uyar mı sıkıntı çıkar mı pek anlamıyorum konulardanRam takın ssd takınn
Hocam uyumlu alırsanız bir sıkıntı çıkamz ssd ve ram pc yi hızlandıracaktıruyar mı sıkıntı çıkar mı pek anlamıyorum konulardan
SSD almadan önce şu konuyu kesinlikle okumanızı öneririm.uyar mı sıkıntı çıkar mı pek anlamıyorum konulardan
Hocam ramı uyumlu almak ZORUNDASINIZ. Ssd farketmez ama bi konu açıp güzel bir ssd bulun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam uyumlu alırsanız bir sıkıntı çıkamz ssd ve ram pc yi hızlandıracaktır
hocam ssd için sorarım o zaman. ram içinde üzerindeki ram de şu bilgiler var.SSD almadan önce şu konuyu kesinlikle okumanızı öneririm.
![]()
Kronik Sorunlu SSD Modelleri
-Kronik sorunlu modeller neden satılıyor?- İlk testte kronik sorunlu olduğu anlaşılmıyor. Kullanıcıların uzun vadelik kullanımında serinin/modellerin sorunu açığa çıkıyor. Açığa çıkana kadar seri üretim devam ediyor. Ellerinde kalan sorunlu modelleri tek tek toplayıp, üretimi durdurup, revize...forum.shiftdelete.net
teşekkürler bakayımSSD almadan önce şu konuyu kesinlikle okumanızı öneririm.
![]()
Kronik Sorunlu SSD Modelleri
-Kronik sorunlu modeller neden satılıyor?- İlk testte kronik sorunlu olduğu anlaşılmıyor. Kullanıcıların uzun vadelik kullanımında serinin/modellerin sorunu açığa çıkıyor. Açığa çıkana kadar seri üretim devam ediyor. Ellerinde kalan sorunlu modelleri tek tek toplayıp, üretimi durdurup, revize...forum.shiftdelete.net
verdiğiniz bilgiler için sağolun. ben yalnızca çok az bir yükseltme yapacağım ram biraz artsın gibi 6 gb ram var 8 falan olsa yeterli yada biraz daha fazla. dediğiniz gibi bakayımmodeli yazarsanız internete kaç gb ram kadar yükselte bildiğinizi ve kaç tb ssd takabilceğinizi asus support sayfasında ulaşabilirsiniz yükseltme yaparken şunlara dikkat etmenizi öneririm eğer bu konulara yabancıysanız bilen bir kişiye teslim etmenizi öneririm ikinci olarakta ne için yükseltiğinizi dikkat edin yükselttikten sonrada o işi yapamıya bilirsiniz
bu bilgilere göre ne kadar daha yükseltebilirim peki şuanda 6 gb ram var 8 e kadar mı oluyorverdiğiniz bilgiler için sağolun. ben yalnızca çok az bir yükseltme yapacağım ram biraz artsın gibi 6 gb ram var 8 falan olsa yeterli yada biraz daha fazla. dediğiniz gibi bakayım
![]()
evet en fazla 8gb desteklediğini söylüyor burdaki bilgiye göre ama ddr3l ramlarinde 16 gb olanlarıda var müşteri hizmetlerinden arayıp biraz zorlaman gerekicek ama tam bilgi ordan alabiliyosun klavuz bazen bu konuları es geçebiliyor güncelleme oluyor destek veriyor filanverdiğiniz bilgiler için sağolun. ben yalnızca çok az bir yükseltme yapacağım ram biraz artsın gibi 6 gb ram var 8 falan olsa yeterli yada biraz daha fazla. dediğiniz gibi bakayım
Ekli dosyayı görüntüle 131785
bu bilgilere göre ne kadar daha yükseltebilirim peki şuanda 6 gb ram var 8 e kadar mı oluyor