HiçGüleceğimYoktu
Profesör
Yok önermeyin TridentZ bozukmuş (!)Burası bir forum. Burada öneriler verilir. Zorlanmaz. Çok istiyorsan buyur https://www.hepsiburada.com/gskill-...z-cl16-ram-f4-3200c16d-64gtzn-pm-HB000012QDXG
Yok önermeyin TridentZ bozukmuş (!)Burası bir forum. Burada öneriler verilir. Zorlanmaz. Çok istiyorsan buyur https://www.hepsiburada.com/gskill-...z-cl16-ram-f4-3200c16d-64gtzn-pm-HB000012QDXG
Bu kadar yükseltmemizin anlamı ; bütçeni aşabilirsen alınır. Anlamına gelir forumlarda. Bunu anlamak çok da zor olmamalı bence.3 kere atması zorlamaya giriyor.
Yok önermeyin TridentZ bozukmuş (!)
Arkadaş senin iyiliğin için yapıyor 64 gb alsın ki ilerde rahat etsin diye arkadaş seni niye zorlasın onamı alıyorsun seni bağladıkmı alcan diye sen özgürsün istediğini al3 kere atması zorlamaya giriyor.
Bu kadar yükseltmemizin anlamı ; bütçeni aşabilirsen alınır. Anlamına gelir forumlarda. Bunu anlamak çok da zor olmamalı bence.
Arkadaş senin iyiliğin için yapıyor 64 gb alsın ki ilerde rahat etsin diye arkadaş seni niye zorlasın onamı alıyorsun seni bağladıkmı alcan diye sen özgürsün istediğini al
Eeee sen de arkadaşa bütçemi zorlamak istemiyorum diye o bir şey yazmaz saten sanaFikir belirtilecekse 1 kere yazılır ben zaten onu görürüm. Sizin zorla gözüme sokmanız ayrı birşey.
Eeee sen de arkadaşa bütçemi zorlamak istemiyorum diye o bir şey yazmaz saten sana
aynı anda 2 tane alınamıyor bu ramden farklı hesaplardan 2 tane alınması gerekiyor ürün açıklamasını okuyun.Bundan iki tane alırsın 1680 tl yapıyorCorsair Vengeance Rgb Pro 16gb 3600mhz Ddr4 Ram Cmw16gx4m1z3600c18 Pc Ram Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Corsair Vengeance Rgb Pro 16gb 3600mhz Ddr4 Ram Cmw16gx4m1z3600c18 Pc Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
CORSAIR Vengeance 32GB DDR4 3200MHz Ram 3600e ocleyebilirsiniz
Ben Dominatorları daha üst düzey seri olduğunu zannediyorum. Acaba hangisi daha üst?
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
G Skill Gskıll F4-3200c16d-64gtzn Trident Z Neo Rgb 64gb (2x32gb) Ddr4 3200 Mhz Cl16 Rgb Ram Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
G Skill Gskıll F4-3200c16d-64gtzn Trident Z Neo Rgb 64gb (2x32gb) Ddr4 3200 Mhz Cl16 Rgb Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu al
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka
Corsair CMK32GX4M2Z3600C18 32GB (2x16) 3600Mhz DDR4 CL18 RAM | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
bu üründen 2 tane alabilirsin
360 tl kargo parası mı ödeyeceksin ?
Bunu almayı düşünüyorum. İstediğim gibi alabilirim değil mi? Garanti Bonus ile alacağım.
360 tl kargo parası mı ödeyeceksin ?
Buna bakabilirsiniz.
Link yok.Ben bunu düşünüyorum 2 tane alacağım:
Sizce mantıklı mı? Samsung B-Die kullanıyor.
CL 18 alma CL 16 al.Ben bunu düşünüyorum 2 tane alacağım:
Sizce mantıklı mı? Samsung B-Die kullanıyor.