcıda ondan diyolar ama sanmıyorum.
Bombom Burdan kaydolup oynayabilirsiniz...tabi açarsa
Kayıt olamadım kayıt ol ekranına gelmem bile çok uzun sürdü,bu site aşırı hantal bir şekilde çalışıyormuş,karakter seçemedim ayrıca.Kayıt oldunuz mu? Yani açıldı mı? Karakter seçip giriş sağladınız mı?
Oyunun facebook sayfası bana demiş ki eski şifreniz kayıtlıdır yeni şifrenizle deneyin temizleyip.Tamam da ben şifremi unuttum desem bile mail gelmiyor aşırı saçma.Dediklerinizi deneyeyim ama umutsuzumTarayıcı geçmişini tamamen temizlemeyi deneyin, şifreler, forum verileri falan. Sonra tekrar deneyin. Rastgele bir hesap açtım mesela, sorun yok sadece kullanıcı adı oluştururken biraz vakit harcattı.![]()
Kayıt ol ekranı ben de hızlı site yavaş değil acaba sizin internetinizden mi? Ya da telefondan denediyseniz olabilir.Bilgisayardan açıyor.Ben tekrar kayıt oldum da devamı yok.Kayıt olamadım kayıt ol ekranına gelmem bile çok uzun sürdü,bu site aşırı hantal bir şekilde çalışıyormuş,karakter seçemedim ayrıca.
Aslında şuan stabil 30-40 Mbit indirme hızı alıyorum yani internette problem yok,bilgisayardan girmeyi denemiştim.Oyunun facebook sayfası bana demiş ki eski şifreniz kayıtlıdır yeni şifrenizle deneyin temizleyip.Tamam da ben şifremi unuttum desem bile mail gelmiyor aşırı saçma.Dediklerinizi deneyeyim ama umutsuzum
Kayıt ol ekranı ben de hızlı site yavaş değil acaba sizin internetinizden mi? Ya da telefondan denediyseniz olabilir.Bilgisayardan açıyor.Ben tekrar kayıt oldum da devamı yok.
Teşekkürler denediğiniz için? Tatlı karakterli böyle oyun bulamıyorum hep çirkin çirkin vurdulu kırdılı yaratıklı oyunlar var en azından eski hesabım açılsa sevinicem?Aslında şuan stabil 30-40 Mbit indirme hızı alıyorum,bilgisayardan girmeyi denemiştim.
Önemli değil efendim,iyi akşamlar.Teşekkürler denediğiniz için? Tatlı karakterli böyle oyun bulamıyorum hep çirkin çirkin vurdulu kırdılı yaratıklı oyunlar var en azından eski hesabım açılsa sevinicem?
Hocam sşteye girince yukarıda uyarı veriyor hesabınıza ulaşın diye acaba ordan bişeyler yapabilir msiniz ?Teşekkürler denediğiniz için? Tatlı karakterli böyle oyun bulamıyorum hep çirkin çirkin vurdulu kırdılı yaratıklı oyunlar var en azından eski hesabım açılsa sevinicem?
Yaptım yaptım da mailime cevap da gelmedi sanırım tekrar üyelik açmayı deniycem bakalım olacak mıHocam sşteye girince yukarıda uyarı veriyor hesabınıza ulaşın diye acaba ordan bişeyler yapabilir msiniz ?