Asus marka laptobuma geliştirme yapmak istiyorum

emre.dymz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar merhaba
Intel Core i5-4210U CPU @ 1,70 Ghz - 2,40 Ghz
6 gb RAM
64 bit X64 tabanlı işlemci
bu laptobuma güncelleştirme yapabilirmiyim önerileriniz neler acaba ?

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Hocam ramı uyumlu almak ZORUNDASINIZ. Ssd farketmez ama bi konu açıp güzel bir ssd bulun
Mesaj otomatik birleştirildi:

uyar mı sıkıntı çıkar mı pek anlamıyorum konulardan
Hocam uyumlu alırsanız bir sıkıntı çıkamz ssd ve ram pc yi hızlandıracaktır

PC Tek

Asistan
Reaksiyon puanı
267
uyar mı sıkıntı çıkar mı pek anlamıyorum konulardan
SSD almadan önce şu konuyu kesinlikle okumanızı öneririm.

emre.dymz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam ramı uyumlu almak ZORUNDASINIZ. Ssd farketmez ama bi konu açıp güzel bir ssd bulun

Hocam uyumlu alırsanız bir sıkıntı çıkamz ssd ve ram pc yi hızlandıracaktır

hocam ssd için sorarım o zaman. ram içinde üzerindeki ram de şu bilgiler var.
korea hynix hmt425S6AFR6A

teşekkürler bakayım

trz7s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
modeli yazarsanız internete kaç gb ram kadar yükselte bildiğinizi ve kaç tb ssd takabilceğinizi asus support sayfasında ulaşabilirsiniz yükseltme yaparken şunlara dikkat etmenizi öneririm eğer bu konulara yabancıysanız bilen bir kişiye teslim etmenizi öneririm ikinci olarakta ne için yükseltiğinizi dikkat edin yükselttikten sonrada o işi yapamıya bilirsiniz

emre.dymz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
modeli yazarsanız internete kaç gb ram kadar yükselte bildiğinizi ve kaç tb ssd takabilceğinizi asus support sayfasında ulaşabilirsiniz yükseltme yaparken şunlara dikkat etmenizi öneririm eğer bu konulara yabancıysanız bilen bir kişiye teslim etmenizi öneririm ikinci olarakta ne için yükseltiğinizi dikkat edin yükselttikten sonrada o işi yapamıya bilirsiniz
verdiğiniz bilgiler için sağolun. ben yalnızca çok az bir yükseltme yapacağım ram biraz artsın gibi 6 gb ram var 8 falan olsa yeterli yada biraz daha fazla. dediğiniz gibi bakayım

2021-01-01.png

verdiğiniz bilgiler için sağolun. ben yalnızca çok az bir yükseltme yapacağım ram biraz artsın gibi 6 gb ram var 8 falan olsa yeterli yada biraz daha fazla. dediğiniz gibi bakayım

2021-01-01.png
bu bilgilere göre ne kadar daha yükseltebilirim peki şuanda 6 gb ram var 8 e kadar mı oluyor

Ekli dosyalar

• 2021-01-01 (1).png
    2021-01-01 (1).png
    74 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:

trz7s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

Ekli dosyayı görüntüle 131785

bu bilgilere göre ne kadar daha yükseltebilirim peki şuanda 6 gb ram var 8 e kadar mı oluyor
evet en fazla 8gb desteklediğini söylüyor burdaki bilgiye göre ama ddr3l ramlarinde 16 gb olanlarıda var müşteri hizmetlerinden arayıp biraz zorlaman gerekicek ama tam bilgi ordan alabiliyosun klavuz bazen bu konuları es geçebiliyor güncelleme oluyor destek veriyor filan